Форумни липси № 9

• 388 806
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 015
Какви неудобни, не ставайте смешни. Спазвайте си правилата и никой няма да ви банне. Фани не спря да обижда модератори и администратори, нямаше пост без да ги плюе, заедно с безсмислената и логорея. Ако се беше спряла след поредния няколкодневен бан, нямаше да получи перманентен такъв. Би трябвало да е била наясно, какво следва след поредното предупреждение. А ако не е, толкова по-зле.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 12:55 от alex_jp

# 3 016
Само Фани да е.

# 3 017
  • SF
На един форум, му трябват потребители. При толкова силна конкуренция от социалните мрежи, които непрекъснато се появяват и развиват шеметно, тези потребители трябва и да се пазят.

# 3 018
  • София
Е, много ясно, че гръмогласните се отстраняват. Реално, модераторите няма как да следят за нюансите в диалозите, защото ще трябва да ги четат от- до. Никой няма това време и ресурс от хора.
По този начин извадката от тихи, спокойнички, които заобикалят, а не прегазват правилата, си остава. Заобикалят ги с индиректни обиди:
1."Ох, Пенке, любима потребителко, добре, че не си от тия хора, които [епитети, описания, обиди]"
2. "Ще се учудиш какви хора има, които [пак описания и епитети]"
3. "Дразнят ме хора, които [тракала] в съответната тема.
4. "Много си ни е хубаво лафчето, не сме от тия хора, дето [3 реда епитети]
И така нататък.
Едни такива неадресирани, пуснати във въздуха разсъждения. Ама е много ясно кого визират в конкретния случай и реално те обиждат, без да бъдат дори изтрити.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 11:12 от The Catcher in the Rye

# 3 019
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не е вярно, че Фани не е имала пост без обиди, това е откровена лъжа.
Странно, но като написах в тази тема, че и на мен и Фани, и Лорда ми липсват ми изтриха поста.

# 3 020
  • Пловдив
Форумът е огромен обем от информация. Абсурдно е да се изчете всичко, да се вникне в текста и да се проследи дискусията.....Аз, в теми, в които се пише бързо губя нишката само за половин час. То няма насмогване, пък и животът ми не е само форум. Трие се след докладване и явно има значение кой докладва.

# 3 021
  • София
На един форум, му трябват потребители. При толкова силна конкуренция от социалните мрежи, които непрекъснато се появяват и развиват шеметно, тези потребители трябва и да се пазят.
Не съм много съгласна, че на всяка цена трябва да се пазят потребителите. Има такива които много свалят нивото на разговра и гонят много умерени потребители, това мисля че е доста вредно за форума.

# 3 022
А защо е бил този бан  в крайна сметка?
Заради не спазване на добрия тон, като причини са цитирани части от постове.
Дала съм какъв е единия "не съм от вашите" и това в отговор на пост на потребител подкрепян от модераторите, в който той казва " не сте от нашите"

# 3 023
  • SF
Не съм много съгласна, че на всяка цена трябва да се пазят потребителите. Има такива които много свалят нивото на разговра и гонят много умерени потребители, това мисля че е доста вредно за форума.
С кого не сте съгласна? Защото "на всяка цена" не е израз, който съм използвала. Добавяте го от себе си и после пишете, че не сте съгласна (със себе си).

# 3 024
Разликата е, че неудобните не само ги трият, а и ги отстраняват завинаги.

Преувеличавате - по тази логика трябва да ни "изтрият" всички.

# 3 025
Заради Лорда куп теми ставаха нечетими. Щом е с бан, може да се пробвам отново да ги погледна. Не мога да си кривя душата, че ми липсва. Прескачах постовете му, безсмислено беше да ги чета.
На Фани може би й се отразява добре почивката от форума, защото много се вживяваше в последно време, което никога не е здравословно.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 14:54 от х HAPPY х

# 3 026
  • София
Коя е Фани? Как ѝ е пълният ник, че ми стана интересно?

# 3 027
# 3 028
Аз докато имах бан определено мога да кажа, че бях по-продуктивен в работата си. Шефа ми ако познава админите сигурно ще им прати по някоя гифт карта, ако ми "спират" интернета по-често.
Банването се отразява също много добре на съня и взаимоотношенията със половинката. Подобрява и честотата и качеството на сексуалния живот.
Абе от където и да го погледнеш - само позитиви.

# 3 029
Да беее... и мармотът.
Ти си в тотален стрес значи, Абуто.

Общи условия

Активация на акаунт