Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 278
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Да са живи и здрави бебе Велимир на мама Дани и бебе Ивелин на мама Pal4eto! Много да са послушни, да папкат и да пълнят памперсите! baloni baloni baloni

Pal4eto, стискам палци юнака бързо да пребори с инфекцията и съвсем скоро да си го вземете вкъщи и да му се радвате! Praynig

klukarkata, не се предавай и не се притеснявай...ще видиш, че всичко ще бъде наред и скоро ще си гушкаш малкото съкровище...недей обръща внимание на приказките на "медицинските работници" Twisted Evil ...Сега трябва да си спокойна! Hug

Майчета, вие правите ли нощно хранене? На мен ми казаха, че трябва да отуча Теодор да яде между 12 и 6 сутринта, ама той милия винаги си търси папуто...Дайте съвет как да го откажа... newsm78
Относно капките за колики, аз давам Еспумизан, защото ми казаха, че били по-ефикасни...не мога да преценя какъв ефект имат...Теодор задължително ме държи 2 часа будна през нощта и иска да го дундуркам...снощи му налагах и топли кърпи на коремчето и сякаш имаха ефект...

Спокоен и зареден с позивизъм неделен ден! Чакаме нови бебчета! Kissing Heart

# 211
Честито на всички новообебели се мами! Пожелавам на всички да са им живи и здрави бебките, много да са послушни и бързо възстановяване на мамите!
Благодаря за пожеланията, момичета! Много хубаво си изкарахме вечерта на празника, а денят беше страхотен - сутринта направихме ПРЕДпоследни покупки за бебето, следобяда с тати бяхме на училище за родители - на него много му хареса, иска да присъства на раждането и постоянно ме кара да правя упражнения за дишане и релаксация Simple Smile
Аз имам усещането, че още поне две седмици ще сме 2 в 1, нямам абослютно никакви признаци, че раждането предстои, освен почти постоянната болка в срамната кост.
Желая ви усмихнат и слънчев ден - навън слънцето вече се показа!

# 212
Честити бебчета на мама Дани и мама Палчето! Дано бебе Ивелин скоро се прибере в къщи за радост на мама и тати!
Клюки, такова изказване не бях чувала - "увила си в мас шийката". От всички тия приказки ми се струва, че трябва да обърнеш внимание най-вече на кръвното, защото високото кръвно е наистина опасно. Другите неща, като омекването и изглаждането на шийката сами ще се нагласят, не се притеснявай. Пък и това с бърникането май вече редовно го практикуват като наближи термина, така че не го мисли толкова! За твое успокоение, синът ми го родих 4 дена след термин, като всеки ден ходех да ми проверяват статуса на шийката. Последният ми преглед беше в 20 ч. вечерта като ми казаха, че шийката ми не е омекнала въобще и нямам признаци за скорошно раждане. Същата нощ в 4 ч. ме почнаха болките и когато постъпих в 8 ч. в АГ, имах 3 см разкритие, а в 12.20 наобяд родих...Само бъди спокойна, защото влияеш на кръвното си!  Hug

# 213
  • Sofia
Добро утро  bouquet
На Палчето,честито!Да Ви е жив и здрав бебчо Ивелин smile3525
Клюки,не се натоварвай психически точно сега.Следи си крьвното и се разхождай повече,зареди се с положителна енергия и очаквай с трепет едно от най-важните сябития в живота ти newsm10
Благодаря на всички за пожеланията  bouquet

# 214
Честито на всички новообебели се мами!    bouquet Пожелавам на всички да са им живи и здрави бебоците, да са много послушни и бързо възстановяване на мамите!   bouquet

Дени4ka , не  се притеснявай, при всяко детенце е строго индивидуално - с моят най-голям син съм пробвала какво ли не за да го откажа от нощното хранене, но нищо не се получи - ревяхме и двамата...., докато в края на втория месец една приятелка /акушерка/ каза да не се тормозя и да оставя детенце да се храни когато и колкото пожелае, като му дойде времето сам ще се откаже. Така и стана. Средният ми син още в болницата си правеше 6 часова нощна почивка, а най-малкият спи от 9,30 до 5 сутринта, но за сметка на това наваксва  денем.... Mr. Green
Открих причината Памперс при нас  да текат -  - не предполагах, че може в специализиран бебешки магазин да продават стоки с изтекъл срок на годност. А за Молфикс - добре се представиха - не текат - след големия нощен сън сме сухи, а пелената е  ужасно пълна  и тежка.

Желая ви усмихнат и слънчев ден!

# 215
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА МАМА ДАНИ И МАМА ПАЛЧЕТО!!!

Клюки въобще не се притесняавй. Колко жени са родили с повече от твоите 20 кг. Е вярно затруднявало се раждането, но чак пък да пречи на бебето newsm78 Явно просто още не  дошъл момента за раждане. Все пак имаш още седмица до термин, а и нищо чудно някои от нас да преносят (както Роси вече или Жени). Няма да се притесняваш, за да не вдигаш кръвното. Това вече не е добре. Споко мила!!! Дано вече си по-добре и успокоена.

# 216
  Добро утро момичета!!!!
  Благодаря на всички ви-до сега ви четох и ми е наистина по-добре като видях подкрепата ви newsm51 newsm51 newsm51Знам си аз,че няма да съм 1-та с преносване ама на!Отидох с настройка,че ще се успокоя,а се прибрах още по-зле Weary  Софкобофко,май наистина съм сбъркала тръбата newsm62
  И незнам да се хваля ли или не ама от 4ч сутринта съм с ужасни болки на 10мин,но много кратички,даже сега пак започнаха....дано изпреваря четвъртака newsm17
   Нещо ми  се губят Мишенце,Фъстъчка,мамчето от Италия....
     Роси 74-казвай мила какви сме ги вършили в съня ти????
   Цвети,Веси -как се справят големите малки батковци-още ли са в еуфория? smile3540 smile3540 smile3540
  ЦУНКИ ОТ МЕН ЗА СЕГА:ПЛАНИРАЛА СЪМ ДА ЧИСТЯ ,КЛЯКАМ ,СТАВАМ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УПРАЖНЕНИЯ  ПЪК ДА ВИДИМ smile3516

# 217
Честито на всико нови майчета! Да са им живи и здрави бебчетата и да папкат добре Simple Smile

Клюки, хич, ама хич не се втелясвай от думите на тази акушерка!!! То най-лесно е, като нещо не е както си очаквал да се накараш на другия! Ейййййй,,,ама просто не е истина  - то това мед. сестрите и вобще всички, които са под лекаря, толкова да обичат да дават акъл!!! Без да обиждам всички такива де,,но то наистина половината за нереализирани лекари! Ако се консултираш с тях, мед почва да им капе от сърцето, че ги смяташ за авторитет повече от лекаря...Загубена работа! Така, че  - гледай си кръвното и да не се тревожиш!!! Всичко друго си е божа работа!!!

Аз искам също да се похваля - в петък аз, Вени и Изабела "заседнахме" в Мина, и почна едно плющене на уши (поне от моя страна) Simple Smile аАма то на вкусното как да кажеш НЕ  Laughing. Вчера с Мина посетихме училище за родители, където ни придружиха и татковците и наистина май даде резултат - сега нашият татко е много "вещ" и горд, че е вътре в нещата Simple Smile И , надявам се, няма да се дърпа от присъствие на раждането  newsm78

Момичета, да ви питам: Утре съм на вагинален преглед при моя лекар и се тревожа да не би да ми причини разкритие???? То до термина ми няма много време,но не ми се иска по-рано да раждам. Според французите например, терминът ми не е на 24,  а на 1 декември...И аз нямам никакви признаци за раждане засега!

Цвети, тука 44 бр. на Памперс ги купуваме по 13. 30 лв!!!

Ето ви и снимка на Варненските тюленчетата след лекцията на списание 9 месеца!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75449&photo=8

# 218
Вчера с Мина посетихме училище за родители, където ни придружиха и татковците и наистина май даде резултат - сега нашият татко е много "вещ" и горд, че е вътре в нещата Simple Smile И , надявам се, няма да се дърпа от присъствие на раждането  newsm78
Ronja, нашия татко беше мноооого впечатлен и доволен от препоръката на лекторката за секса. Ама като ме е страх, че мога да си предизвикам раждане - успокоих го набързо, че тази техника почваме да я прилагаме едва след 24-ти.

# 219
Добро утро Simple Smile

Радвам се, че Клюки се е поуспокоила вече малко   Peace
Аз пък сънувах, че Златна е родила. Ама само това, без подробности.. Странна работа как сънуваме такива неща .. Crazy

# 220
Здравейте!Честити нови бебчета на всички мами и татковци!
  Клюки, успокой се!Другите момичета са прави-мнение за състоянието ти трябва  да даде само акушер-гинеколог!И килограмите ти не са чак толкова много.С първата си бременност бях +30
и никой нищо не ми каза.Родих си нормално и здраво бебче. Мисли позитивно!Стискам палци всичко да е наред!  newsm10

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 20:45 от Жужа

# 221
Ronja, нашия татко беше мноооого впечатлен и доволен от препоръката на лекторката за секса. Ама като ме е страх, че мога да си предизвикам раждане - успокоих го набързо, че тази техника почваме да я прилагаме едва след 24-ти.

Мина, аз пък точно поради тази причина май ще спра сексуалните набези,че не ми се иска бебчето да излезе по-рано Simple Smile

# 222
Клюки, хич, ама хич не се втелясвай от думите на тази акушерка!!! То най-лесно е, като нещо не е както си очаквал да се накараш на другия! Ейййййй,,,ама просто не е истина  - то това мед. сестрите и вобще всички, които са под лекаря, толкова да обичат да дават акъл!!! Без да обиждам всички такива де,,но то наистина половината за нереализирани лекари! Ако се консултираш с тях, мед почва да им капе от сърцето, че ги смяташ за авторитет повече от лекаря...Загубена работа!

Аз докато бях в АГ-то дори санитарките идваха и даваха акъл... Twisted Evil...пък да не говорим, че всеки лекар и всяка акушерка дават различни съвети, които един със друг не се препокриват... #Crazy

# 223
Клюки, радвам се, че вече си спокойна, а бебчо ще излезе, когато се почувства готов за среща с Белия свят - нито чистене, нито топли вани ми помогнаха на мен... Баткото ни още е ентусиазиран - мие ръчички през 5 минути и само дава наставления на баба си /отгледала 2 дъщери и 3 внучета преди Ники/ как да държи бебето, да не го щипе по рамото /понеже заспива на 7-та минута, докато го кърмя и после аз "изцеждам" в устичката/...А за акушерките съм абсолютно съгласна - всяка беше със собствено мнение, едната съветваше кърмене от двете гърди, другата - редуване, едната - чакане, другата - цедене.... #Crazy Довери се на лекаря и не им се връзвай!!!
Аз не се и опитвам да махам още нощното хранене - той е като часовниче на 3-3.5 часа, как и защо да го мъча с водичка, хич не му харесва...Да стане на 1-2 месеца, пък после...
От 3 дни е с колики, давам му бейбинос - тати не намерил мехлемчето в аптеката и му дали тях, а топлата струя от сушоара към коремчето помагаше само в началото. Много им се мръщи и се дави от тях, но го облекчават /3-6 капки 3 пъти дневно/ То си мирише на мастика, ужас... Joy
Стискам палци на бебчовците, които днес ще се появят!
Мерелин, мила, с теб сме утре - ще забравиш бързо-бързо ножа и болката, само бебчето ще ти е пред очите! Бог да ви пази! Praynig

# 224
Жени, а при теб как е положението? Съветвам още веднъж Клюки да не се вталясва, ами да чака спокойно раждането като Жени и Роси

Деничка, а защо всъщност трябва да спираш нощното хранене?!? Аз нямам такова намерение , въпреки, че съм сигурна, че и моята педиатърка ще ми го каже- като се събуди детето и е  гладно защо трябвада го измъчвам като не му дам да я яде- единственото, което ще си докарам са безсънни нощи! В кърмаческия има много изписано по въпроса, но кърмачета, които да не се будят нощем са единици- сигурно има, въпреки, че аз не познавам такива Simple Smile това, че коремчето трябва да почива незнам си колко часа за мен са остарели измишльотини- междудругото Ран престана да се буди нощем едва след като спря да се кърми- и последното кърмене, което отказахме беше нощното- първо започнах с него и беше един ужасен реввввв и по съвет на мишенце, за който съм й безкрайно благодарна оставихме нощното последно и отбиването мина без проблеми Simple Smile

уф, много объркана ми е мисълта нещо , дано си ме разбрала 

Общи условия

Активация на акаунт