Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 103
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • София
https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1483874953275576321

Ханде е качила в сторито си ето тази история. Намира се в някакъв ресторант, гледа полилея, и го е снимала. В лявата част на снимката в отражение се предполага, че е Керем с бяла риза, който я фотографира.

# 617
Ясно, извел я е на вечеря да почерпи за новата реклама. Satisfied

# 618
  • София
Да си поиграем „Аз съм на прати!“

Еда: Серкан, не те чувам. Затварям
Серкан: Не ме ли чуваш наистина? Наистина ми липсваш, Еда Йълдъз!
Еда: Не чувам, затварям!

Серкан: Обичам те, ревнувам те, наистина ми липсваш. Много съжалявам за всичко.
Еда: Какво каза? Какво каза? Наистина не чух.
Мело: Какво каза? Нищо ли не чу?

Еда: Кълна се, не чух нищо. Момиче, ами ако е казал нещо важно?
Мело: Какво може да е? Тогава питай отново.
Еда: Ако е казал, че му липсвам? Какво ще правя? Нищо не чух.

Цял ден Серкан тича след Еда...Лесно е да нараниш някого, но е трудно да обясниш защо си го направил, а дали ще ти простят....Но каза заветните думи “Обичам те, ревнувам те, наистина ми липсваш. Много съжалявам за всичко. Наистина ми липсваш, Еда Йълдъз!„
Жалко, Еда наистина не чу нищо, увлечена в играта „Аз съм на парти!“. Малко детински го отигра Еда. Защо трябва да е лесно, като може да е трудно. Отново резултат от принципа "Правя каквото ми хрумне, пък после ще му мисля"!
И все пак...
Малко множко ми дойдоха в този епизод преследванията „Имам да ти кажа нещо важно“, макар, че почти във всеки разговор си казваха истини!

Искам да видя Еда сега. Искам да видя Еда.

Селин: Серкан? Добре ли си? Случило ли се е нещо?
Серкан: Да, добре съм, Еда. Аз...Отново не можах.
Селин: Какво не можа, Серкан? Свързано ли е с работата?
Серкан: Не. Ами...Отново... Много е лошо, не разбирам.

Селин: Какво има, Серкан? С работата ли е свързано?
Серкан: Не, Селин. Тоест...Вече наистина се уморих. Тук някъде имаше бутилка. Това са тайни.
Селин: Каква тайна?
Серкан: Не, ще отида до Еда.
Селин: Серкан. При Еда? Не можеш да отидеш при Еда сега. Леля й е там. Ела тук, седни. Виж, седни.

Серкан: Минутка, минутка
Селин: Седни. Кажи ми каквото искаше да кажеш.
Серкан: Искам да видя Еда сега. Искам да видя Еда.
Селин: Добре, седни, Серкан.
Серкан: Първо ще се обадя на Еда
Селин: Добре, обади се. Но...Тук съм, Серкан. Ако имаш нужда от нещо, можеш да ми кажеш.
Серкан: Добре. Боже.

Селин се опитва да се възползва от състоянието на Серкан, иска да научи тайната. Дори и пиян, Серкан се контролира край Селин – нито й казва нещо, нито се поддава на нейните подпитвания. Да, Серкан има да казва нещо, но то не за Селин!

# 619
Липсващата част от "картината" Joy

Пожелавам си много скоро нещо в този смисъл Simple Smile

Когато си влюбен Heart Eyes

# 620
Днес малко натоварено - епизод (за тези като мен), нова реклама, снимки, както спомена Слънцето - нашите на вечеря.
Не смогвам с всичко Wink
Добре че е Dilemi, да не пропусна нещо важно Simple Smile
Марги, гифчета ще има ли?

# 621
Сцената с "новия" приятел на Еда ми е една от любимите.
Как тормозеше ревнивия Серкан Joy

# 622
Ако имате време и желание може да подкрепите нашите в няколко номинации: Trophy
https://linktr.ee/hankernominations
Gift Heart

# 623
Като свърши епизода ще гласувам.
И аз се запалих с това да сме № 1 навсякъде. Луда работа Simple Smile

# 624
  • София
Получи ли това, което искаше?

Ферит: Джерен, извинявай, че те безпокоя по това време. Но трябва да говоря, да споделя. Иначе ще експлодирам.
Джерен: Не, можеш да се обадиш по всяко време. Какво се случи?
Ферит: Джерен, не знам как да го кажа. Наскоро приключих сериозна връзка. И съм уплашен, че отново ще направя грешка.
Джерен: Защо се страхуваш? Не правим нищо лошо.
Ферит: Не, не. Не говоря за това. Джерен, започнах да се интересувам от теб, за да накарам Селин да ревнува. После продължих така. Не знам защо, но така се получи.
Джерен: Какво се случи? Получи ли това, което искаше?

Ферит: Джерен, за Бога, недей. Това не е най-важното, важното е...Направих ужасно нещо с теб, това е отвратително. Ето за това говоря.
Джерен: Да, наистина ми се повдига от това.
Ферит: Трябва ми време, преди да се срещам с прекрасна жена като теб. Само малко, моля те, разбери.
Джерен: Имаш цялото време на света, Ферит. Няма проблеми. Но не разбрах едно нещо. Каква е тази самоувереност? Казваш ми това и после ще искам да излизам с теб? Лека нощ. ...
Да ревнувала Селин било. Какво да правя?

Уффф, боли! Казаното от Ферит много ще заболи Джерен! Джерен беше около Ферит, когато той изживя разочарованието си от лъжите и действията на Селин преди сватбата им. Беше край него и след решението му да не се ожени, подкрепяше го. Беше честна с него, когато той започна да я използва като изповедник! Джерен не заслужаваше това! Поредно разочарование за нея. Защо понякога хората са толкова жестоки?! Заради собственото си его, Ферит използва Джерен. Защо Ферит реши да каже това на Джерен? Заради гузна съвест? Не може и не иска да отговори на чувствата на Джерен?  Или защото е честен и не иска да я лъже? Все пак така е за предпочитане, вместо Джерен да живее в лъжа. Поне това се случи почти в началото на връзката.
Ще бъде трудно за  Джерен да преодолее и да се справи с това, ако не сподели с приятелките си, а тя няма навика да споделя чувствата си. Преди време тя намекна на Еда, че мисли сама за себе си, занимава ги непрекъснато със своите проблеми, но не се интересува какво се случва с тях!!!

Ти. Ти почука. Само ти чукаш на вратата ми. Еда Йълдъз.

Серкан: Ти. Ти почука. Само ти чукаш на вратата ми. Еда Йълдъз. Еда Йълдъз!
Еда: Какво да правя? Да снимам ли видео, докато си в това състояние?
Серкан: Колко хубаво се смееш. Искаш ли да влезеш? Влез.

Еда: Добре, ще затворя.
Серкан: Ела, ела.
Еда: Добре ли си?
Селин: Добре дошла, Еда.
Серкан: Селин.
Еда: Още ли си тук?!
Селин: Още малко.

Еда: Серкан, аз...Притесних се за теб, пристигнах. Толкова късно, но Селин е тук. Ти, аз и Селин. Какво ще правим? За какво ще говорим?
Селин: И аз така казах, но...
Серкан: Ами...Шофьор. Шофьорът чака долу, Селин. Довиждане, Селин. Но ти и аз...Нека да останем сами най-накрая.

# 625
Разлика от няколко месеца

Миси, благодаря за линковете ще гласувам и на мен ми се иска да спечелим и отново да сме първи, където сме номинирани

# 626
Тая Селин освен на Серкан, разваля нещата и на Ферит. Вече започва много да ме дразни

# 627

Злати, ето ме и мен.
Ох, как се вълнувахме за този епизод - по-скоро като излезе фрагмана. Въпроса беше "сърна или кокошка под душа", нали Налбантова Satisfied
Връщам се да ви чета и да изгледам рекламата...

# 628
Ново клипче от Керем
https://twitter.com/i/status/1483885690920308742
и това ми хареса Heart Eyes

# 629
  • София
... винаги ми вярвай. На мен...Вярвай. Повярвай.

Серкан: Така, Еда. Най-накрая аз и ти ще си поговорим, Еда Йълдъз.
Еда: Защо си в това състояние? Кажи. Защо си в това състояние?
Серкан: В какво? Казах ли ти? Ти си най-ценната за мен. Тоест...Да, най-ценната, най-важната. Това е катастрофа.
Еда: Може би трябва да поискам да подпишеш думите си? Каза ми нещо такова. Помниш ли?

Серкан: Ахъ. Помня всичко. Днес...Досега...В този момент...Бих дал всичко да можем да живеем в този момент завинаги. Помня.
Не е вкусно. Не ми го давай, много е безвкусно. Какво е това? Да, затова винаги ми вярвай, винаги ми вярвай. На мен...Вярвай. Повярвай.
Еда: Какво да правя? Да те измия ли?
Серкан: Еда, трябва да поговорим.
Еда: Добре.

Серкан: Затова нека поговорим...Моля, седни.
Еда: Добре, ще говорим, но първо ще те измием. Хайде, ела.
Серкан: Горе? Спалнята ми е горе.
Еда: Ела, ще те измием и ще си легнеш, Серкан. Хайде, Серкан.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:56 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт