Благодаря ти за оценката и съветите 🙂
Може би ще те разочаровам, но писмено се изразявам значително по - пълноценно, отколкото вербално.
Не ме разочароваш. Аз затова казах, че може би при онлайн контакт ще си по-успешен от много други неграмотни и нахални свалячи. Разбира се, че срещу тебе трябва да стои интелигентна жена, която да го оцени. Ако и тя е там, за да се похвали къде е пътувала и колко калории на ден има в чинията й, пише незнам и немога слято, каквото и умно да й кажеш, няма да бъде оценено. Но това ще е нейн проблем, не твой.
А нашите съфорумци са прави. Има вероятност, риск, да плениш с приказки някое готино момиче, което търси запознанство, не просто плащач на сметки, а след 2 месеца, ако се видите, да се окаже, че не си нейният тип, че нещо друго си е представяла. Поемай тези рискове, ако нямаш други контакти и множество поводи за запознанства. Не работиш като барман в оборотен бар, не си инструктор по йога, по плуване, шофьорски курсове.... Ти също може да си пишеш с няколко жени, без да се хвалиш, че профилът ти е нападнат от много обожателки. Поддържай си няколко чата, за да имаш избор.
Аз също съм излизала на срещи с мъже, не от сайтове, а от реални запознанства и още в началото на срещата, съм си давала сметка, че е било грешка и неправилна преценка от моя страна. Ако човекът е простак, мога и спешно да я приключа. Ако обаче се държи човешки, не си тръгвам веднага. Когато се разделяме, не му давам много обяснения, че не става, че не е мой тип, че не ми харесва, че съм се объркала... Така че, може по подобен начин, и тихомълком да бъдеш отхвърлен. Какво от това! Всички сме имали неуспешни срещи, неуспешни връзки... И следващата пак неуспешна... Хората имат хиляди запознанства и само един брак с деца и любов.