Сам и самотен

• 22 781
  • 585
  •   1
Отговори
# 285
Много показателни истории. Само ще добавя, че такива екземпляри и на по нормалните мъже тежат. Защото се държат по същия начин, само дето не искат секс, но винаги има някакъв паразитен интерес. Съответно ги режат и от двата пола.

# 286
  • SF
Like_Smoke, последното нещо, което си платих, беше чаша топъл шоколад - 5 лева. Въпросът, който ми се зададе: Да си делим ли сметката или аз да плащам?
Дадох му петяхту лева, за да си хване такси.

# 287
Момичета, вашите истории ми напомниха за една моя среща преди години. Била съм 19-20 годишна. Една приятелка ми казва, че нейн колега от университета много ме е харесал и иска да излезем. Беше симпатичен, изглеждаше забавен, казвам защо не. И излизаме ние, отиваме на заведение. На входа аз очаквам да ми задържи вратата. Нищо подобно, щеше да ме удари с нея. Оказа се и невероятен простак. Дойде време за сметката, той си извади за неговата, аз за моята. Както Елора каза, да платиш сметката на дамата на среща, показва отношение. А знам, че изкарваше добри пари. Не е да е бил със скромни възможности, тогава бих разбрала. Даже не предложи да ме изпрати. И после питал моята приятелка какво не съм му харесала и защо съм отказвала да се видя с него втори път.

# 288
Такива "жестове" от страна на мъжа спестяват много загубено време, така че са ценни. Освен ако не си полусляпа голяма бяла птица, която отчаяно търси принца.

# 289
  • SF
Ами... много сме меркантилни ние, жените!!!

# 290
Има скорошна тема за първите срещи - https://www.bg-mamma.com/?topic=1373222
Тя си е цял наръчник какво да НЕ се прави на първа среща Joy

# 291
Като ви чета, и се чудя че на такива мъже никога не съм попадала. Късмет ли е ,друго ли е?

# 292
Аз скоро мисля бях разказвала- седим компания-3ма необвързани 30-35г. и почват да се оплакват от жените- значи очакванията бяха да знае всичко от редтюб, да домакинства, да делят вс. разходи по равно, да кара кола /за да не я кара той/, да е интересен събеседник и да е 20-25г., мн. красива, разбира се.
Те, от своя страна, бяха симпатични на вид /но никакъв сексуален повик не усетих/, нямаха мн. теми на разговор, тип мъжа знае по-добре, над среден доход, с апартаменти на кредит май /ако имаха, не съм сигурна/.
И на мен ми става тъжно понякога, като гледам как на връзка и семейство се гледа като на досаден ангажимент, който поради това, че той поел, ти си длъжна да му сваляш звезди.

# 293
  • София
Само не разбрах на такава жена за какво й е мъж изобщо, камо ли такъв Joy

# 294
Само не разбрах на такава жена за какво й е мъж изобщо, камо ли такъв Joy

А де. Много претенции, много нещо.
Такъв ако поиска хем да съм добра домакиня, хем да делим, аз да го питам какво ще получа в замяна. След като той прави тънки сметки, то мога и аз.
Ще сложа ценоразпис.
Чистене всеки ден 60 лв.
Готвене - 60 лв. Храната отделно ще си я делим, ама готвенето е моя труд, ще плаща като поп.
Пране и простиране - 60 лв.
И така трябва. Щото и аз нали на работа ще ходя, после  като се върна трябва на тоя миндил да му ходя след гъза. Трябва да се заплаща и това. Нали всичко се дели. Ще се дели и труда по къщата. И щом ще се скапвам, поне да е за пари.
Значи те така. Делим сметки и храна, евентуално наем. Ама отделно тия услуги ги смятам малко над 5 хилядарки.

Секс - ако се представи добре и свърша, ще е безплатно. Ако не съм доволна ще ми плати за незадоволеността ми 500 лв. Всеки път.
Ако има претенции за облекло, прически и грим, ще ги плаща той, иначе ще си перкам както знам.
Леле, ще изкарам доста.
Ми имаме сделка.

Като ви чета, и се чудя че на такива мъже никога не съм попадала. Късмет ли е ,друго ли е?

Къде късмет, къде случайност Grinning
Честно казано аз нямах желание никакво да се виждам с този. От години го познавам, съсед е, но добро впечатление не ми е направил. Даже едно такова неприятно, лицемерно и мазно поведение.
Обаче майка ми дуднеше ужасно. Айде излез, та излез. Питам я защо след като грам не го харесвам, ама и тя не можа да отговори. След като и разказах за срещата и казах повече да не се бърка там където не и е работа.

# 295
  • SF
Леле, ще изкарам доста.

Ще изкараш друг път!!

На такива сребролюбци толкова са им ценни петте лева, че ще ходят непрани и ще муат дюнери, обсъждайки колко са тъпи жените и "в днешно време какви са станали".

# 296
Еми, значи нямаме сделка Joy
Ама нека си обсъждат и плюят жените.
Ще си остане с плюенето, а след години ще се жалва, че е сам и никоя не го иска.

# 297
  • Fairbanks, Alaska
Секс - ако се представи добре и свърша, ще е безплатно. Ако не съм доволна ще ми плати за незадоволеността ми 500 лв. Всеки път.
С тази тарифа за секс ще го накараш да започне да ходи по компаньонки. Ще му излезе доста по-тънко-100 лв, изобщо няма да се старае да мисли за нейното удоволствие.

# 298
Ами да ходи. Ще си живурка по компаньонки Grinning

# 299
За случките с неудачници.
Преди доста време, в края на гимназията си бях харесала едно момче. Свалки, гоненици, разговори по шайбата, най сетне ме покани на среща...Отивам аз точна като швейцарски часоеник и си отвисях да го чакам 30мин.Нямаше тогава нет в мобилните телефони, само смс... стоях и чаках, че ми беше много на сърце.
Идва ония. Вървял пеш, за да не дава стотинки за градския транспорт. Прегръща ме...смърди на тинейджътска пот.... гадно.Мина срещата някакси, но на изпроводяк ми каза, че няма да ме изпрати че бил изморен...все пак е вървял заради мен...взех си такси, и повече смръдльо не го потърсих. До ден днешен хигиената на мъжа ми е водеща...

Общи условия

Активация на акаунт