Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 098
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Искам да видя тези двамката, като сериална двойка. Добре ще стоят един до друг. Още повече, че имаше някакви приказки за флирт между двамата, така и недоказан. Интересно предизвикателство ще бъде. Вчера журналистите атакуваха Ханде с въпрос за Демет, а тя отклони въпроса. В предишното интервю и зададоха същият въпрос, дали с Демет имат някакви недорзумения и си спомням, че тя се изненада. Попита откъде излиза тази информация. Напротив каза, че много харесва и уважава Демет.

# 661
Дали от възрастта или друго, но чуя ли Дисни и се сещам за анимации. Комбинацията между Джан и Ханде я виждам като …човешка версия на Цар Лъв. Не за друго, брадат и рошав Джан… същински Симба, а Ханде ще е страхотна Нала 🤓
Ясно ми е, че не говорим за детски филмчета, но съм свикнала, че Дисни е нещо като за … мен и по-малките от мен 😅

Демет, Керем и Ханде бих ги гледала като тройка кебапчета, но Джан до Ханде няма да ми е добре.

# 662
Днес на тренировка, еее да го видим 😛

https://mobile.twitter.com/kerembrsnfans/status/1484093127837335555

Мелис

# 663
В този вид Джан го намирам за една симпатична Animal Monkey Face Мислех си по-скоро за един турски римейк на той Тарзан, тя Джейн. Satisfied Може да го играе корабокрушенец на някой необитаван италиански остров в Средиземно море, а Ханде да е амазонка примерно. Joy

# 664
В този вид Джан го намирам за една симпатична Animal Monkey Face Мислех си по-скоро за един турски римейк на той Тарзан, тя Джейн. Satisfied Може да го играе корабокрушенец на някой необитаван италиански остров в Средиземно море, а Ханде да е амазонка примерно. Joy
Да бе, корабокрушенец… той Робинзон, а тя - Петкан 🤣🤣🤣
Шегата на страна, но Джан ми стои някак стъклен на екрана. Единствено с Демет ми допада, докато с Йозге ми е стъклен много. И в мистъра, и преди това.
А Ханде има нужда от човек, който ще я научи на нещо. С Джан не виждам такава възможност.

# 665
  • София
                                              Fire on Fire
                                   Взривоопасна връзка

# 666
И аз така, чуя ли Дисни за анимации се сещам Joy

Докато не ги видим в действие трудно е да се прецени, но някак и аз не мога да си ги представя Ханде и Джан. Избрала съм й партньор ама е зает за съжаление - Чаатай Улусой. Старата любов ръжда не хваща Joy и си го наглеждам с едно око, винаги е различен този човек и не спира да се развива - та наистина ще ми е приятно да ги видя с Ханде.

Демет и Керем - също може. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Цитат
Да бе, корабокрушенец… той Робинзон, а тя - Петкан 🤣🤣🤣
Шегата на страна, но Джан ми стои някак стъклен на екрана. Единствено с Демет ми допада, докато с Йозге ми е стъклен много. И в мистъра, и преди това.
А Ханде има нужда от човек, който ще я научи на нещо. С Джан не виждам такава възможност.
И аз, като Налбантова, искам Ханде със силен актьор в тандем. Ама силен не с плочки и либидо. Joy

# 668
И аз като чуя Дисни се сещам за анимации. Джан и Ханде ги виждам аз като Красавицата и Звярът. Joy Като с това не искам да го обидя, че е грозен, просто тази асоциация правя. Твърде грубо ми е цялостното му излъчване.

Керем и Демет според мен ще са добра комбинация. Не съм гледала последния й сериал, но тук има много фенове и всички казват, че се е справила блестящо в драматична роля. Не ми се вярва да участва скоро в романтична комедия , тя си е направила таргета в този жанр. Joy

П.с. Бърборанка,
Скрит текст:
и аз те последвах, модата не е моето нещо , от 15 годишна си нося един тип дрехи и това е Joy широките отпуснати дънки станали на мода - пф, не ми пука. Навитите крачоли станали на мода - тцъ. Дълбоката талия станала на мода - о , не. Къси дънки дето глезените ти се виждат станали на мода - о, не, студено ми е за тази мода. Joy Виждам, че наблягаш доста на черното, и аз преди бях така, но го отчитам като грешка. Друго си е до сложиш жълт пуловер. Свежо, лятно настроение, пък и ми отива на очите. Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се вдъхновението ти да издържи до лятото и да видим готини, летни, свежи визии. Nature Sunny

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 13:10 от mikipoli

# 669
  • Кърджали
И за мен Дисни е равно на анимация.
Не искам да казвам голяма дума, но с Джан бих пропуснала да я гледам..
Чак сега успях да изгледам рекламата на Керем с БМВ. Спешно да му пратят сценарий за нещо екшън. Нещо полицейски ли ще е, мафиотско ли, претенции нямам. ( Не обичам мафиотски истории, но с него бих се прежалила).

# 670
Аз пък изобщо не вярвам на тия клюкарски статии. Какви договори ще са това - без ясен план за сценарий, режисьор, оператор. Сякаш Дисни си резервира места за паркиране. Изредиха всички известни и харесвани от последните години актьори на Турция.
Не вярвам изобщо че Джан Яман в близко време ще стъпи да снима в турски филмов проект, пък бил той и на Дисни. Човека се е прицелил в Холивуд. А пък Демет едва ли ще се съгласи да снима отново с него след изцепките му по неин адрес.
На Ханде определено и трябват за партньори играещи, а не присъстващи актьори. Тя има още много какво да развива в себе си. Видя се израстване във филма Азизе с Буура Гюлсой, вижда с е и в тандема с Керем.

# 671
Дари, и според мен така , пишат си разни слухове просто да има нещо да напишат. Joy Но не смея изцяло да отхвърлям тази информация, пък и ние да имаме тема да дъвчем. Joy

# 672

Мики, разсмя ме, но същата съм и аз Joy От 14-15-годишна не съм променяла стила си на обличане, прическата също. Модите не ми оказват влияние...

Клюкарски статии са това, но покрай тях да си изкажем предпочитанията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 673
# 674

Авниии голям подръжка му беше по времето на мачовете и като беше в БШАГ
Радвам се че си поддържат отношение.
Дисни ми е точно анимацийки и филмчета от рода Хана Монтана и подобни
Направо само това липсва да видя...
Демет я харесвам бива я но искам да е далече от ромком.
Ханде може да не примирам по нея ама да играе с Джан ще е ....
По добре да си спестя коментара че многократно съм казвала какво мисля за тоз господин.

Общи условия

Активация на акаунт