На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Какъве този hes code? Аз съм минал без да ми го искат. От къде се изкарва?

https://register.health.gov.tr/

# 436
  • Димитровград

# 437
  • вкъщи
Ако имате сертификат за ваксини, не ви трябва хес код. Аз бях изкарала,но никъде не ми го поискаха, гледаха сертификата.

# 438
Нови правила в Турция

# 439
  • Mostly in my mind
Откъде е тази информация? Източник?
Струва ми се твърде хубаво, за да е истина.

# 440
  • Стара Загора
Мине се не мине някоя седмица и старата песен на нов глас.
То пък големия зор да се изкара пустия Хес код. Ще кажеш, че ще трябва научен доклад да се пише.
И винаги ще се намери някой, който убеждава, че не трябва, а сертификата стига.
Да, някой може и да е минал със сертификат, но я си представете, че баш на вас се падне охрана, която си държи на Хес кода. После ще плюем по форумите как не са ни пуснали еди къде си.
Как пък не се разбра, че това изискване го има и не касае само българите, а и турците. Хората си знаят, показват си го и влизат - дали в мол, дали в музей... Ама не, ние ще се правим на тарикати.
И да, пускат и без Хес, щото им е писнало точно от такива тарикати или такива, които изобщо не са наясно какво точно им търсят. Но в Одрин.
В Истанбул не можеш в автобус да се качиш без този код.

# 441
Откъде е тази информация? Източник?
Струва ми се твърде хубаво, за да е истина.
Агенцията, с коя6 пътувахме този месец са го качили като информация

# 442
Здравейте може ли да ми кажете къде от Одрин мога да купя тарамбука?

# 443
Здравейте може ли да ми кажете къде от Одрин мога да купя тарамбука?
На затворения пазар има музикален магазин, вижте там.

# 444
Здравейте. Преди два месеца бяхме в одрин, ходхихме специално да вземем перилен препарат и омекотител по препоръки от тук - от борсата .Е сигурна съм че са фалшиви. Та ще ходим пак тези дни, моля ви къжете от къде да купим и от коя марка сте доволни ( да пере хубаво и да мирише по дълготрайно)

# 445
Как разбрахте, че са фалшиви?

# 446
Не изпират добре , изобщо не става никаква пяна и изобщо не миришат. Преди години като сме ходили бяхме взели персил от мигрос и нямахме никакви проблеми праха си беше много добре , Но този Омо който взех е пълен боклук

# 447
Омото в България също не мирише, но пере. Както и да е - в Мигрос, Бизим, А1, БИМ - навсякъде продават прах за пране. Вчера гледах клип за Tugra. 10 кг Персил беше 13 или 14 лв. Доста добра цена.

# 448
Здравейте, включвам се и аз с няколко въпроса свързани с пазаруването в Турция. Предстои ни обзавеждане на апартамент (надявам се съвсем скоро) и обмисляме да закупим част от мебелите и материалите от Турция. Бихте ли препоръчали магазини за мебели и санитария за баня, също така за качествени гранитогрес и ламинат? За след време ще са ни необходими и спален комплект, диван и т.н. Ако можете да споделите сайтове ще бъде много хубаво, за да може да ги разгледаме преди да предприемем цялото начинание. Ако имате и допълнителна информация - за превоз, доставка, начин на плащане и изобщо всичко, което не съм се сетила, а е полезно - ще бъда много благодарна да споделите.
Благодаря 😊

# 449
  • Бургас
Много съм доволна от това бинго:
https://www.migros.com.tr/bingo-sivi-deterjan-performans-2145ml- … -yikama-p-1d1ff42
Мирише прекрасно и дълго, пере добре.

Общи условия

Активация на акаунт