Да се оплачем... 2022

• 2 035 364
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 175
Риба тон+айсберг +царевица +лимонов сок

# 14 176
  • София
Бобчи, моята рецепта за салата с предимно риба тон е... 2 консерви риба тон. Joy
Малко айсберг, маслини, домати, слагам и царевица аз. Туй то.

# 14 177
Ей, как един път не се похвалите, че ядете същото, което и аз Grinning
Имам колет с много лебофф от село - 3 кила кисело зеле и се чудя как да го изям по-скоростно.

моята рецепта за салата с предимно риба тон е... 2 консерви риба тон. Joy
Моята е 3...в собствен сос задължително Grinning

# 14 178
Киселото зеле, нарязано в буркани и в хладилника да го сложиш ще се запази.
Иначе, сарми може да направиш и във фризера да заредиш.

Риба тон, пресен лук и домат- обожавам. Нещо като капрезе подредбата.

# 14 179
Имам колет с много лебофф от село - 3 кила кисело зеле и се чудя как да го изям по-скоростно.
Ей сега ще ти помогна. Значи, правиш малки сармички с кълцано телешко и сушени гъби, БЕЗ ориз. Увиваш всяка сармичка в лентичка бекон. Мушваш ги в гювеча на бавен огън за 3-4 часа. В това време отваряш бутилка хубаво вино и ми звъниш да дойда. Обещавам, скоростно ще изям всичко.

# 14 180
Риба тон, пресен лук и домат- обожавам. Нещо като капрезе подредбата.

И синьо сирене, който не го е страх да меша риба с млечни. Simple Smile

Вариантът с царевица също е добър, но царевицата е въглехидрат.

# 14 181
Заради вас пак трябва да ходя на пазар за бекон, гъби и риба тон.
Отивам да си гледам филма. То и него го прекъсвам на 5 мин, защото трябва да проверя нечия физиономия в имдб.

# 14 182
Много разновидности имам за салата с риба тон. Най- любимата ми е салата Ница, но не е много режимна. Като махнеш картофите става.

https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/classic … ad-recipe-2127613
Отделно правя често със зелении или тип маруля, зелен лук, майонеза, целина, малко царевица, риба тон, чери домати и лимон.
Друга комбинация е с рукола, червен лук, айсберг, маслини, сушени домати, гъбки в масло, карамелизиран лук, риба тон със зехтин и лимон и натрошено фета сирене.

# 14 183
Уиш, ма кви бяха тия сърми...потекоха ми лигите. Буквално. Оффф...нямам кисело зеле, всичко ометохме, у дома това е много вървежен продукт и майка всяка есен прави заради нас.

# 14 184
Който има кисело зеле и не знае какво да го прави, да ми го продаде.
Оплаквам се, че нямам кой да ми прати кисело зеле.

# 14 185
Мъжът ми прави страшно кисело зеле.
Риба тон имам две консерви по половин кило,ще я ям тия дни със зелен лук май.Като салата Перла 🤭

# 14 186
Киселото зеле може да го нарежеш и да го сложиш в буркани, после стерлизираш.

Оплаквам се че съм качила кг.

# 14 187
  • Great Britain
Ще пробвам и аз начина на Ти Ли с загрят зехтин за картофена салата.През уикенда абдикирам от домакински задължения,само удоволствия и релакс.Оплаквам се,че днес от вчерашния прекрасен летен ден няма и следа.Цял ден е типично островно време мрачно,мокро,сиво,вали и така.Слънцето пак избяга.

# 14 188
Риба тон имам две консерви по половин кило
Какви са тези консерви?

# 14 189
Объркала съм ,по кило са

Общи условия

Активация на акаунт