Форумни липси № 9

• 392 592
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 90
Ако става дума за Никола Тесла, неговият профил е активен, излиза с търсачката.

# 91
  • София
А как разбирате дали някой е баннат или си е "тръгнал"? На мен в последно време ми се губят Black_Saphhire от политическата и Al_Bundy в СО, но не съм им гледала профилите де, може да са си активни в други теми.

# 92
  • София
Касита праща искрени поздрави на всички, на които им липсва. Днес й казах, че я споменувате. Grinning

Липсват ми времената, когато имаше такива яки теми и въргал, след което получавах ЛС колко съм тъпа и проста. Joy

# 93
Покрай Коледа и подаръците стана въпрос за книгите за тинейджърите на Ю. Спиридонова. И се сетих че тя(Василиса Умница) също много отдавна не пише. Беше ми забавна темата и за детския ПР

# 94
Black_Saphhire и друг път е зачезвала,когато има нейни си работи,и няма време за форума.
Да,Никола Тесла си е тук.Smile

# 95
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Откакто Абсурд и Черния Сапфир ги няма,
някак форумът се облагороди

Изобщо не ми липсват

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 13:58 от Роузи

# 96
До момента никой не спомена Лиска. Форумът се подмладява може би?

# 97
Защото когато се спомене, винаги в подобни теми наставаше напрежение, непонятно защо. Даже и така започваха темите "Ох, пак ли за Лиска". Беше ми забавна но откакто Вълкът с дългия ник сподели за  неприятна нейна реакция и то настъпване на човек по най-болното, някак ми залезе.

# 98
  • BG
Откакто Абсурд и Черния Сапфир ги няма,
някак форумът се облагороди

Изобщо не ми липсват

АбсурТ някъде лятото спомена в една от спамтемите, че се е пенсионирала / ако правилно съм запомнила / и оттогава го удари през просото. Мен ме загуби с това, че удряше с голямата секира в СО, особено в случаи на влошени отношения, при които нямаше връщане назад и като правило / според нея / съпругите си бяха виновни. За мен по - скоро след липсата и форумът се успокои.

А Даскалка - пу - пу, да не се появява ! Там си беше страшно, но пък  бая народ и се връзваше.

# 99
Даскалка или е спряла да пише, или е с БАН, така мисля аз. Колкото и да твърдят някои , че не я харесват не може да се отрече, че темите, които тя създаде бяха изключително "оборотни", много потребителки се "сблъскаха" челно там в опит да защитят собствените си тези. На мен лично ми беше интересно да чета в нейните теми. Беше ми забавно, сега като че ли няма такива "горещи" теми. Не знам дали ник-Даскалка, предполага да е учителка, но ми правеше впечатление гладко течащата мисъл, подкрепена с факти + грамотното писане. В днешно време, грамотността не е на почит /като изключим списващите във форума:wink:/.

# 100
  • BG
Една от темите на Даскалка ми помогна много - обсъждаха реактивното разстройство на личността, следствие от травмата на изоставяне в детството.  Не мога да си изкривя душата - благодарна съм и за присъствието във форума.Благодарение на нея успях да разгадая поведението на покойната ми майка и разбрах , че повредата не е в моя телевизор. Беше описала всичко по учебник.

# 101
Едно не може да се отрече на Даскалката - никога не се поддаде на провокации и не слезна на ниво, до което се сринаха доста коментиращи в нейните теми.

# 102
  • София
О, слезе. Да си замине имаше причина Wink

# 103
Така беше. Бан не се дава за добро поведение и висока култура на общуване.

# 104
Шанел ми липсва на мен.

Също ЗАНДАЛИ и Лу. От праисторическата ера ми липсва Барба(забравих и целя ник), беше жена на Сопрано.

Общи условия

Активация на акаунт