Форумни липси № 9

• 389 098
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 550
За Мама Цоцоланка е както го казва Мери_Ан, споменах я, защото два поста над моя се говореше, че вероятно са събирани средства за лечение на Здравка за дъщеря й, пък нали май не била болна. Не съм цитирала поста и затова не става ясно защо е спомената Цоцоланка.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 22:01 от blackcat6

# 2 551
реюниън ли е даун?
и бед кармата кажете коя е, че имам две подозрения - хачисера едното, за другото не се сещам сега
Хечиера е друг прероден потребител. И на мен ми е любопитно кой е новия профил на Бед карма.

# 2 552
реюниън  е даун

# 2 553
  • При семейството си
А всъщност как се позволява, от модератори и/или администратори.
Някои с вечен бан никога , под никаква форма не се завръщат, тоест търпят санкцията.
Други, замразяват акаунти, водят се анонимни, “прераждат” се, даже по няколко пъти. В тези случаи санкцията/санкциите в какво се изразяват?

# 2 554
  • Другата България
Мери, поздравления. Никой не се сети.
Ама аз отдавна знам. Blush Достатъчно съм чела навремето, напоследък не прекарвам толкова време тук.
И не само за нея, за още преродени потребителки, в което няма нищо лошо.
Стига да не са забравили какви са ги творили като Пенка, и после като Стоянка да пишат небивалици.

И ако споменах трамплина беше, за да се сетят другите за коя потребителка говоря, а не защото е “нещо изключително“, или поне аз не го смятам за такова. И никога не съм го смятала.

# 2 555
Reunion e изключително агресивна потребителка. Не знаех още, че се викала Dawn, явно не съм попадал на нея в повечко теми.

# 2 556
И вече баба на внуче. Тц. Мне вярвам

# 2 557
Пише го в тази тема, четете. Blush

Абаджиева, значи имаш 2 профила. Защото много добре помня появата на Софи, поздравих я, защото сме се засичали много в детските теми, тя обаче не си спомни, или така се направи. А ти по същото време си беше много активна в същата тема.

# 2 558
Ама аз отдавна знам. Blush Достатъчно съм чела навремето, напоследък не прекарвам толкова време тук.
Стига да не са забравили какви са ги творили като Пенка, и после като Стоянка да пишат небивалици.

И ако споменах трамплина беше, за да се сетят другите за коя потребителка говоря, а не защото е “нещо изключително“, или поне аз не го смятам за такова. И никога не съм го смятала.
Ами доста подигравки изядох навремето, защото съм се “хвалела”, но не това е било намерението ми. Просто думите ми бяха извадени от контекст.

DeVa, не мисля, че имам два профила. Спрях да пиша в един момент, после реших да се върна с друг профил. Не помня да съм писала с два профила едновременно.

# 2 559
Аз Абаджиева я знам от последните 2-3 години...не и назад. Но пък може да не съм я просто засичала тогава..знам ли. Но ми е сравнително нов персонаж...не на 20г..а на 2...

# 2 560
Темата доказва, че нови потребители НЯМА Joy

# 2 561
Синът й беше Георги, за друго не се сещам.

И имен ден се е честитил, и рожден…
Въобще много силен и- нет отпечатък остави. Факт е и че никой не я е карал да казва толкова много подробности за себе си в публичен форум.

# 2 562
  • Другата България

Ами доста подигравки изядох навремето, защото съм се “хвалела”, но не това е било намерението ми. Просто думите ми бяха извадени от контекст.

DeVa, не мисля, че имам два профила. Спрях да пиша в един момент, после реших да се върна с друг профил. Не помня да съм писала с два профила едновременно.
Признавам си, че чак толкова не помня.
И не мисля, че си се хвалела, ти просто така си звучиш, и който не е свикнал на стила ти на писане и изразяване, може и това да си помисли, много пъти съм казвала, че виртуалното общуване си има и недостатъци.

# 2 563
Сиреч никой на никого не би трябвало да липсва.
Само някой да каже Контесата тук ли е? На мен ми беше симпатична, макар да съм чела, че не винаги е била бяла, мила и добра.

# 2 564
  • на село
И тя беше от Канада, поне последно.

Общи условия

Активация на акаунт