Форумни липси № 9

• 392 742
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 490
Имаше две потребителки-майка и дъщеря. В ника на дъщерята имаше есен. Караха се из темите. Та какво стана с тях?

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 18:54 от sigma

# 2 491
Мен най-много ме впечатли новата ѝ професия. Blush

Това съм то пропуснала явно. Каква е? 🧐

Лекар. И дъщеря имаше, но от месеци не се споменава.

# 2 492
  • София
Това обяснява защо някои хора толкова драпат да се завърнат, явно имат цял отделен живот тук. Това в хем опасно за психиката, хем е притеснителна тенденция за интернет пространството.

# 2 493
  • Glasgow
Имаше две потребителки-майка и дъщеря. В ника на дъщерята имаше есен. Караха се из темите. Та не какво стана с тях?
дъщерята последно я помня от подфорум семейство, имаше нов партньор (не бащата да детето), но имаше нещо драматично, живеят на разстояние ли, чужденец ли беше, от интернет ли, та я съветваха да не бърза да го представя на детето. Майката беше мама Здравка, ако не се лъжа.

# 2 494
Точно те.

# 2 495
Имаше две потребителки-майка и дъщеря. В ника на дъщерята имаше есен. Караха се из темите. Та не какво стана с тях?
дъщерята последно я помня от подфорум семейство, имаше нов партньор (не бащата да детето), но имаше нещо драматично, живеят на разстояние ли, чужденец ли беше, от интернет ли, та я съветваха да не бърза да го представя на детето. Майката беше мама Здравка, ако не се лъжа.

Дъщерята последно беше със сериозни здравословни проблеми. Дано нещата да са се развили добре за нея. 🙏
Помня епичен скандал между въпросната и друга съфорумка (Jane). Първата беше поискала Джейн да я консултира за стил, покупки на дрехи и външен вид, имаха уговорена среща на мола на Стамболийски и Есента така и не дойде.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 19:10 от TuЛи

# 2 496
Аз друг форумен скандал си спомням. Едната форумка искаше друга да я разходи из Белгия. Не помня подробности, ама много грозно беше.

# 2 497
  • Glasgow
Djane беше тази дето autumn я върза. Аз в тази драма симпатизирах на Djane, беше се вдигнала от Драгалевци (примерно), и другата дори не и написа съобщение, че няма да дойде.

# 2 498
Да, Djane беше, права си, Жокер!
После я изтипоса във форума и стана олеле- малеле.
Също от Djane тръгна и култовият статус на Фурла в този форум. 😊
Накратко- липсва ми Djane.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 15:16 от TuЛи

# 2 499
  • Glasgow
Също помня някакъв хайлайф кръг дето си направиха отделна тема "клуб диамант" или нещо такова да си говорят за разни posh работи, и влезе Джането, която живее така не само във фантазиите си и им разказа играта 😂💃🏻

# 2 500
  • София
Майката беше Здравка, пишеше в темата на бабите.
После част от бабите решиха да си направят вайбър група, в която да си споделят. Тук много ги четяли външни хора, а и останалите не сме били читави/каквото и да значи това/.  Във вайбър групата има 2 тарторки - една изкуфяла културтрегерка и една неграмотна чистачка по испанско. Който се присъедини към тях му се забранява да пише и чете тук. Всеки ден е длъжен да се отчита в стил - "Наспах се, пих кафе, посетих 00, сега ще пазарувам и после готвя."

Това е кратката версия.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 10:36 от Aisha

# 2 501
Уау!!!
Живот като на кино направо.
А здравословно добре ли е на Здравка дъщерята?

Djane си я спомням и с някаква история, как в труден за нея период седяла и пушила една нощ  в някакъв апартамент на висок етаж и пред очите ѝ се мернало падащо тяло на самоубиец. И тя ми беше малко измислен герой, но като цяло беше свежа и адекватна.

# 2 502
  • Glasgow
Аз я имах в социална мрежа и поне откъм лайфстайл със сигурност не е измислен образ.

# 2 503
Тя нали от форума ги знае тези неща. И не само тя, кой ѝ е крив на Здравка, че е писала.
Не я знам аз, принципно отговарям. Освен активните потребители, които пишем, има поне още толкова, които само четат. Като не искаш нещо да се знае, не пишеш в публичен форум.

# 2 504
  • София
Elpis, а ти реши да цитираш всичко.
Така ако аз го редактирам и изтрия след няколко часа пак ще остане в нет пространството.
Да, дъщерята е добре. Май не е имало здравословен проблем. Сигурно криптото е паднало и са търсили средства да добавят към губещата позиция.
Младата имаше проблем със здравните осигуровки, но мама и родата оправиха батака.

Общи условия

Активация на акаунт