Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 157
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Dilemi, да има много общо, защото Тео е аутист. Аз пък се замислих върху това, което си споделила, не ми е минавало през ум...но да възможно е и поради това Керем да говори така предпазливо по въпроса за децата

А Тео е едно слънчево и усмихнато дете 💓

За радост, Тео е още много малък и с подходящи грижи и много, много любов ще има прекрасен живот! Пожелавам му го от все сърце! На него  и на неговите родители и семейство! Heart Eyes

Скрит текст:
Аз имам скъпо на сърцето ми дете с аутистичен синдром, като следствие от раздялата на родителите му. Детето беше само на 3.5 годинки, когато бащата тръгна да търси щастието си извън семейството. С детето работихме наистина денонощно! И продължаваме! Сега е вече 10-годишно прекрасно, усмихнато, обичащо живота си дете /той сам си го казва!/ С много приятели, спортува, пее в детски хор, ходи на английски, ходи вече сам на детски летни лагери!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 17:47 от Dilemi

# 391
Dilemi, пожелавам на това детенце да е здраво , щастливо и да има прекрасен живот 💖

И да завършим рождения ден на Тео на прекрасна нота - чичо му най после се появи и то на неговия рожден ден, инстаграма светна 😁

# 392
Някой има ли идея за защо "Енгин" го е публикувал?

Слънчице, ако не е нахално да попитам, какво стана с антителата? (нали беше споменала, че днес ще ти излязат резултатите) Kissing Heart
и да допълня
Ханде спечели като „Най-добра турска актриса за 2021 г.“ в анкетата, организирана от @EstrelaLatina

# 393
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Да, направих днес. Излязоха 146 BAU/ml, което го водят за ниско. Резултат от 500 BAU/ml нагоре е добър.

Скрит текст:

# 394
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник на Керем и честит рожден ден на Тео. Balloon
Да имаш дете с аутизъм е голяма трудност и отговорност. Аз в моя си скромен живот се сблъсках с такова дете, наистина е много трудно, но някак си, то те научава на много неща. Детето с което се сблъсках беше атипичен аутист, имах много трудности с него, ходихме на логопед три пъти в седмицата още като беше малък, и логопедите ми казваха, че без да се работи в къщи с него, няма да напредне, затова какви ли неща не съм правила, но да ви кажа има  резултат, сега това дете е ок и дори понякога се чувствам, че съм много под нивото му.
Затова само мога да пожелая на Тео, здраве и щастливо детство, а на близките търпение и обич, всяка трудност да преодолеят с обич и търпение.

Слънце, и сега накъде, ваксина? Нали казват че "Омикрона" , заобикалял и ваксина, а ти "Делтата" я изкара. Пожелавам ти да вземеш най- точното решение. Успех!!! Hug
Пожелавам на всички, лека и спокойна вечер! Flowers Hibiscus

# 395
Сиси, сега мисля да си направя на друго място нов антигенен тест. Очаквах минимум над 1146, а те само 146 ми дадоха. Thinking Satisfied

# 396
Сиси, сега мисля да си направя на друго място нов антигенен тест. Очаквах минимум над 1146, а те само 146 ми дадоха. Thinking Satisfied

Най- добре ще направиш. Hands Thumbsup

# 397
  • София
Слънце, аз  изкарах Ковида през м. ноември 2020г. Три месеца след това, в края на м. февруари 2021г, отидох и аз като теб да си направя тест за количествено натрупване на антитела. Резултатът ми беше някъде около 300. Направих го при моя приятелка, която работи в кръвопреливния център. Тя също ми каза, че са малко. Попитах я, защо така, нали само преди 3 месеца съм го изкарала, а тя ми отговори, че това било много индивидуално. Предполагах, че е от това, че не съм го карала много тежко. Но и това нямало значение. Тогава тя ме посъветва да се имунизирам, за всеки случай. Послушах я и вече си сложих дори бустерната инжекция. Засега съм добре, пък да видим.

Сиси, имам племеница, която е омъжена и живее в чужбина. Има 3 деца. Най-малкото е момиченце. То също беше с аутизъм. Но тя не спираше да се занимава индивидуално с него. В началното училище трудно четеше. А сега вече е студентка и учи в Лондон. Когато с едно такова детенце се започне навреме лечение и упорита работа, резултатите са налице.
От публикуваните клипчета на Мелис с Тео се вижда, че не го оставят без грижи. Създават му всички условия за неговото развитие. Мисля, че резултатите ще са налице след време. Разбира се, това изисква много безсънни нощи и притеснения на самите родители. Тези деца обаче заслужават да им се даде цялата обич.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 22:34 от БлагаВест

# 398
Скрит текст:

Най- добре ще направиш. Hands Thumbsup

Ако пък излязат само 46, тогава вече няма накъде. Satisfied

Ще се ваксинирам, за да ми е спокойно.
Линде, не съм против ваксината и може би досега да съм се имунизирала, ако не беше този натиск, който се оказва на работното място. Може и малко да съм се заинатила, но на моменти наистина се прекалява. Пък нали съм Водолей и много обичам да ми се казва какво да правя. Satisfied
А с коя ваксина си? Тук мога да избирам между Moderna, J&J и BioNTech-Pfizer.

Извън темата съм тази вечер и се надявам да не досадя на някоя от вас.

# 399
  • София
Цитат
midnight__sun: "Пък нали съм Водолей и много обичам да ми се казва какво да правя".

Ах, Водолейчето ми тя. Все едно себе си виждам.     

Слънце и аз не съм такава привърженичка на тези ваксини, но около мен много близки и познати го прекараха и то някои от тях много тежко. Мой приятел състудент едва оживя. Три месеца бра душа в Пирогов. Когато го изписаха беше отслабнал с 25 кг. Не можеше да се обръща сам в леглото. Вече една година се раздвижва. В началото беше на инвалидна количка. Страшна трагедия. И това също ме накара да се замисля и да не се инатя.
Първите ми две ваксини бяха Астра Зенека. Тогава нямаше още други. Всички ни плашеха с тях, но аз като един типичен водолей реших да бъда новатор и да се подложа на експеримент. Бях сигурна, че тогава това си беше чиста фармацефтична война. И сега се доказва, че точно тези ваксини са най-сполучливи. Тя е единствената векторна, с жива бактерия. Бустерната обаче е Пфайзер, защото Астра Зенека все още нямат разработена бустерна. Според мен все още света се учи в движение. Но съм убедена в едно. Историята е показала, че света е оцелявал и се е справил с такива жестоки световни пандемии точно с ваксини. Децата ни още от раждането ги започват в родилния дом, даже без да ни казват. Така че каквото такова. Предпочитам ваксина пред ново боледуване. Дори и да се разболее човек, с ваксината го кара по-леко, без фатални усложнения. Вярвам, че този жесток вирус постепенно ще мутира и накрая ще се превърне в един сезонен грип.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 00:59 от БлагаВест

# 400
Слънце, аз  изкарах Ковида през м. ноември 2020г. Три месеца след това, в края на м. февруари 2021г, отидох и аз като теб да си направя тест за количествено натрупване на антитела. Резултатът ми беше някъде около 300. Направих го при моя приятелка, която работи в кръвопреливния център. Тя също ми каза, че са малко. Попитах я, защо така, нали само преди 3 месеца съм го изкарала, а тя ми отговори, че това било много индивидуално. Предполагах, че е от това, че не съм го карала много тежко. Но и това нямало значение. Тогава тя ме посъветва да се имунизирам, за всеки случай. Послушах я и вече си сложих дори бустерната инжекция. Засега съм добре, пък да видим.

Сиси, имам племеница, която е омъжена и живее в чужбина. Има 3 деца. Най-малкото е момиченце. То също беше с аутизъм. Но тя не спираше да се занимава индивидуално с него. В началното училище трудно четеше. А сега вече е студентка и учи в Лондон. Когато с едно такова детенце се започне навреме лечение и упорита работа, резултатите са налице.
От публикуваните клипчета на Мелис с Тео се вижда, че не го оставят без грижи. Създават му всички условия за неговото развитие. Мисля, че резултатите ще са налице след време. Разбира се, това изисква много безсънни нощи и притеснения на самите родители. Тези деца обаче заслужават да им се даде цялата обич.

Абсолютно е така, много нерви и работа, но когато видиш, че все пак има резултат е прекрасно. Grinning

Нали казват че антителата с времето нарастват ( разбира се до едно време). Thinking

И аз да се извиня, че не съм по темата, затова да сложа, най- чаровната двойка: Heart Eyes

# 401
  • София
Този Ковид тотално промени живота ни. Ходим с маски, не можем да се познаем на улицата. Ограничихме социалните контакти, намалихме пътуванията, започнахме да работим онлайн, децата учат онлайн.
Дори такава красота, като на Ханде е скрита под маската. Само красивите очи се виждат.
Нищо, важното е да е здрава, тя и нейният Керем. Очакваме по-добри дни. С нови проекти, професионални и лични.

# 402
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 403
  • София
Привет! Grinning Лек и спокоен ден ви желая! Heart Eyes

Торбичката май е на бижутата Atasay? Thinking Закъснял новогодишен подърък? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 09:17 от Dilemi

# 404
  • Dupnica

Flowers Cherries Привет момичета,
Отдавна не съм писала, но ви четях.
Revolving Hearts На всички,които продължават да се борят с ковид - бързо възстановяване.
Gift Heart На празнуващите - да са живи и здрави!

Разисквате теми, свързани с аутизма - най слънчевите и усмихнати деца. Срещам се с тях в професионален план и знам, че им е нужна много любов и подкрепа, постоянство и упоритост и ще са най-светлия лъч на доброта и обич! Cupid

За нашите ХанКер - да се връщат бързо към динамичните си дни, изпълнени с работа и разбира се да се радват на любовта си! Sparkling Heart
Прекрасен ден Ви желая и при възможност добра среща довечера, нали е нашата вечер сряда! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт