Сам и самотен

• 22 796
  • 585
  •   1
Отговори
# 225
  • SF

Благодаря ти за оценката и съветите 🙂
Може би ще те разочаровам, но писмено се изразявам значително по - пълноценно, отколкото вербално.

Не ме разочароваш. Аз затова казах, че може би при онлайн контакт ще си по-успешен от много други неграмотни и нахални свалячи. Разбира се, че срещу тебе трябва да стои интелигентна жена, която да го оцени. Ако и тя е там, за да се похвали къде е пътувала и колко калории на ден има в чинията й, пише незнам и немога слято, каквото и умно да й кажеш, няма да бъде оценено. Но това ще е нейн проблем, не твой.
А нашите съфорумци са прави. Има вероятност, риск, да плениш с приказки някое готино момиче, което търси запознанство, не просто плащач на сметки, а след 2 месеца, ако се видите, да се окаже, че не си нейният тип, че нещо друго си е представяла. Поемай тези рискове, ако нямаш други контакти и множество поводи за запознанства. Не работиш като барман в оборотен бар, не си инструктор по йога, по плуване, шофьорски курсове.... Ти също може да си пишеш с няколко жени, без да се хвалиш, че профилът ти е нападнат от много обожателки. Поддържай си няколко чата, за да имаш избор.
Аз също съм излизала на срещи с мъже, не от сайтове, а от реални запознанства и още в началото на срещата, съм си давала сметка, че е било грешка и неправилна преценка от моя страна. Ако човекът е простак, мога и спешно да я приключа. Ако обаче се държи човешки, не си тръгвам веднага. Когато се разделяме, не му давам много обяснения, че не става, че не е мой тип, че не ми харесва, че съм се объркала... Така че, може по подобен начин, и тихомълком да бъдеш отхвърлен. Какво от това! Всички сме имали неуспешни срещи, неуспешни връзки... И следващата пак неуспешна... Хората имат хиляди запознанства и само един брак с деца и любов.

# 226
Щом писмено си по-добре, тогава ти е време да започнеш вербално да се упражняваш и да общуваш повече.
Разширяваш си контактите. Излизаш повече. И не с цел да забиеш някоя. Просто да общуваш с жени. 20,30,40,50 годишни. Практика му е майката.
Танци, манци, йога, фитнес, туризъм, каквото се сетиш.

# 227
На мен ми стана интересено, как си прекарваш времето, Аарон? Ходене на работа, ясно, а после? Също /ако прецениш да отовориш/, какви са били отношенията м/у майка ти и баща ти/баба ти с дядо ти?

# 228
  • SF
Щом писмено си по-добре, тогава ти е време да започнеш вербално да се упражняваш и да общуваш повече.
Разширяваш си контактите. Излизаш повече. И не с цел да забиеш някоя. Просто да общуваш с жени. 20,30,40,50 годишни. Практика му е майката.

И извън хубавите новогодишни пожелания и съвети на килограм, как на практика става това?
Аз се разпознавам в една от изброените възрасти. Не си представям да прекарвам фриволно време със случаен младеж, независимо дали попадаме в един и същи възрастов интервал. Да не говорим, ако са с двойна разлика в годините!!! и интереси на двата полюса - той си търси гадже, с което да стигнат до френски целувки, тя се притеснява, че детето й непрекъснато влачи вируси от детската, а госпожите нехаят.
Даже и аз такива ги слушам с отегчение и предпочитам интровертно да я излъжа, че съм заета, да си сложа маска на лицето и да гледам коледен филм.

# 229
Това е предимството на смесените работни колективи. Smirk Може да слуша до втръсване за детски градини, внуци, манджи и т. н.

# 230
  • SF
Повече полезен опит ще натрупа в сайтовете за запознанства. Поне реално ще се ориентира за какво си мечтаят жените в отношенията и какво обичат да им се пише/казва, отколкото 23-годишната колежка да му говори с досада, без да се интересува, че разговорите с всякакви жени - 20-30-40-50-годишни за него биха били полезни упражнения. Знаеш ли кога!!! Simple Smile

# 231

И извън хубавите новогодишни пожелания и съвети на килограм, как на практика става това?
Аз се разпознавам в една от изброените възрасти. Не си представям да прекарвам фриволно време със случаен младеж, независимо дали попадаме в един и същи възрастов интервал. Да не говорим, ако са с двойна разлика в годините!!! и интереси на двата полюса - той си търси гадже, с което да стигнат до френски целувки, тя се притеснява, че детето й непрекъснато влачи вируси от детската, а госпожите нехаят.
Даже и аз такива ги слушам с отегчение и предпочитам интровертно да я излъжа, че съм заета, да си сложа маска на лицето и да гледам коледен филм.
Работила съм в различни колективи и на мен не ми е проблем да общувам с мъж на 20, 30,40 или дори 60 години.
На авторът му трябва социализация, а вие какво му предлагате? Само интернет сайтчета. Мда, може и там да се ожени и да си поръча деца по амазон.
И не казвам да зареже сайтовете, но и да излиза.
Щото може да се представи уж добре онлайн, но като опрат нещата до среща да седи като дърво и пак няма да стане.

# 232
Няма лошо в онлайн запознанствата. Просто срещата на живо трябва да стане по-скоро. Защото човек за няколко месеца наистина много може да се вложи, влюби, залети в облаците.. и после много лошо може да падне от там. Ако има нещо между двама души, то ще си проличи много бързо.

# 233
Повече полезен опит ще натрупа в сайтовете за запознанства. Поне реално ще се ориентира за какво си мечтаят жените в отношенията и какво обичат да им се пише/казва, отколкото 23-годишната колежка да му говори с досада, без да се интересува, че разговорите с всякакви жени - 20-30-40-50-годишни за него биха били полезни упражнения. Знаеш ли кога!!! Simple Smile

Истинските ми приятели(а не просто каре за белот или бирено трио) са именно във възрастовата група 35 - 45. Хора, с които има какво да си кажа, с които мога да споделя, с които може да се получи смислен диалог без неловки паузи и обсъждане на климата.

# 234
  • София
Нищо смислеоняма да научи, а ще си изгуби времето.

# 235
  • SF

Истинските ми приятели(а не просто каре за белот или бирено трио) са именно във възрастовата група 35 - 45. Хора, с които има какво да си кажа, с които мога да споделя, с които може да се получи смислен диалог без неловки паузи и обсъждане на климата.

То си личи, че не те вее вятър на бял кон и че не си на ниво голямото междучасие. Но това от друга страна може да се окаже проблем.
Може да стартираш с някоя 35-40 Simple Smile , но това не е истинската ти приятелка, да знаеш! Simple Smile С шега и добро чувство го казвам.
Общувай си с тези приятели и излизайте. Може пък да извадят от ръкава някоя симпатична девойка на твоята възраст.
Точно това имах предвид - ако сте на една вълна, общувайте си. Аз например не се виждам полезна в общуването с хора, които са 15-20 години по-възрастни от мен. Уважение - да, общи приказки - да, поддържане на някакъв приличен контакт по задължение - да, но да си ги поканя на новогодишното парти или да им предложа почивка в Гърция, не смятам, че ще ми е подходяща компанията. Но това си важи за мене, не е правило за всички.

# 236

Сигурно и това е част от проблема - надраснал си връстниците си, не пасваш на очакванията на момичетата. По-големият проблем, обаче, е вътре в теб - усещането, че веднага трябва да се обзаведеш с гадже, че закъсняваш ужасно в това отношение. Това те кара да се чувстваш непълноценен,  а не трябва. Хората сме различни,  едни бързо успяват в едно, други - в друго. Ще се повторя,  съсредоточи усилията си в собственото си израстване, имаш потенциал. Това повишава както самочувствието, така и стойността в очите на другите. За да те харесват, трябва самият ти да се харесваш.

# 237
  • Пловдив
И аз - няма шанс да водя стогодишна писмена комуникация с някой колкото и да имаме общи теми. Предпочитам доста бързо да се видим на живо и да преценя този човек изобщо допада ли ми - аз общи интереси и с приятели имам. Само си представям 3 месеца си пиша с някакъв човек, виждаме се и греда - аз не го харесвам, той не ме харесва.
Моя мъж ми писа 5 години, ПЕТ ГОДИНИ.

# 238
И аз - няма шанс да водя стогодишна писмена комуникация с някой колкото и да имаме общи теми. Предпочитам доста бързо да се видим на живо и да преценя този човек изобщо допада ли ми - аз общи интереси и с приятели имам. Само си представям 3 месеца си пиша с някакъв човек, виждаме се и греда - аз не го харесвам, той не ме харесва.
Моя мъж ми писа 5 години, ПЕТ ГОДИНИ.
Явно и двамата сте го искали и при вас се е получило много добре, което е супер.
Просто аз нямам желание да поддържам такава епистоларна връзка. Хората сме различни, това е.

# 239
  • Пловдив
Просто давам надежда на отчаяния автор на темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт