На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Да ви питам в Одрин. Кой мигрос магазин е най-удачно да се посещава? Има ли разлика освен в големината?
Мигрос 5,най голям.Съответно по голямо разнообразие.

# 421
  • Бургас
Ама в дните, в които не е минал "булгаристан" и не е опоскал всичко:)

# 422
Много пъти чета, че хора се оплакват, че всичко било свършило от многото пазаруващи, а на мен никога не ми се е случвало да няма нещо което търся, пък почти всичко купуваме от Одрин.

# 423
Много пъти чета, че хора се оплакват, че всичко било свършило от многото пазаруващи, а на мен никога не ми се е случвало да няма нещо което търся, пък почти всичко купуваме от Одрин.
Ние обикновено ходим сряда или събота и понеже първо се отбиваме в Мигрос, също не ми беше направило впечатление. Докато не отидохме един понеделник - рано сутринта и Мигрос, и Бизим бяха с празни, ама наистина празни рафтове.

# 424
Ще ми кажете ли къде има евтини но хубави ядки на едро по 1-2кг от вид да взема? За одрин?

# 425
Ние пазарувахме от тук. Но нямам база за сравнение, за това не знам цените добри ли са или не. В сравнение с България са много добри

В съседство има супер пекарни

# 426
  • Варна
Потвърждавам и аз последното предложение за ядки от Одрин. Преди като ходехме по-често, само оттам купувах. Страхотен бюрек и топъл хляб от пещ има я съседство. Пазарувахме сутрин и после направо към Лесово.

# 427
Ако пътуваме със собствен транспорт и имаме нощувки , трябва да попълним hes код, нали?

# 428
Hes код трябва по принцип, без значание дали имате нощувки или нямате и с какво пътувате.

Друг е въпроса, че ако няма да ходите в Молове, музеи, галерии и т.н. където и да било в Турция няма да ви го поискат. В някои хотели също искат само тест, но това не значи, че по принцип не е необходим и някъде няма да го поискат.

Нещо като зеления сертификат тука - по принцип го искат нявсякъде, ама може и да не ви го поискат…

# 429
  • Бургас
Здравейте, за Чорлу или Люлебургас да ми препоръчате някое малко хотелче или апартамент, където сте отсядали?

# 430
Здравейте, можете ли да ми препоръчате магазин за обзавеждане тип Домко, Айко, Момакс, Юск, Икеа, както и магазин за килими в Одрин?
Имате ли наблюдения - заслужава ли си като качество и цена на фона на тези вериги в България?

# 431
  • Mostly in my mind
В Мол Ераста в Одрин не са ни искали хес код. Показваме сертификат и влизаме.

# 432
В Марги също
В Мол Ераста в Одрин не са ни искали хес код. Показваме сертификат и влизаме.

# 433
Много ми е интересно като някой напише - мен не са ме проверявали в мола, мен не са ме проверявали на границата…

Са или не са, изискванията са такива - човек да има документ, че е здрав и да има HES код при пътуване в Турция.

Препоръчвам пътуващите да следят изискванията, защото както вече бях написала - забравих си телефона, нямах сертификат и се върнах да си правя тест в Свиленград. Не може човек да разчита просто ей така ..

П.С. Живея в София и в The mall никога не са ми проверявали сертификата - ама си е изискване в България.

Simple Smile

Здравейте, можете ли да ми препоръчате магазин за обзавеждане тип Домко, Айко, Момакс, Юск, Икеа, както и магазин за килими в Одрин?
Имате ли наблюдения - заслужава ли си като качество и цена на фона на тези вериги в България?

Doğtaş, Bellona, Çilek, Yataş, Istikbal, Bora Mobilya има и много други по-малки фирми.
Може да пишете в Гугъл “Mobilya Edirne” и да се ориентирате. Домашни потреби има много и в Мигрос, Karaca, Madame Coco, English home, на пазарите също.

# 434
Какъве този hes code? Аз съм минал без да ми го искат. От къде се изкарва?

Общи условия

Активация на акаунт