Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 107
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Какво да кажа за рекламата?! Керем е чок ама чок якъшъклъ. Heart Eyes Колата въобще не ме интересува. Grinning Не мога да откъсна поглед от усмивката на Керем и от ръцете му в близките кадри, когато майстори и дялка… Ей там припаднах. Много хубави ръце има този мъж бре!

(Споделям го целия, без да слагам в скрит текст нищо от този пост на Миси, тъй щото е донесла много хубави снимки и гифки, на които изплакнах очЕта и които заслужават да се споделят отново. Wink)

# 601
Сянката, която пада върху ръката й, я прави да изглежда като леко позабременяла 🤓

# 602
# 603
Сянката, която пада върху ръката й, я прави да изглежда като леко позабременяла 🤓

Фендома само това чака. Satisfied Всички ще се радваме! Trollface

Нова е, от тази вечер.

# 604
Керем е качил цялата реклама за BMW
Направо е страхотен в нея

От стори на Ханде

# 605
  • София
Искам да те опозная“.

Лейля: Еда, напълно забравих. Тези цветя пристигнаха за теб.
Мело: Боже, Боже.
Еда:  Мело.

Еда: Мело. Погледни колко са прекрасни цветята. Вероятно са от Серкан? От кого другиго може да са .
Мело: Ще тръгвам. Срамота.

Искам да те опозная“.

Еда: За къде бързаш? Какво е станало?
Джерен: Мисля, че има проблем с лондонския проект. Адвокатът на Кафешчиолу ми се обади, като адвокат на холдинга.
Еда: Какъв проблем може да има?

Джерен: Имало е някакъв инцидент в компанията, когато е работил г-н Алптекин. Вероятно са искали да го обсъдим преди сделката в Лондон. Затова се обадили. Не знаеше ли?
Еда: Нямах представа. Добре. Отивай, после ще говорим.

Трябва да каже на пресата за грешката си.

Енгин: Какво си планирал? Какво си намислил?
Серкан: Трябва да направи изявление пред пресата.
Енгин: Изявление пред пресата? Братко, не забеляза ли егото му? Дори не се опита да ни се извини. Мислиш ли, че този чожвек ще направи изявление?
Серкан: Виж, няма да си тръгне по друг начин. Разбра ли? Трябва да каже на пресата за грешката си. Не, ако не разкаже за тази грешка, ще остане върху нас. Затова трябва да се спасим. Разбираш ли? Разбираш, нали? Този тип трябва да си тръгне възможно най-бързо. Това е най-бързият изход.
Енгин: Добре. Добре, ще го убедим някак да обясни всичко на пресата. Ще намерим начин.

Серкан: Виждал ли си Еда?
Енгин: Не. Защо?
Серкан: Помолих я да ме изчака, а тя изчезна, тръгна.  Еда не отговоря. Ще полудея. Вдигни си телефона. „Еда, чуй ме,  помолих те да ме изчакаш, а теб те няма никъде. Моля те, когато ти се обадя отново, вдигни телефона

Серкан: Слушам, Селин.
Селин: Ало, Серкан. Намирам се навън. Може ли да поговорим?
Серкан: Какво има? Случило ли се е нещо?
Селин
: Искам да поговорим за събранието, в което не участвах. Може би ще ми разкажеш за резултата.
Серкан: Имаме проекта в Лондон, това е всичко, което трябва да знаеш.
Селин: Да се срещнем за половин час?
Серкан: Селин, имам спешна работа. Не мога да говоря. Разбра ли? Довиждане. Добре. Енгин, на теб се пада да организираш тази работа. Да решим тази работа, за да си тръгне този мъж. Ясно ли е?

А защо Селин няма да се занимава с пресконференцията на Ефе, нали е великият и незаменим PR на фирмата и холдинга?!?! Защото, когато е  нещо важно, Серкан се доверява на най-верният си човек – Енгин.
Селин е като хиена – промъква се, подслушва. Как така Серкан си позволява да не я информира! Засегнато е егото не на партньора във фирмата, засегнато е егото на т.н.приятел от детинството. Подуши, че се случва нещо особено, нещо много важно и не иска да да се откаже. Върти се, обикаля,  мъчи се да захапе.
Ситуацията странно ми напомня на деня преди сватбата на Селин и Ферит – някой трябва спешно да говори за нещо важно  с някого, друг го избягва, трети преследва, следи и подслушва...

# 606
Няма как да е бременна, вчера пиеше вино Simple Smile
Ще почакаме

# 607
Ревнивият Серкан е голям сладур.

# 608
Ново от Ханде ..

.. и от Керем

и цялата реклама в Ютуб Wink

# 609
  • София
Трябва да съставим план.

Айдан: Сейфи. Ела тук. Трябва да съставим план.
Сейфи: Какъв план?
Айдан: План да съберем Серкан и Еда. Ясно е, че Серкан е влюбен в Еда. Еда вече трябва да разбере за чувствата на Серкан.
Сейфи: Да го чуя от вас... Къде е камерата? Шегувате се.
Айдан: Сериозна съм.

Сейфи: Не се шегувате? Как ще го направим?
Айдан: Ще поканя Еда на обяд във фондацията.
Сейфи: Какво ще прави г-жа Еда във фонда? Няма да дойде.
Айдан: Ще дойде. Защото ще й кажа, че не мога да излизам без нея. Ще й кажа, че имам работа във фонда и че ми е нужна помощта й. Еда трябва да знае за чувствата на Серкан. Ще й кажа бавно. Когато две жени се срещнат, няма нищо невъзможно, Сейфи.

Сейфи: Г-н Серкан няма да се ръзсърди, че се месим в делата му, нали?
Айдан: Серкан не прави нищо. Само маха кората на препечения хляб.
Сейфи: Но това беше много мил момент.

Айдан си е Айдан – науми ли си нещо, впряга цялата си енергия, всичките си ресурси /много често и чуждите! Stuck Out Tongue Winking Eye/ за да постигане желания резултат. Grinning

Защо бягаш от мен цял ден?

Айдан: Съжалявам. Трябваше да се обадя на Серкан! Трябва да ти каже нещо. Не ми се сърди!
Еда: Г-жо Айдан, защо ми причиняват етова?

Серкан: Добър вечер. Мамо. Еда, може ли да поговорим?
Еда: Какво правиш тук?
Серкан: Може ли да поговорим. С ваше разрешение.

Дерия: Серкан. Защо не целунеш годеницата си?
Серкан: Разбира се. Любима. Ела при мен.
Дерия: Много сладко.
Еда: Какво правиш тук?

Серкан: Трябва да говоря с теб. Защо бягаш от мен цял ден?
Еда: Защото нямам за какво да говоря с теб.
Серкан: Има. Моля те да се махаме от тук. Не искам да седя при приятелите на майка ми-
Еда: Обстановката ми изглежда чудесна. Погледни.

Пак недоразумение – Еда е напълно убедена, че настоятелните опити на Серкан да говори с нея са от ревност и са свързани  с мнимия й обожател. И непрекъснато бяга, шикалкави и се крие от Серкан.
Дори да е вярно това, за което си мисли че иска да говори Cеркан, Еда трябва да му отдели няколко минути и да го изслуша, вместо да му се ежи цял ден! Rolling Eyes
А пък Серкан вместо постоянно да говори „трябва да ти кажа нещо важно“ , да беше започнал да го казва, така щеше да привлече вниманието на Еда и да й разкаже всичко. Ама филм да става!
Smiley

# 610
Дженар вече е лайкнал поста на Керем

В туитър пишат, че Ханде е изтрила снимката, защото се виждал Керем. Вярно ли е?

# 611
  • София
Бърборанке, това е за теб! Нека ти бъде наградата за успешното оздравяване!

# 612
Селин пак ще забърка някоя интрига, нали?
Защо се бърка в неща, които не я интересуват

# 613
  • София
Нещо се е случило. Аз ще тръгвам.

Джерен: Кака Айфер е заета с нашите капризи, проблеми...Тя е толкова добра жена.
Ферит: Добре, ще те питам нещо. Защо постоянно стоите у Еда?
Джерен: Знаеш ли, всички питат за това. Имам лоши отношения със семейството си. И Фифи също не е с много добри. С приятелките ми създадохеме алтернативно семейство- И си дадохме дума, че всяка сутрин ще закусваме заедно. Всяка сутрин закусваме заедно. И винаги у кака Айфер.

Ферит: Възхищавам ви се. Нали знаеш, че имате много добро приятелство.
Джерен: Да. Имаме много добро приятелство.

И.... обажда се ....Селин

Селин: Здравей, Ферит. Може ли да се срещнем? Искам да поговорим.
Ферит: За какво, Селин?
Селин: Аз, ти, Ефе, Серкан, холдинга...Тоест, не мога да кажа нищо конкретно. Малко съм объркана.
Ферит: Какъв е проблемът? Какъв е проблемът, Селин? Какво е станало?

Селин: Четиримата не знаехме нищо, въпреки че бяхме партньори в хординга, с изключение на Серкан, разбира се. Ще дойдеш ли? Да поговорим.
Ферит: Не. Тази вечер няма начин. Освен това и ти можеш да си починеш, не може тази вечер.
Селин: Защо?
Ферит: Имам гости.
Селин: Извинявнай.

Джерен: Добре ли си?
Ферит: Добре съм
Джерен: Нещо се е случило. Аз ще тръгвам.
Ферит: Джерен, много глупав телефонен разговор, цялото настроение се вкисна. Да приключим този ден така, но след това да оправим всичко. Може ли?  
Джерен: Може. Няма проблем, важното е , че си добре. Ако можеше да сме заедно малко повече. Но аз ще тръгвам.
Ферит: Ще те изпратя.

Сутринта Селин за пореден път излъга нагло и нахално Ферит, гледайки го в очите, че е отседнала при приятелка, докато има ремонт в апартамента й. Ферит знаеше, че не е истина, знаеше, че е при Серкан. Защо Ферит тогава си замълча?! Той си заслужава съдбата, но защо завлича и други заедно със себе си?!

Ще създадем видеоканал.
За ден с ястията си Айфер е станала феномен в социалните мрежи. Има запитвания, поръчки...Но Фифи има решение

Фифи: Знаете ли какво ще направим? Ще ти създадем видеоканал. Ще обясняваш рецептите на ястията, хората ще се учат а ние ще ядем.
Мело: Ура! Аз ще ти правя PR! PR! Имам по-добра идея. Ти ще снимаш, ти ще готвиш, а аз ще изям всичко.

Айфер: Канал и други такива? Аман! Луди момичета! Направихте ме мечтателка като вас!

В крак с времето...Модата на  инфлуенсърите  и готварските канали и предавания не подминава и нашите хора – Айфер е инфлуенсър и ще има готварски видеоканал!!!

# 614
Диаманд, на мен не ми излезе Ханде да е качила снимка. Не видях нов пост от нея. Не знам откъде излезе. Thinking

Edit: На стори я е качила.

Бро, радвам се, че ти поотминава. Flowers Hibiscus

Днес покрай рекламата изоставате с коментирането на епизода.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:03 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт