Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 264
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 90
Ениии, копието е вярно с оригинала Heart

# 91
  • Пловдив
Лейла, кажи му го...и променете това. Защо трябва да излиза? Обясни му какво ти е.

# 92
О много сте мили! Аз не виждам да прилича на мен,но щом казвате. 🥰❤
Лейла,млада си още и зеленааа... 😁 Кажи му и го обсъдете. Да не е нужно да гадае,щото не им се получава на убавците. Да не чакаш и ти някой да брои и да гледа дали си изяла една или две мекици на закуска или изобщо не си яла. 😆😂

# 93
  • Mediterraneo
Ено, аз пък викам, че не е от теб тва дете! И ти си Убава, ма Синеочка е мнооооого хубава.

# 94
  • sf
За много години, сладурки!
Добре мина вечерта, до късния следобяд днес си зяпахме тв и си дърдорихме, разходихме кучетата и сега си мързелувам с чичо Манчо по телевизора. Здраве и пари ми се паднаха от баницата. А аз любов си пожелавам 😆 споделена обаче, да няма нещо неразбрали. 😆

# 95
  • София
Значи час и половина оправям косата, ще се обръсна нула номер тая година.

# 96
  • Пловдив
Мид, недей бе Stuck Out Tongue Winking Eye  че ще те последвам Wink

Донси, не каза дали имаше среща-гореща или...? Grin

# 97
  • sf
Е чак пък среща, ние си излизаме през няколко дни. 😆 Екстра си ни беше.

# 98
  • Пловдив
Е чак пък среща, ние си излизаме през няколко дни. 😆 Екстра си ни беше.
е, така де...ма си имала мъжка компания Wink аз тва не разбрах...

# 99
Разкошни майки с разкошни деца!!

Добри ли писа за момчета - лазарЦи...И аз съм възмутена. Толкова е противна цялата тази политкоректност...

Аз на диета смятам да мина чак през април. Просто дотогава все ми е студено, а на мене като ми е студено, ям повече, за да се топля...

# 100
Мъхъм, а като стане топло, идва времето на разхлаждащите пържени тиквички. Wink

# 101
Мъхъм, а като стане топло, идва времето на разхлаждащите пържени тиквички. Wink
😀😆😂

# 102
  • София
Малката ми призна, че вчера е отворила и изяла едната таблетка супрадин, направо не знам. Нищо й няма де.

# 103
Честита Новата 22-ра, другарки!

Цял ден търкаме диваните. И как няма, легнахме си към 6 сабалян 😅 Изкарахме почти страхотно с няколко изключения, хубу че имаше много спорт 🤭😂 Накрай не можем си се приберем. В Бургас, град голям, такситата бяха като игла в купА сено.. С нАйлонов аксесоар на дупки... по съвет на Сис.. познайте дали не се смръзнАх. Ако не беше спорта, не знам 🤪  Ето защо трябва активно да се спортува 🥴🤭😂
Като ви чета, ще диетувате. Успех на започващите, от мен подкрепа със силата на мисълта 👌 Аз такова нещо не се заричам, но ако се наложи... трудно ще направя. Свикнала съм, каквото поискам, когато ми хрумне да ям. Мисълта за режим, бунтува душата ми. А душевен бунт е равен на обратното на режим. Революция 🥴😂
Ох, изморих се .. пак съм писател.. с таз омотана глава..И както винаги изтървах снимки..

Весе, честит ден на хубавото ти име! Все така духовита и много здрава 💐

# 104
Ай,Весенце зло да те забрави!
Честит празник! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт