Сам и самотен

• 22 800
  • 585
  •   1
Отговори
# 210
Ако нямаш среда, старомодният начин трудно ще сработи.

# 211
  • София
Всеки човек има среда. Той живее в някакъв квартал с хора, работи с колеги, има приятели или просто познати. Дори темата и форумът е среда. Хората тук общуват по някакви теми, а не да си търсят гадже.

# 212
Т.е. формулите нямат никакво значение, щом ап-а ти предлага жените, които са те харесали, и ти си предложен на жените, които си харесал...

Заради формулите ти се предлагат определен сегмент хора. Това означава, че може да харесваш хора само от този сегмент, както и те теб, защото сте просто поставени в една урна, така да се изразя. Нещата не са толкова прости, колкото си ги говорим. Има и алгоритми, които те определят в дадена група само по поведението ти в самото приложение: колко време стоиш в него, колко често влизаш на ден, колко профила преглеждаш, колко бъзо ги гледаш и още, и още. Но да оставим този разговор за някоя друга тема, предлагам аз. Grinning

# 213
На 23 да използваш свързана реч, а не звукоподражаващи думи като Маугли, голям шок фактор станало?

Авторе, гледай отговорите и се учи, все пак са от жени...
...Ама не от съдържанието, мани съветите, те са за даване, не за следване.
Гледай настроението, емоциите, които провокираш, реакциите.
Прецени доколко и кои отговори са ти приятни, кои са ти йес!, кои са ти по-скоро болезнени.

На твое място бих си извадил няква-такава поука:
Първо, никога не споделяй проблем или отправяй комплимент на повече от една жена накуп.
just kidding
Почвам сега.

Чувствителността си я имаш, тя няма да избяга, пази си я като коз. Не я афиширай, не я издавай, асоциира се със слабост. Когато срещнеш чувствителна жена, склонна към разбиране, тогава разкривай повече.
Стани по-циничен - на думи! - пак заради горното. Виж как говорят на жаргон около теб, хвани каквото прецениш, ползвай го, разчупи си изказа. Не се тревожи, че ще се слееш с тълпата, няма, комплексността ти си остава, обезличаване е едно, заприличване повече на човек друго. Поне в компания.

Не се взимай много насериозно, каквото стане, така ще падаш по-леко като те режат или ти казват колко си зле с под хиляда лева заплата и т.н. Не взимай нищо насериозно, тоя пост вкл. но най-вече себе си. Ще ти облекчи живота.

Чакай да ти кажа една от най-добрите реклами на фитнес за мъже, която съм мяркал (по памет) - Защо да имаш тяло на хилав лузър, който не може да си намери жена? След като можеш да имаш тяло на гръцки бог, който не може да си намери жена!
/Поуката не е, че гръцки бог не може да си намери жена, а именно да хвърлиш оковите на егото и да гледаш с насмешка и навън и навътре./

# 214
Да, веднага да тръгнеш да сваляш, да каниш въобще не е добра идея.
Отказ ще получиш почти от всички.
Може да опиташ нещо съвсем различно. Просто да си пишеш с тях. Разговори да водите. Не за срещи, а за общите ви интереси. Да обсъждате филми, книги, музика и други неща. И то без никакъв намек за свалка. Чак след достатъчно проведена комуникация може да питаш дали иска да се видите.
Лично аз съм имала в други форуми на лс невероятно дълга комуникация  с не един мъж по разни теми. Че често и сме спорили по разни теми.
И често са ме канили на среща.
И ти отиде ли? Не, нали? Smile Жените обичаме да си бъбрим, но шанс да има и друго, колко да е? Smile

# 215
Не съм отишла.
Отидох ама на две покани, ама то някак се усещаше, че не бяха с цел ухажване.
Едното беше по работа. Оказа се,че човека е на 60. Като го четях много сериозен, като го видях - голям веселяк.
Но и умник. Работил като шлосер /нещо такова/ цял живот, не разбирал от компютри, дори нямал, като се пенсионирал за една година ги научил, че можеше и да програмира.
Иначе аз съм си по бъбренето само.
Имаше 1-2 индивида грабваха окото, но единия беше умен, забавен, бъбренето вървеше, но голямо му беше егото и трудно приемаше чуждо мнение. Даже се опитваше да промени моето.
И в този форум често като напиша, че съм сама и без деца в някоя тема и започват някакви незнайни мъже да ми пишат на лс. И често като ги отрежа почват да бълват змии и гущери.
Аз съм написала, че съм сама, ама не съм написала, че търся мъж, даже обратното, ама не четат Grinning
И обяснявам и се е случвало и да блокирам.
Иначе през годините с други мъже по други форуми сме се сприятелявали и аз си преценявам кога мога да дам фейсбука си.

# 216
Така де, Аарон не ще приятелство и бъбрене, иска връзка и като го отрежат, се депресира.
Искам да кажа, по-добре да залага на непосредствени контакти в реала. Иначе два месеца може да разтяга локуми онлайн и накрая да разбере, че е приятен събеседник, но тя мъж не си търси (или си търси, ама е на 100 години, а може и да си търси, но тя също е мъж или какви ли не хипотези). Очи в очи е по-друго.

# 217
Не, нека опита и този начин. Аз съм друга бира. Не значи, че много са като мен.
Има момичета може също да се страхуват да се срещат с някой запознали се онлайн.
Затова е по-добре да пробва непринудени разговори без никакви намеци за свалки.
Разбира се не бива да досажда и да отнема много от времето.

# 218
Изморявам се само докато си помисля за такъв тип разговори. И на нас е ясно, и на него е ясно, а вероятно и на момичето и на всички ще е ясно защо той води тази комуникация. И ако след 3 месеца го отрежат за среща на живо, ще са още 3 месеца енергия, инвестирана в нещо, което няма да даде резултат.
Срещи на живо е начинът. Или най-малкото, видео чат, ако са в различни градове например.

# 219
Ти може да се изморяваш, друга може да не се изморява.
Може да хареса  как пише и да се съгласи на среща.
Дори и нищо да не стане с 1 или 2, ще е натрупал опит в общуване и евентуално ще проумее къде е сбъркал.

# 220
  • SF
Аарон, кажи, че не си на 23 години с проблеми в комуникацията. Simple Smile Аз съм възхитена от тебе, момче! Можеш да опитваш с онлайн разговори, приятен си за четене.
Elunaria, много си мъдра!

Може да не си красавец физически, но се носи по модата и изглеждай актуален и поддържан. Давай вид, че държиш на тези неща. Готина подстрижка, не просто офъкан късо, за да не се подвива и да не пречи, парфюм, поддържани зъби, дрехи според това, което е хит на сезона. Може да не са Армани и Версаче, а от Зара и Манго, но да не са анцузите на дедо ти. Има шалове и шалове, шапки и шапки, якета и якета. Ако си адекватно и модерно облечен, можеш да отвееш някой мърляв, безвкусен красавец с висок ръст, гъста коса и претенции до тавана, че природата му е дала повече. Тези магазини правят и големи намаления, така че можеш да си позволиш твой размер  дънки и модерното поло в цвят пудра (ей, само пример, не налагам вкус. Но ти четеш с рабиране и знаеш, какво пиша.).

# 221
Изморявам се само докато си помисля за такъв тип разговори. И на нас е ясно, и на него е ясно, а вероятно и на момичето и на всички ще е ясно защо той води тази комуникация. И ако след 3 месеца го отрежат за среща на живо, ще са още 3 месеца енергия, инвестирана в нещо, което няма да даде резултат.
Срещи на живо е начинът. Или най-малкото, видео чат, ако са в различни градове например.
И аз - няма шанс да водя стогодишна писмена комуникация с някой колкото и да имаме общи теми. Предпочитам доста бързо да се видим на живо и да преценя този човек изобщо допада ли ми - аз общи интереси и с приятели имам. Само си представям 3 месеца си пиша с някакъв човек, виждаме се и греда - аз не го харесвам, той не ме харесва. Имала съм приятни чатове, срещата след това е била приятна, но никакъв шанс да имам дори кратки отношения. За съжаление се случва, че от отсрещната страна често са ентусиазирани за продължение, та трябва да търся любезни начини да откажа, но това са нормални неща.

Като цяло дейтингът е окей и за много хора това е възможност да срещнат партньор - със сигурност по-добре от това да седят вкъщи и да си фантазират.

# 222
  • SF
Много хора са скептични относно онлайн запознанствата и според тях само реалните запознанства дават шансове. Онлайн запознанствата са още една възможност. Не е нужно да се избира едното или другото.
Онлайн запознанствата не са нищо особено, ако не се стигне до реална среща. Могат да загубят много време, но могат да запълнят и много празни часове, в които скуката е разрушителна.
Има хора, които наистина не умеят да напишат две свестни изречения и бързо ще се разочароват, ако пробват в чат с непознати. Нито мъже, нито жени, нито членове на клуб по интереси, ще ги забележат. Аарон не е точно такъв случай. Аз малко започвам да се съмнявам, че това момче не може да направи впечатление на момичетата, с които се среща.

Аарон, казваш ни, че имаш приятелки и приятели. С тях не излизате ли? Купони, общи срещи, разни събития? Имаш ли си компания от приятели, с която да се "мъкнете" напред-назад, да правите нищо или пък да правите грандиозни планове за живота? Ако ти липсва такава среда от всякакви младежи, трудно може да се започне нещо, когато си сам на улицата или в пицарията. Много е трудно. Тези неща сякаш стават от дума на дума.

# 223
Аарон, кажи, че не си на 23 години с проблеми в комуникацията. Simple Smile Аз съм възхитена от тебе, момче! Можеш да опитваш с онлайн разговори, приятен си за четене.
Elunaria, много си мъдра!

Може да не си красавец физически, но се носи по модата и изглеждай актуален и поддържан. Давай вид, че държиш на тези неща. Готина подстрижка, не просто офъкан късо, за да не се подвива и да не пречи, парфюм, поддържани зъби, дрехи според това, което е хит на сезона. Може да не са Армани и Версаче, а от Зара и Манго, но да не са анцузите на дедо ти. Има шалове и шалове, шапки и шапки, якета и якета. Ако си адекватно и модерно облечен, можеш да отвееш някой мърляв, безвкусен красавец с висок ръст, гъста коса и претенции до тавана, че природата му е дала повече. Тези магазини правят и големи намаления, така че можеш да си позволиш твой размер  дънки и модерното поло в цвят пудра (ей, само пример, не налагам вкус. Но ти четеш с рабиране и знаеш, какво пиша.).

Благодаря ти за оценката и съветите 🙂
Може би ще те разочаровам, но писмено се изразявам значително по - пълноценно, отколкото вербално.

# 224
  • София
С онлайн писане ще си губи времето. Докато той й пише, тя пише с друг. Ще му отговарят, когато им скимне. Може онлайн, ако нещо ги свързва в комуникацията, служебен разговор, обучение и т.н. Успеваемостта е много ниска, освен ако не е тийн на 14-15 и основно там прекарва времето си, защото всички така правят. Освен това търсена и предпочитана жена в реалността, няма да се пусне в онлайн app. Може да извежда жени от онлайн среда бързо и лесно, ако е доста атрактивен и него го търсят. Но, в случая не е така. Автора е мъж тип "философ" без никакъв практически опит и ако излезе с някоя, главната тема ще са разговори на тежки и ангажиращи теми. Затова го усещат и не му дават шанс и трябва да се промени. Това може да стане със собствен опит или да понаблюдава по-опитните от него.

Общи условия

Активация на акаунт