Да се оплачем... 2022

• 2 035 354
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 14 160
Аз умалели дрехи на децата никога не прибирам, а раздавам на децата на познати, които предварително знам че нямат против. Съседчето ми е изгледано с дрехи от дъщеря ми, и много им се радва. Никога не подарявам дрехи в лошо състояние, а само във вид в който и аз бих приела ако ми ги подарят.
Мои стари горни дрехи (жилетки, якета, палта, грейки) подарявам на две пенсионерики.
Ако имам дрехи с етикет и няма на кого да подаря, ги пускам онлайн.
Стари играчки, книги, тетрадки, обувки и т.н. дарявам в един център за настаняване на деца в града.
Общо взето всичко ненужно подарявам, а не прибирам.

# 14 161
Дрехи на децата давам веднага...запазила съм си някои любими и от тях нямам почти нищо 
Всичко друго са мои дрехи и такива на сестра ми 
Подарявала съм раздавала и дарявала достатъчно. И пак има 
Имам буквално 4ри огромни торби с дънки и панталони.
Мислех в един момент да правя покривало за легло от дънките. Но после се замислих как ще пера и се отказах.

# 14 162
Ако ги пуснеш на символични цени в Олх или Маркетплейс няма ли да ги разкараш?
Аз пазя разни сладки бебешки неща, не са много, но са със сантиментална стойност и не искам случайни хора да ги ползват. Нямам обаче къде да ги съхранявам и чакам някой по-близък да се обеби и да ги подаря.

# 14 163
И аз всичко ненужно раздавам. Нищо не прибирам. Нямам къде, а и не вярвам че някога ще влезе в употреба. Само си представям бъдещата снаха на някой от синовете ми, как ще ме изгледа, ако и предложа стари дрешки от моите деца и на какво ще ме направят в бг мама. То ще е чутовно, а половината потребители ще мислят че е пързалка. Да не дава Господ дет се вика.

# 14 164
  • София
Стари дрехи давам за рециклиране в някои магазини или оставям в контейнерите на БЧК. Аз лично и до кофите за боклук бих ги оставяла (както съм правила преди години), но ММ ми мрънка. Не ме интересува кой ще ги носи и дали ще ги носи, или ще ги гори например. Важното е, да не ми заемат място в гардеробите.
Майка ми носи в домове за стари хора или хора с проблеми, там постоянно имат нужда от дрехи.

Нямам търпение да свърши учебната година, нерви не ми останаха. Малкият пропусна училище в петък, не седна да си види уроците и домашните навреме, а чак сега и със сядането почна да реве, че ще пише до тъмно. Зяпа в една точка и се самосъжалява.

# 14 165
Здрави дрехи оставям до кофата. Скъсани - вътре в кофата. Не ме бърка, че здравите ще ги носи някой просяк.
С олх и подобните платформи не искам да се занимавам, изнервям се само от мисълта, че трябва да контактувам с непознати хора без сигурен резултат.

# 14 166
  • София
... с любимата му картофена салата, която И този път ми се получи уникална. Blush
И на мен е любима, сподели моля, ако използваш нещо уникално за твоята Blush

# 14 167
... с любимата му картофена салата, която И този път ми се получи уникална. Blush
И на мен е любима, сподели моля, ако използваш нещо уникално за твоята Blush

Амииииии... картофите ги правя на пара в Инстант пота (8 минути) и ако не бързам, чакам да падне налягането, преди да отворя, червения лук го претривам със сол, слагам оцет (бяло балсамико) и трик, който зная от българската ми баба- зехтинът/ олиото преди да го сложа в салатата, го загрявам на тиган, т.е. сипвам го в салатата сгорещено, разбърквам, оставям да попрестои час- два- три.  Нищо особено, но явно въпросът е да се нацелят пропорциите на сол, оцет (който слага) и зехтин/ олио.

# 14 168
Тили, ти направо ми отвори очите за тая салата. Ще загрявам и аз зехтина, то се е видяло.
Аз, другарки мили, да ви се оплача, в небезизвестната сладкарница на входа на Асеновград прегреших със сладолед и бисквитка. Много ме е срам, още повече че цяла седмица не  съм мръднала от режима. Дано колоезденето е свършило някаква полезна работа и ефекта от сладоледа и бисквитката се е изтрил. Иначе ако мога да се оправдая донякъде сладоледа беше  вегански, а бисквитката с овес и ядки. Викам си- айде, ще се наградя за добрата работа, че дано и другата седмица да ми върви режимното ядене. Качихме се до крепостта горе, после до Св. Димитър да запалим свещ за малкия че е рожденник скоро, и накрая се натресохме баш в тоя рай на сладките изкушения. Еми, тва е, оплаках се , помина ми. Ся на вода и пост и така...

# 14 169
  • София
Направо ти се възхищавам как стриктно спазваш режим, че и ти е гузно за някакви дребни прегрешения.
Аз започвам режим всеки следващ понеделник, всяко първо число на месеца, след всеки празник... Rolling Eyes

# 14 170
G..D.., пробвай и кажи дали ще усетите разлика. Hug

# 14 171
Аз вчера прегреших с малък джин с тоник ,много ми беше съвестно,все едно всичко съм пратила по дяволите.А иначе съм си стриктна ,а и тия дни изнасяме къща и по цял ден бъхтя нагоре -надолу по стълби и мъкна
Имам 10 торби дрехи от къщата и нося всеки ден в НМ за рециклиране,днес и рокля си купих.Втора рокла.
Дайте рецепта  ако знаете за салата с риба тон,но основна съставка да е рибата.И без въглехидрати ако може 😁

# 14 172
Добро утро- всички сме добре и ви благодаря отново за подкрепата вчера. След месец ще е другата доза и в началото на юли ще тръгва кервана оттук.

Ще търсим билети вече, но със сигурност ще пътуваме средата на юли  и ще са минали поне три седмици след втората доза.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 20:59 от Анонимен

# 14 173
Аз вчера прегреших с малък джин с тоник ,много ми беше съвестно,все едно всичко съм пратила по дяволите.А иначе съм си стриктна ,а и тия дни изнасяме къща и по цял ден бъхтя нагоре -надолу по стълби и мъкна
Имам 10 торби дрехи от къщата и нося всеки ден в НМ за рециклиране,днес и рокля си купих.Втора рокла.
Дайте рецепта  ако знаете за салата с риба тон,но основна съставка да е рибата.И без въглехидрати ако може 😁

Аз слагам зелена салата, домат, краставица, царевица, риба тон. Сос от кисело мляко и майонеза с малко лимон и сол.
Единствено най-долу в купата слагам сварена паста - но и без нея може да се мине.

# 14 174
Аз слагам зелена салата, маслини, орехи, кашкавал, зехтин, оцет. Но я ям с хляб, вече не мога само със салата.

Общи условия

Активация на акаунт