Сам и самотен

• 22 789
  • 585
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Каква надежда, на мен ми звучи отчайващо!

# 241
  • Пловдив
Каква надежда, на мен ми звучи отчайващо!
Е аз съм женена за въпросния от 17 години Simple Smile

Когато сме започнали да си пишем не е било с идеята за интимна връзка, той имаше връзка, и аз имах. В някакъв момент след 4-5 години писане бяхме едновременно свободни и ... останалото е история Simple Smile

# 242
  • София
Това звучи още по-отчайващо! Wink Седемнайсет години и още пет преди това. Ако съм млад мъж ще бЕгам! Искам запознанство, а не сребърна сватба!

# 243
  • Пловдив
Младежа-автор нали иска да се жени????? Или грешно съм разбрала.

И още не съм споменала за децата.....

# 244
1. Въведи се в добър външен вид. Изкъпан, сресан, обръснат /оформен/;
2. Облечи се добре! Препоръчвам бяла риза, запасана в тъмни дънки, с колан и хубав часовник. Сложи си скъп парфюм!;
3. Звънни на някой приятел и го покани да излезете!;
4. Отиди на бар и пий умерено количество алкохол - така, че да те хване и да ти дойде самочувствието, но не да се направиш на прасе!;
5. Започвай “атаки”! Не агресивно!!! Усмихвай се, флиртувай наляво, надясно.

Прави това всяка седмица по веднъж! Ще станеш по-уверен! Ще свалиш гарда с жените. Проблемът е в теб и в твоето самочувствие! Любовта ще дойде. Не в бара, но това ще бъде твоят лек преходен период. Трейнинг месец. Или репетиция за голямата сцена.

Пиши после какво е станало! Wink

# 245
Това с 5те години писане чак на мен ми даде надежда...

# 246
Хубавите работи стават бавно.

# 247
  • София
Накрая става докато умните се наумуват (пет години Wink, лудите се налудуват (и за няколко месеца решат нещата).

Тези неща с ходенето по заведения и атаките мr звучат като съвети на някой самопровъзгласил се коуч по "личностно развитие и любовта". Тези умения стават не като тръгне човек сам "на тренировка", а се събира със свои познати, приятели, колеги или други хора, с които го свързват някакви неформални или професионални интереси. Повечето хора се запознават и се женят за хора от близката им среда. Да, дори да отидеш на заведение с приятели и там се запознаеш с някого пак е през близката среда, защото не отиваш с нагласата да се запознаваш, а да се веселиш.
Затова, авторе, мАни ги тези съвети, а си живей нормалния живот! Насила работа не става.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 09:38 от Andariel

# 248
Е, той от нормалния си живот не е много доволен. Нали затова е темата.

# 249
  • София
Голямата тайна е, че повечето хора не са доволни от живота си. Затова и не вярвам на приказки за доволство. Доволството е в един период или момент, циклично е дори.

# 250
  • Пловдив
Андариел - само идиотите и лудите са постоянно доволни от живота си и постоянно щастливи. Да бъдем обективни.

Аз, като цяло, съм доволна от живота си. Но примерно преди 2 месеца оперираха малкото ми дете от апандисит - по онова време нито бях доволна, нито бях щастлива. И не знам за теб, ама аз си мисля, че е нормално.

# 251
  • SF
Аарон не ме оставя с впечатлението, че по принцип е едно недоволно хейтърче. Той дава съвсем основателна причина за това. На 23 години да не си държал едно момиче за ръка, една нощ да не си се "натискал" с жена, не е от най-задоволните житейски стечения на ситуации.
И, Andariel, не точно "недоволство" е усещането, което той ми оставя. Той говори за самота, за тъга, за желание, за намерение. Темата е "сам съм", а не "мрънка ми се и не знам защо".
Някои хора го питаха как е баба му, дядо му, такива неща. Какво значение има?! Момчето си търси гадже и иска да отиде на море с гаджето си, а не да носи бирите на чуждите приятелки, а ние да го учим как да ги помоли да се упражнява с тях и да разиграват ролеви игри.

# 252
  • София
Няма да намери нормално гадже по разните там приложения. Ще намери бройка, ако това го устройва.

# 253
  • SF
Ми, ок. После друга бройка, после трета бройка, докато не се кротне с истинската бройка.
Другият вариант е да бъде супер-дупер късметлия и от първия път да уцели десетката с голямата вечна споделена любов с деца, пътешествия, дом и уют, здраве, щастие и пари...

# 254
Аз го попитах, защото ми се струва нормален човек, казва че изглежда нормално и за да има проблем /освен малкия град/ обикновено е отношенията, които сме заучили като деца. Знаеш, че когато нямаме добре изградена връзка с майка/баща или сме възприели примера баба/дядо, това се отразява на начина, по който ние търсим/възприемаме/избираме и се държим като партньор.
ПС -Аз по клубове съм се запознавала  с момчета, но никога не съм излизала на среща с тях. Тогава/защото сега не ходя/ съм смятала, че мъж в дискотека има 1 цел и тя не е дългосрочна.

Общи условия

Активация на акаунт