Форумни липси № 9

• 392 832
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 105
Явно съм пропуснала това. Имам си периоди на почивка.

# 106
Belinda и тя не пише вече, освен ако не е с нов ник. Много ми беше симпатична.

# 107
Липсват ми Ша и снимките на десен крайник и среден кичур.

# 108
Не съм попадала на Даскалка.Стана ми много любопитно що за ''птица'' е?

# 109
Не съм попадала на Даскалка.Стана ми много любопитно що за ''птица'' е?
Щраус

# 110
За мен не е ОК да се коментира така зад гърба на тези съфорумки. Сигурна съм, че четат. Може ли някой да ми каже откъде знаете кой има забрана да пише?

# 111
Откакто Абсурд и Черния Сапфир ги няма,
някак форумът се облагороди

Изобщо не ми липсват
Absurt я знам от бившия форум на abv. Все си беше такава озъбена. В даден момент почва да ти лази по нервите. Wink

# 112
Липсват ми Ша и снимките на десен крайник и среден кичур.
Незабравим ми е разказът как посреща мъжа си. 😁

# 113
Коя е Даскалка? Никога не съм я срещала, а и търсачката не ми помага

# 114
  • Пловдив
До момента никой не спомена Лиска. Форумът се подмладява може би?
Те не знаят коя е Лиска. И Лиорена не знаят, скоро и Бу няма да знаят коя е.....

# 115
  • София
Незабравим ми е разказът как посреща мъжа си. 😁
Аз това съвсем цветно си го представям. Joy
Ша беше голям провокатор и непукист. Много ме кефеше.

# 116
  • Пловдив
Лилавия сутиен на Ша е култов!

# 117
Как лилав? Не беше ли леопардов?

# 118
  • Пловдив
Как лилав? Не беше ли леопардов?
Леопардова шарка, отдолу беше бледолилав.

# 119
Коя е Даскалка? Никога не съм я срещала, а и търсачката не ми помага
Много съфорумки не я харесват, но всички, които пребивават от поне 3 години във форума знаят коя е. Не си спомням преди точно колко време, може би около 2 години , потребителката с ник Даскала  създаде първата си тема. Ставаше дума за проблемите, които тя среща с детето на мъжа си. Той е имал преди това съпруга и момченце, което по това време беше около 8 годишно. Майката на детето заминала за Великобритания,  когато то било на 3 години и от тогава живее там с приятеля си, а детето останало "на отглеждане"  при баща си и бабата по бащина линия. Даскала се оплакваше от поведението на момчето и лошото му отношение към нея. Тя се грижеше за ежедневните му нужди, а то по мои спомени обръщало сушилнята с прането на земята и май също беше уринирало върху него. Това си спомням, все пак беше доста отдавна. Това беше първата тема, а после имаше и продължение. Не съм попаднала на "по-гореща" тема във форума откакто съм тук /2013г./ Имаше много и най-противоположни мнения. Аз не съм писала там, но следях темата и честно казано мисля, че Даскалката не е лош човек. Много хора я обвиниха, че иска да отдели мъжа си от детето му, но аз не мисля, че ще се намери друга жена, която да изтърпи такива простотии и вандалщини . Аз поне не бих. Ами това е историята, повечето потребители я нападаха доста злостно, аз явно съм пропуснала или забравила кога и как е "слязла" до нивото на споровете.
Горджъс ако не ти представлява проблем припомни ни . Опитвам се с търсачката да намеря някой потребител, но не успявам.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 20:29 от боботоо

Общи условия

Активация на акаунт