Да се оплачем... 2022

• 2 034 118
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 145
Даа,аз съм подарявала тениска "Ако съм пиян или изгубен върнете ме на Красимира".
В потрес съм как хора спират,снимат се в рапици,пшеници и кот има .Газят чуждата реколта и собственост,без да им мигне окото.

# 14 146
Ми и аз се снимАх у едни макове, но мисля че си беше безстопанствено
Имам за оплакване, ама не ми се пише дори
Е тъй като стане

# 14 147
Хепи,не знам за маковете,но от рапицата хората си вадят парите.И не е гот да им я газят и тъпчат ,все пак е очевадно ,че е нечия собственост.Има си фотографи,които плащат на собствениците за фотосесия все пак.

# 14 148
Ами съгласна съм, то пък не са ли се снимали в края някъде, чак вътре са мачкали ли, от какъв зор...Ами всяко нещо може да прерасне в простотия...такива сме си хората. Аз в края на маковете се снимах, то красота голяма,  и в средата да се пльокна не виждам разлика, все същото ще се вижда.

# 14 149
Ааааа,друго си е да прегазиш два метра навътре,за да имаш гюрлюк от вси страни🤦🤦🤦
Тия дето видях аз бяха навътре ,и във фейса гледах някакви ентусиасти,и те нагазили бая.

# 14 150
  • Light of Zartha
Точно за това газене си мисля напоследък като пътувам. Толкова беше модерно по едно време, сигурно и сега просто не ми е попадало. Ей така спираш и газ вътре... От известно време наблюдавам, че където може си заграждат хората, от пътя се вижда даже. Сигурно са се видяли в чудо.

То и за МП ми се споменава да го пусна в кавички, ама то с неговата компания винаги отива от свобода в слободия. И снощи ме изнерви леко, става много досаден и любвеобилен като пийне. Прегръща, целува, косата ми на нищо не приличаше по едно време. Голяма любов. После имаше и дилемата "искам на дискотека, не искам на дискотека". Накрая се прибирахме заедно и днес естествено се вайка,че му е зле. Детска работа....

# 14 151
Оплаквам се че на село ме чака цяла стая с дрехи за сортиране и оправяне 
Не знам вече какво да ги правя 
Сред тях има много нови с етикет...без етикет...обличани по един два пъти 
Раздавала съм в селото, подарявала съм в групи...вече по ред причини не желая да го правя.
Не искам и да ги изхвърля в контейнерите.
Дайте някакви идеи...

# 14 152
  • София
Тия парните духалки май не могат да изгладят по- плътни дрехи?
Цял ден ме боли лявата част на главата и лявото око.
И се събудих с лека форма на дереализация. Когато съм много напрегната и сутрин се събудя, понякога ми трябват няколко минути да осъзная какво се случва.

# 14 153
  • Deutschland/HE
Оплаквам се че на село ме чака цяла стая с дрехи за сортиране и оправяне 
Не знам вече какво да ги правя 
Сред тях има много нови с етикет...без етикет...обличани по един два пъти 
Раздавала съм в селото, подарявала съм в групи...вече по ред причини не желая да го правя.
Не искам и да ги изхвърля в контейнерите.
Дайте някакви идеи...

Дари ги директно в център за бежанци от Украйна, ако не е през БЧК не искат да са с етикети от химическо чистене. Аз така дарих всички умалели пролетно-летни дрехи от сина ми.

# 14 154
Искам да се оплача, че не мога и не мога да разбера как интелигентни хора вярват на очевидни пързалки тук и дори са готови да спорят, че поредната такава не е пързалка.

# 14 155
Къде са тези центрове за бежанци? Имам едни малки сладки бебешки дрешки, никак не ми се хвърлят...
От чистене и готвене вече няма и не искам да се оплаквам, бели кахъри са ми това,само да сме живи и здрави искам. Най-щастливите дни за мен са тези докато сме с деца и малки деца. Пък дано имаме дни и занапред!
Оплакването е от здравословни тревоги, които ще ме побъркат.

# 14 156
  • Бургас
За какви пързалки говориш?
Аз пък много се дразня от това"някои хора,някакви пързалки"
Назови ги хората и темите

Оплаквам се,че искам да остана сама,а дъщеря ми не ме оставя за секунда.

# 14 157
Цял ден оправям и изпразвам гардероби. Моите си дрехи, де.
Хубу, извадих летните, зимно- есенно- пролетните също сортирах (част от тях ще заминат за дарения), но! въпросните сортирани не ги слагам обратно в гардеробите, а ги подредих в кашони (предстои ни поредна релокация) и съответно, из нас сега лавирам между кашони. В гаража не искам да ги държа, защото малко или много е влажно. Чакам ММ да се прибере "от колело" Grinning и да му дам нелеката задача да измисли къде и какво да правим с въпросния багаж следващите няколко седчици. Мисля да го омилостивя с любимата му картофена салата, която И този път ми се получи уникална. Blush

# 14 158
Колибри, съжалявам но не желая да ги дарявам там.

Нарциса, кои са тези пързалки?

# 14 159
  • София
В СО най- вероятно. Не е до интелект, някой някъде се е асоциирал, написал е полезен съвет и вече темата тече между потребителите.
А и всеки е свободен да дава съвети, където се искат. Може и от духове да са темите, дето се вика, негова си работа и усилия Grinning

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:40 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт