Мнение - отношения с колега

• 21 406
  • 418
  •   1
Отговори
# 285
Не е толкова сложно. Дръпва го на страни и му казва- трябва да поговорим. Не разбирам какво изпитваш към мен, но при мен нещата вече не са само приятелски. В случай, че не изпитваш същото, това не е твой проблем, но ти го казвам, защото не можем да продължаваме така.

Ей тва е, няма нужда от много обяснения и драми. Нито е нещо унизително ако не станат работите.

# 286
Все пак и идеята на Сашка заслужава внимание... Thinking
Сигурно ще разбере намека. JoyJoyJoy

# 287
като се държал всеки ден различно, за какво ти е такъв непостоянен мъж?
отсега те прави луда калинка, без дори да имате отношения някакви по-интимни...

# 288
Като някой се държи всеки ден по различен начин, не е толкова ясно всичко. Единия ден - едно поведение, на следващия - друго. Като сме сами - едно поведение, пред другите - друго....
Това като го прочетох ми се изяснява още повече. Недей да говориш нищо с него. Направо си свали приложение за запознанства. Може да видиш, че съществуват и други мъже, ако не поне ще се разсееш.
И смелост няма да събереш. Но ще ти кажа, че губиш време с мисли и очаквания по този индивид докато живота си тече, а си в разцвета си.

# 289
Зодия Близнаци - точно така ги описват в астрологичните книги. Все пак и те се обвързват. Аз съм дъщеря на Близнак. Sunglasses

# 290
А тя не се ли държи по същия начин спрямо него?
То хубаво ще си свали приложението за запознанства, ама не става толкова лесно, като този и е пред очите. Това означава да сменя работата си, да прекъсва всякакви контакти с него, да набърка и нови хора в тази история.... И пак няма гаранция, че ще и се получи. Като знам на мене колко време ми отне и в къв гаден филм се вкарах, изобщо не и го препоръчвам този вариант.

# 291
Освен директен разговор, който всъщност има полза, само ако е решила да гори мостовете и да продължава напред, бяха предложени много други възможности за показване на интерес без директно обяснение в любов. Интересно ми е авторката пробва ли някое от тях и ако да -  имаше ли някаква промяна? Някакви действия от нейна страна за повече контакти  извън работа, хем не би трябвало да я карат да се чувства особено неловко, хем отказ или уклончиво поведение ще й даде ясен знак, че няма достатъчен интерес от другата страна.

# 292
Не вярвам в зодии на 100%, ама съм в подобна ситуация на Авторката и асцендентът на красавеца е близнаци. Grinning

# 293
  • София
Егото им е проблемът на тия мъжленца, не зодиите. Хранят си го с вниманието на околните, без да имат намерения. Толкова ли е трудно видимо?

# 294
Абе кажете си го направо, мъжете трябва да можем да четем мисли и да се сещаме коя какво иска. Че иначе става лошо...

# 295
не е нужно да четат мисли...те ако толкова те искат ще се пробват без много да мислят за мислите ти... Joy

# 296
Не е толкова сложно. Дръпва го на страни и му казва- трябва да поговорим. Не разбирам какво изпитваш към мен, но при мен нещата вече не са само приятелски. В случай, че не изпитваш същото, това не е твой проблем, но ти го казвам, защото не можем да продължаваме така.

Ей тва е, няма нужда от много обяснения и драми. Нито е нещо унизително ако не станат работите.
На същото мнение съм. Да казва право куме в очи и да се приключва. И да, ако трябва да гори тия мостове, не й трябва такъв хлъзгав човек, ако се измъкне и се направи на луд. Да се свършва.
Иначе ако не си толкова смела, друг малко по-заобиколен начин е да кажеш "Хората в офиса говорят, че има нещо между нас..." и виж реакция и какво ще отговори... Но по-добре директно, за да не оставяш никакво съмнение нито за себе си, нито за него. И ако се измъкне, всеки по пътя си. Голяма работа.

# 297
не е нужно да четат мисли...те ако толкова те искат ще се пробват без много да мислят за мислите ти... Joy

Същото не важи ли и за нея? Защо тогава  не се пробва тя?

# 298
ако не правиш разлика между мъж и жена си е твоя работа...

# 299
И като е жена, трябва някой друг да отгатва желанията и ли? Интересни разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт