Да се оплачем... 2022

• 2 035 392
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 190
Като прочетох объркала съм се, не очаквах това Joy
Такива в моите магазини май няма.

# 14 191
И аз не бях виждала.От Италия ми я купиха,имало и две кила консерви 😁

# 14 192
  • Light of Zartha
Направих някаква немска салата - варени картофи, кисели краставички, лук, копър и дресинг. Не спирам да ям от обяд. Много ми е вкусно. Едно кило картофи сложих и сама си го изядох, остана една шепа за МП да си опита, но както е тръгнало, докато си дойде може и да няма...

# 14 193
Утре съм на работа...

# 14 194
И аз много обичам картофи под всякаква форма Simple Smile затова купих целина Sad

# 14 195
Картофите ги обичам най-вече на картофено пюре.

Оплаквам се че ме очаква поредната напрегната седмица, дано да е успешна.

# 14 196
И аз много обичам картофи под всякаква форма Simple Smile затова купих целина Sad
И аз , и аз, затова избягвам да ги готвя и на заведение все съм на картофки или картофена салата.

# 14 197
И аз много обичам картофи под всякаква форма Simple Smile
Дотам, че да направиш сладко?

Оплаквам се, че утре съм на работа, а се зачетох в темите и се хиля като тиквичка.

# 14 198
И аз много обичам картофи под всякаква форма Simple Smile
Дотам, че да направиш сладко?
Трябва да изровя рецептата за едни кокосови бонбони, които се правят с картофено пюре. Когато я прочетох, се потресох от отврат, но нали любопитство не трае, направих ги. Оказаха се безумно вкусни.

Стана ли ясно кой в темата е картофеното прасе?

# 14 199
Сладко не съм правила, аз достатъчно сладки неща приготвям и без картофи
Че и хубаво готвя, за съжаление
Имам много орехи и се развалят. Правих един кекс. Кажете по режимен десерт с орехи.
Кокосови бонбони съм правила с моркови. Адски вкусни са,но аз обожавам и двете съставки.

# 14 200
Уиш,знаеш ли  нещо вкусно с кокосово или бадемово брашно?

# 14 201
С бадемово, да. Но кокосовото не ми е вкусно по принцип. Френска селска торта с бадемово брашно, вместо бяло, става много добре.

# 14 202
Риба тон + китайско зеле + малко зехтин + капка соев сос или оризов оцет.
Днес беше ден с "от всичко по много". И хубаво, и лошо. Научих ужасна новина за близка и ми се къса сърцето, а няма как да помогна. Никой не може.

# 14 203
  • София
Аз мога ли да се оплача от всички вас? Само за сладолед не сте ми пуснали мухата.

# 14 204
Аз мога ли да се оплача от всички вас? Само за сладолед не сте ми пуснали мухата.

И аз влязох да се оплаквам от това. Чета и преглъщам  а не знам дали имаме нещо вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт