Форумни липси № 9

• 388 767
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 030
Ти си в тотален стрес значи, Абуто.
Story of my life.
Стресът може да ни убие, но до тогава ни държи живи.
Ноо съм умен.

# 3 031
  • София
Ах, да, знам я от темичката за HM. Лайкна ми и пост, но не знаех, че блокираните потребители се изписват като "безсрочен бан". Само по картинката се познават, като четеш постове.
Помнете ми аватара, ей. Stuck Out Tongue Winking Eye

И Нина ми лайкна, жалко, че и тя е с бан. Наистина скоро ще останат само темите за готвене и кърмене. Там има тонове информация, и това не е за пренебрегване, но имаше преди и спорове от по 100 страници. На мен си ми харесваха. Аз съм си Мара подробната Joy
До темата за войните и политиката не припарвам. И наживо не обичам да говоря за политика, защото стават епични битки българинът, като седне на маса и започне да прави дисекция на световната машина.

# 3 032
Е то според мен всички мъже трябва да бъдат баннати от бг-мамма, но кой ме пита мен Joy

# 3 033
  • София
За какви неудобни говорите? Неудобни на кого и защо? И коя е правилната страна, която защитават модераторите? Нещо не мога да хвана нишката. Навремето епични битки водехме в темите за Дързост и красота,  тук-таме някой временен бан на по-емоционалните да си охладят страстите и това беше. Не съм забелязвала да са вземали страна модераторите, но и аз не пиша в политическите теми де.

# 3 034
Ами влез и ще добиеш собствена представа. Така хем не си ги чела...хем да забележиш нещо - не знам как да стане това.

# 3 035
А някой помни ли едни двама другарЕ - Марадона и Селтакис?
Беше преди сто години.

Да не съм назад и аз с моделиерството.... редовно си ви рапортувам как видя "Путлер". Този хибрид ми е невъзпитан, не носи полза за диалог и ще продължавам да го рапортувам.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:25 от Защо ме търсиш?

# 3 036
  • София
Ами влез и ще добиеш собствена представа. Така хем не си ги чела...хем да забележиш нещо - не знам как да стане това.
Ако съм искала съм щяла да вляза, много ми помогна с поста си. Всичко ми стана ясно.
Не се трие само в политическите теми все пак.

# 3 037
Помним марадона е Теодор Михайлов.
Селтакис дали не беше негов измислен другар...

# 3 038
Биле Омайно, имаш предвид, че това е истинското му име ли? Като потърсих в Гугъл ми излезе някакъв човечец,  кандидат от Продължаваме промяната. Даже не обърнах внимание на кои избори. Едва ли за този говориш.

# 3 039
  • Glasgow
Марадона не е Теодор Михайлов

# 3 040
Има потребители, които са готови да се хвърлят на амбразурата, за да си защитят мнението. Все едно от коя страна са. И като попаднат на опонент, който леко ги плъзва надолу с различни похвати - я пасивна агресия, я ирония, я с аргументи от наклонената плоскост, лесно тупват по дупе пред модераторите.

# 3 041
Няма как да съм сигурна, но мисля, че беше той.

# 3 042
  • София
Лордът ви пише под нов ник.

# 3 043
  • Deutschland/HE
Марадона не е Теодор Михайлов

Теодор Михайлов пишеше под ник Тони Сопрано. Марадона и Селтакис са други, Селтакис пуска много хубави снимки от обиколките си.

# 3 044
Да, да, точно Тони Сопрано беше. Обърках ги.

Общи условия

Активация на акаунт