Мнение - отношения с колега

• 21 402
  • 418
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз съм с асцедент близнаци. Като си харесам някого, не стоя като фикус, а действам. Първо с женски похвати, после и директно, ако се налага. Ако ще ме отхвърля, да ме отхвърля, не може всички да ме харесват. Ама да си изпусна шанса заради несигурност, нема такова положение.

# 301
не е нужно да четат мисли...те ако толкова те искат ще се пробват без много да мислят за мислите ти... Joy
И с това мнение съм съгласна. Мъж, който наистина те иска, превъзмогва и срам, и неувереност, и всичко, и не разсъждава много-много. И мъжът в едни идеални условия би трябвало да е активната страна.
Но все пак смятам, че авторката в случая трябва да сложи картите на масата, просто няма друг избор. Да се свършва.

# 302
  • София
Само дето не е така. В един идеален свят, обаче в нашия неидеален, колкото авторката е преодоляла срама и несигурността, въпреки, че е влюбена, толкова и някои мъже успяват. Не знам дали това е случтая с нейния, но е възможно. А тя докато не разбере кое е, ще си стои наникъде и ще си страда.

# 303
И като е жена, трябва някой друг да отгатва желанията и ли? Интересни разсъждения.

тези разсъждения са твои явно… не ми ги преписвай ✌

# 304
Има хора обичат драмата, ако няма драма живота им не е пълноценен. На това ми звучи вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
Аз все още не съм се отказала от идеята си, че господинът си има гадже. И заради това не предприема нищо. Да му е готино на работното място, да ходи с желание, да има пеперуди в стомаха (които помагат и на връзката му), да флиртува лекинко, но да не прекрачва границата. И когато стане напечено и нещата аха да се получат, дава заден. Лични наблюдения имам върху субекти, също зодия близнаци.
Така че да го хваща натясно, няма какво да я е срам.

# 306
И аз съм с асцедент близнаци. Като си харесам някого, не стоя като фикус, а действам. Първо с женски похвати, после и директно, ако се налага. Ако ще ме отхвърля, да ме отхвърля, не може всички да ме харесват. Ама да си изпусна шанса заради несигурност, нема такова положение.
Това е правилно, аз също обичам да действам, но честно казано до голяма степен съм старомодна и предпочитам мъжа да е най-вече активната страна. А и ако няма особени симпатии и челна стойка да направи, какво..
А за женските похвати.. тук се изисква много умелост, които ако не се владеят от авторката или човека, който опитва да ги прилага може да стане обратен ефект.

# 307
Аз все още не съм се отказала от идеята си, че господинът си има гадже. И заради това не предприема нищо. Да му е готино на работното място, да ходи с желание, да има пеперуди в стомаха (които помагат и на връзката му), да флиртува лекинко, но да не прекрачва границата. И когато стане напечено и нещата аха да се получат, дава заден. Лични наблюдения имам върху субекти, също зодия близнаци.
Така че да го хваща натясно, няма какво да я е срам.
Подкрепям за наличието на гадже. Самотен мъж Близнаци трудно ще срещнеш, те винаги и навсякъде трябва да имат публика за представленията си.
То пък големият шанс, все едно Мъск се е завъртял край нея. Наобикаля я един нерешителен мъж, забавлява се с нея да си помпа егото колко е вървежен, и вече голяма загуба, ако го изтърве.

# 308
  • София
Ами всичките ми мъже са били дейни и доста инициативни, но дори те имат нужда да им дадеш малко тласък понякога. В последствие всички са ми казвали, че много са се чудили и точно моята крачка им е била нужна да се решат. Единият даже беше решил, че съм го отрязала, което не беше съвсем нерезонна, но грешно ми беше усетил тона. В последствие му писах и това му беше достатъчно той да поеме нещата в свои ръце.

# 309
Ами всичките ми мъже са били дейни и доста инициативни, но дори те имат нужда да им дадеш малко тласък понякога. В последствие всички са ми казвали, че много са се чудили и точно моята крачка им е била нужна да се решат. Единият даже беше решил, че съм го отрязала, което не беше съвсем нерезонна, но грешно ми беше усетил тона. В последствие му писах и това му беше достатъчно той да поеме нещата в свои ръце.
В абсолютно същата ситуация бях и аз, но след това писане и излизане много се привързах, което ми донесе шест месеца неясни отношения, терзания и мисли. Много са интересни някои мъже. Накрая сама изясних всичко с него. Можем много да си говорим и споделяме истории, но така не помагаме на авторката. Ако реши да си изяснява нещата трябва хубаво да помисли начина по който ще го направи и положителните и отрицателни последствия.

# 310
  • София
Според мен нещата стоят така - ако просто чака знак, при първата нейна инициатива, ще подеме нещата и развитие ще има много бързо и категорично. Ако обаче продължава с иди ми дойди ми и ситуацията си остава без развитие и яснота, да го пише бЕгал.

В твоя случай те е мотал, в моя нещата веднага се развиха и неясноти нямаше. Еднакъв подход, развитие според намеренията.

# 311
Не е толкова сложно. Дръпва го на страни и му казва- трябва да поговорим. Не разбирам какво изпитваш към мен, но при мен нещата вече не са само приятелски. В случай, че не изпитваш същото, това не е твой проблем, но ти го казвам, защото не можем да продължаваме така
И той като каже "о, много те обичам", но продължи с абсолютно същото поведение без никаква друга активност, тогава каква е ползата от театралната сценка горе? Авторката няма смисъл да си ограничава личния живот за да чака някакво евентуално развитие от този човек, ами да си кара като необвързана, кавато си е, да се запознава с други ако й попадне, и да завърже връзка с който предложи пръв. Няма какво да го чака юнакът да се събуди от сън.

# 312
Ми не е баш същото. Щото ако продължи по същия начин, вече нещата стават съвсем ясни. Но ме съмнява, или ще се направи на ударен, че няма такова нещо, или ....хепи енд. А за този филм, който предлагаш мога да ти напиша цял ферман. Точно така правех, колко лесно стана и колко съм изпил за това време, само аз си знам. Някои се влюбват лесно и лесно разлюбват, след което продължават със следващия/та, при други не става така.

# 313
Колежката е отворила темата преди един месец. Ако бяха нормални хора до сега щяха вече да имат поне пет секса, да са се скарали веднъж, тя да е отворила две допълнителни теми "Кога най-рано да очаквам пръстена" и "Как да си нацеля овулацията плюс минус три дена".
Щом няма още секс - от тоя храст няма да излезе заек.

# 314
  • SF
Не е толкова сложно. Дръпва го на страни и му казва- трябва да поговорим. Не разбирам какво изпитваш към мен, но при мен нещата вече не са само приятелски. В случай, че не изпитваш същото, това не е твой проблем, но ти го казвам, защото не можем да продължаваме така.

Ей тва е, няма нужда от много обяснения и драми. Нито е нещо унизително ако не станат работите.

И вие как точно си представяте, че й отговаря? - "Да, благдаря, и аз те харесвам!" или "Не, не, няма смисъл, не изпитвам нищо към тебе."
Каквото и да й отговори, нещата може да си останат същите. Може да се засмее, може да се зарадва, може да се стъписа, може да й каже, че му трябва време да осъзнае какво точно му казва, може да мълчи, може да каже, че ще излязат някой ден и да се разберат...
Животът съвсем не е толкова подреден - задаваш на някого въпрос, той ти отговаря и вече всичко е точно.
Големи късметлии сте, ако хората са толкова конкретни и ясни с вас, независимо дали става въпрос за любовни отношения, за бизнес, за семейства или за приятелства.

Най-тъпо е някой който ме харесва, аз се правя на улава, уж не подозирам такова нещо, да ме викне да поговорим. Това означава да го разкарам от живота си, а пък няма нужда да е чак толкова драстично. Харесвам те - Аз пък не те харесвам - Айде, чао, тогава!
За да е истинско "чао", трябва да напусне работа. Иначе е старата песен, на нов глас, само че по-кофти, защото вече се знае, че единият си е въобразил нещо, а другият му е казал, че се е объркал.

Общи условия

Активация на акаунт