Мнение - отношения с колега

• 21 428
  • 418
  •   1
Отговори
# 165
Ами за първи път усетих, че искам да имам нещо наистина сериозно с някого, в смисъл такъв, че не е както досега с другите. Даже се замислих, че това е човек, с когото бих направила семейство някой ден, а принципно съм човек, който се страхува даже да помисли за толкова сериозно обвързване. Пък и вече толкова месеци чувствата ми не се променят и не поглеждам никого от другите. Разбира се, че ми харесва неговото внимание, но аз, за да се влюбя, със сигурност е нужно отсрещната страна да прояви внимание. Не си представям да изпитам нещо към човек, който не ме отразява даже. Така че от този човек не искам просто флирт или просто секс. Съвсем различно е. Чак ми е супер странно, че го казвам, защото даже на мен ми звучи глупаво, ама така го усещам някак си. Оф, това стана много захаросано, но да. Joy
[/quote]

Абе момиче, какво семейство, влюбена била, не било както с другите преди. Та вие на една среща не сте излезли, защото най-големия ти страх е да не те отхвърли, ако му предложиш да излезете... да не говорим за секс (сигурно след сватбата си го планувала) 🤣 
Извинявай, но такива платонични трепети и терзания имах като бях на 11г.

# 166
  • Пловдив
Начи - нали са излизали, вино пили, ръце държали и нищо не е последвало.
Какво  се очаква да се случи година по-късно на питие?

Да му направи свирка сигурно. На втората година вероятно и секс и така докато се обърнеш живота отминал...

# 167
Кой е казал, че не излизат? Излизат на срещички, пият вино заедно, водят си задушевни разговори и чатчета... И да, напълно възможно е да хлътне така от тези неясни отношения. Точно както го описва авторката съм бил и аз с най добрата си приятелка. За първи път ми се случваше, бях на годините на авторката, само като си затворех очите си представях как сме заедно с едно две деца и всичките му салтанати. При положение, че не сме имали никакви интимни отношения. Докато с бившата ми направо изтръпвах като си го представя.
Въпроса е как авторката да излезе от ситуацията с минимални щети и ако има някакъв шанс за реализация на отношенията, да бъде използван. Възможно е да си играе с нея, да не е заинтересован достатъчно, но е възможно да го притеснява нещо, да не е сигурен в нейните желания или да не иска да се обвързва заради предстоящо заминаване в чужбина. Няма как да гадаем тук и да го кажем, авторката сама трябва да го разбере.

# 168
Значи, от 19 годишна работя, с много колеги съм била по заведения, барове, на питиета, с никого не сме си държали ръцете и т.н. Това е достатъчен знак от страна на момичето, че го харесва. По каквато и причина да бие пас този, нея какво я вълнува? Важен е крайният резултат. За семейство аз не бих мислила с мъж, който не иска да планира и уикенд с теб. Сори, ако съм рязка.

# 169
За да установиш, че искаш някакви трайни сериозни бъдещи отноешния с някого, не е нужно непременно да си правил все още секс с него. С тези, с които съм правила, сега като се замисля, даже не съм си мислела за семейство някой ден и т.н. Но това със семейството беше пример просто, за да кажа, че не е нещо временно, което ще ми мине. Достатъчно познавам човека, характера му, добрите и гадните му страни, имаме супер много общи интереси и вкусове, можем да си говорим с часове. Мисля, че това са доста определящи неща.

# 170
  • Пловдив
А защо пък отношенията да не са чисто сексуални?

# 171
  • SF
Те работят заедно. Що за съвети!!

# 172
Ми щото освен това, аз искам и нещо повече от този човек очевидно. Ако беше само и единствено за единия секс, последният, с когото бих се хванала, е колега. :д

# 173
  • SF
А според тебе, той се държи така защото е незрял и не знае какво иска или защото работите заедно и е предпазлив, защото не му се рискува с колеги?

# 174
А според тебе, той се държи така защото е незрял и не знае какво иска или защото работите заедно и е предпазлив, защото не му се рискува с колеги?

Второто. Той като цяло си внимава доста за работата, даже към забелязала, че в работата е един такъв много сериозен, навън е доста по-чил. И отношението му към мен навън е доста по-различно (разбирай в добрия смисъл), отколкото в работата, където наистина гледа да се държим по-професионално, особено пред колегите (с което аз съма абсолютно съгласна, разбира се).

# 175
  • Пловдив
Ми щото освен това, аз искам и нещо повече от този човек очевидно. Ако беше само и единствено за единия секс, последният, с когото бих се хванала, е колега. :д

Брак ли ще му предлагаш?

# 176

Брак ли ще му предлагаш?
Ама направо на колене ще му падам и ще плача.... Не знам какво е толкова странно да искаш нещо сериозно с някого. Ок, не знам какво се случва в неговата глава, ама аз така го усещам, какво да направя?? Иронията е излишна.

# 177
  • Пловдив
Защо мислиш, че има ирония? Сериозна връзка с колега и секс с колега краят ще е един и същ освен ако няма брак. Тогава съм съгласна, че ще има разлика.

# 178
  • SF
liliya6077, значи не е толкова зле положението. Ако се увери, че няма да е само флирт, колкото да стане повод за клюки, може и да се получи нещо.
Аз съм имала колеги, които флиртуваха, започваха мимолетни контакти в работата. Някои дори семействата си развалиха от офисни закачки. Имам примери и от двата пола за разваляне на семейство заради отношения с колеги.
Аз дори не знам кой колега как го тълкува. Имах един колега, с когото работехме в една посока и често ме изчакваше, за да си тръгваме заедно. Аз също съм му предлагала да ме изчака, ако иска да си ходим заедно. На него това определено му беше много приятно, докато за мене нищо не значеше. Сигурно и той се е чудел какво ми става и защо хем го карам да ме чака, хем няма нищо пО така от моя страна.

# 179
liliya6077, значи не е толкова зле положението. Ако се увери, че няма да е само флирт, колкото да стане повод за клюки, може и да се получи нещо.
Аз съм имала колеги, които флиртуваха, започваха мимолетни контакти в работата. Някои дори семействата си развалиха от офисни закачки. Имам примери и от двата пола за разваляне на семейство заради отношения с колеги.
Аз дори не знам кой колега как го тълкува. Имах един колега, с когото работехме в една посока и често ме изчакваше, за да си тръгваме заедно. Аз също съм му предлагала да ме изчака, ако иска да си ходим заедно. На него това определено му беше много приятно, докато за мене нищо не значеше. Сигурно и той се е чудел какво ми става и защо хем го карам да ме чака, хем няма нищо пО така от моя страна.
Мен точно това ме притеснява. Ок, факт е, че има по-различно отношение, отколкото към другите, обръща ми внимание, закача се, ама представи си да е човек, за който си е нормално това, да си е такъв характер.....

Общи условия

Активация на акаунт