Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 755
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
  • На края на вселената!
Добро утро!
Пожелавам хубав ден на всички мами и бебоци, въпреки намусеното време на вън!

Томасе, аз също имам проблеми с килцата - миналата седмица бях при моя диетолог и за сега ми каза да си спазвам режима, който е бил до момента. Общо взето не ям сладко, хапвам умерено - пилешко месо, зеленчуци, плодове, мляко и яйца. Проблемът е, че всеки организъм е строго индивидуален. Ако искаш на лични да ти пратя как точно се храня или евентуално да ти дам кооринати на човека. Хубаво е, че той има опит с бременни и даже води някакви гимнастики, които обаче препоръчва след 13-14 седмица.
Мисля, че ще ми бъде от полза. Моля за координати и повече инфо (също и цени) на лични.
А за срещата мислете кога да бъде тогава Laughing

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 08:56 от Томасе

# 211
Добро утро мили мами и добре дошли на новите мами . Hug
И аз да ви се оплача за килограмите с първото си дете качих 30кг.и ми останах доста и сега тръгвам от много високо стъпало,но се радвам  че сега още не съм почнала да качвам даже свалих няколко килограма,но незнам докого ще бъде така.

# 212
  • София
Здравейте момичета
Хубав ден на всички, днес няма да ме има много много ама ще ви държа под око ей Simple Smile
Бях сутринта на доктор, имаме си малка сладка снимка и според доки сме 5-6 г.с. Казах й че съм имала зацапване, но че като цяло нямам оплаквания и ми предписа Утрогестан.
Благодаря на всички за палците, имаше ефект.  Hug Hug Hug

Аркси, аз съм на 28 години, първо детенце, очаквана дата 25 Юли 2007

# 213
Здравейте,момичета!Мерси за посрещането!  Hug Кирова и аз се радвам за датата,защото определено ще се боря за лъвче!Фраулика мила,спокойно,знам как се чувстваш!Аз с първото си детенце лежах 4месеца,в началото си е зор,но да мислим позитивно и да запазим спокойствие благодарение на близките около нас.Елпет,значи всичко е под контрол  PeaceТомасе,добре дошла!Айде хубав ден на всички!Малката напира да излиза на разходка,няма как!

# 214
Здравейте момичета  bouquet
Бях на доктор - и всичко е наред newsm44
Супер щастливи сме с мъжа, досега не смеехме да си се радваме, но сега се отприщихме  Smile Grinning
Просто не мога да ви опиша как се чувствам , ама то вие знаете де   bouquet Hug
Томасе страхотна идея  newsm10 newsm10
И хайде всички на срещаааа bowuu

# 215
  • На края на вселената!
Там-там, наистина е невероятно и много прекрасно чувството  bouquet

Благодаря за радушния прием и мислете тази или другата неделя къде ще ядем пица

# 216
А къде ще е срещата?  Какво ще кажете за новия Дивак на ул. Христо Белчев? Там е просторно, не е задимено, менюто е добро спроед мен. Освен ако не държите твърдо на пици, защото там май няма.

# 217
Здравейте мили момичета,
Честито на всички бъдещи мами Grinning Присъединявам се към вас като бъдеща юлска мама: Stephanie, 32 години, първо дете. По мои сметки, термина е на 10 юли 2007 год.
И аз имах кафяво зацапване, което продължава в кафяво- розово течение. Пуснах си притеснението като тема и момичетата ме успокоиха, че се случва доста често. На 02 декември съм на преглед и дано всичко е наред, защото имаше частично отлепване на плодния сак. Много, много лека бременност ви желая и дано се родят живи и здрави така чаканите ни рожби.

# 218
  • На края на вселената!
Пицата беше само идея (но аз наистина много си я обичам). Където решите там отиваме  Grinning
Какво ще кажете за новия Дивак на ул. Христо Белчев? Там е просторно, не е задимено, менюто е добро спроед мен. Освен ако не държите твърдо на пици, защото там май няма.

Това не го знам къде е. Може ли да обясниш.

# 219
Ами аз не съм много добра в обясненията, но това е срещу едно заведение - Лагуна-  като тръгнеш от Съдебната палата, минава се по Алабин, завива се в първата успоредна на Витошка в посока НДК ( това е ул. Христо Белчев), пада се на гърба на Тера Нова горе долу:) Заведението е от месец някъде, отвън е с едни светли камъни облицовано, няма начин да не го намерите, щом аз успях от първия път....
За повече- bgmaps:)))))))))))

П.С. Аз имах леко зацапване преди 2 седмици ( т.е. в 5-6 г.с.) и лекарката ми изписа Дуфастон и Папаверини хидрохлорид. Засега се чувствам добре, ходя на работа след едноседмичен престой у дома. С повръщането се справям горе долу, още повече че не е всяка сутрин, но се успокоявам че и това ще мине.
Ядат ми се обаче странни неща и по странно време. Вчера на обяд не можах да хапна нито любимото си ашуре, нито салатата ( ям на стол с предварително записани купони), но пък към 13 30 ме обзе адски глад, та се върнах и хапнах допълнително порция пържени картофи и парче печен кашкавал. За сметка на това вечер не ми се яде много много и даже май ще спра да готвя, защото една манджа не ми се яде повече от веднъж и после трябва да хвърлям сготвеното.

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 12:36 от r0ksi

# 220
  • София
ДА, Янамама, засега сме под контрол Simple Smile Много се радваме с любимия!
r0ksi, много хубава идея за среща Simple Smile
И аз съм "за"  Hug

# 221
  • София
Здравейте и от мен!

За статистиката - на 24 години съм, първа бременност.

Чудех се, дали не е малко рано да пиша тук  Laughing Тестовете ми отчетоха бременност още преди закъснението. Всъщност днес е датата, на която трябваше да ми дойде.  Whistling
Следобед съм на лекар. По мои изчисления съм в 3-а седмица (от ОВУ, 5-а от първата дата на предишния мензис. Апропо, как е по правилно да се брои?), така че сигурно нищо няма да се види. Всъщност това е въпрос, може ли да ми потвърди бременност толкова рано?
Притеснявам се и дали е вътрематочна, защото от десетина дни ме придърпват яйчниците, а в последните дни дори ме боли ...  Confused newsm78 Но това предполагам, ще се разбере по-късно.

Стига толкова, станах прекалено обстоятелствена.  Laughing Успешно бременеене на всички.   bouquet

# 222
И аз се присъединявам за срещата Wink
phil мисля, че на лекар най- рано след  10 дни закъснение

# 223
phil и мен ме предърпваха яйчниците,но всичко е наред след 9 дни закъснение се видя,че не е извънматочно,както аз се страхувах.Така,че се успокой и чакай да минат няколко дена и бягай на лекар.Аз днес сутринта тръгнах за изпит,хапнах един бабан набързо и няма да ви казвам какво ми се случи след половин час-повръщах много.Ужасно ми се гади,незнам кой път да хвана.Всичко ми мирише на гадно.Няма ли да ми мине това някога?Вие как сте?

# 224
На мен само ми се гади сутрин и се чувствам отпаднала.
Анжела, при теб кога започна повръщането Sick

Общи условия

Активация на акаунт