Да се оплачем... 2022

• 2 035 818
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 205
Бобчита, не съм Уиш, но този ми е любим:
https://sugarfreelondoner.com/sugar-free-lemon-mug-cake-low-carb-recipe/

https://mywholesome.life/keto-garash/

Суроеви бонбони с ядки, супени боровинки, чия семена, фъстъчено масло и кокос.

Тези правя често, но миксирам бадемово и фъстъчено масло със сироп от домашни малини с малко Монк фрут подсладител или без и поръсени с кокос.

https://healthyfitnessmeals.com/raspberry-almond-butter-cups/
https://shuangyskitchensink.com/peanut-butter-jelly-cup-keto-vegan/

За лятото: замразени горски плодове с прясна мента и лимонов сок във формички за близалки. На щерката все правех така задрвословен сладолед с кисело мляко, плодове и мед.

# 14 206
Сладолед може със замразени банани да направиш или стс замразена сметана, протеин и т.н.
Кокосовото брашно е много хигроскопично, слагаш 1/4 от предвиденото в рецептата за обикновено Simple Smile
Може палачинки, но мини, като банановите и американските. Правила съм и брауни( на око)

# 14 207
  • Great Britain
Скоро ме гостиха с печени сладки картофи.Не бях яла до момента.Харесаха ми.Вече редовно ги включвам в менюто в къщи.Много бързо се приготвят.

# 14 208
Предпочитам тиква или целина

# 14 209
Миленака, сладолед солен карамел Trollface

# 14 210
Картофите ги обичам най-вече на картофено пюре.

Оплаквам се че ме очаква поредната напрегната седмица, дано да е успешна.

Като обичаш картофено пюре, да дам и аз акъл за най-хубавото картофено пюре, което ми го преподаваха на курс по готварство с победителка от Мастършеф:

Картофите се сваряват цели с кожата, после се белят. Мачкат се с преса за картофи (в ИКЕА има бюджетни), и се добавя масло. Млякото се загрява отделно, без да кипва, като всички подправки се слагат в него (чесън, лук, пипер, каквото там предпочитате). Преди да се сложи при картофите се прецежда, тоест остава само млякото с инфузията от аромати. Слага се малко по малко, като се разбърква по начина, по който бъркаме белтъци на пяна да не спаднат, ако се сещате какво имам предвид, че по-добре не мога да го обясня. Става много гладко и ароматно.

# 14 211
Скоро ме гостиха с печени сладки картофи.Не бях яла до момента.Харесаха ми.Вече редовно ги включвам в менюто в къщи.Много бързо се приготвят.
На кулинарен подфорум го обърнахме и ще си изпросим метлата, но следващия път ги поръси с пушен пипер. Убийствено е.

Мила ми Евче, в Лидъл има протеинов сладолед със солен карамел, в който вместо захар има еритритол. Stuck Out Tongue

# 14 212
  • София
Мъжът ми прави страшно кисело зеле.
Риба тон имам две консерви по половин кило,ще я ям тия дни със зелен лук май.Като салата Перла 🤭
От къде ги взимате тия гигантски консерви? Аз само по 150гр намирам.

Бях спряла да ям риба тон за близо година. Имах едно 24-часово прибиране с автобус. И си викам няма да мъкна сандвичи и шоколадчета, и чипсчета, и сокчета. Взимам 4 консерви и ще ме изкарат. За да не ги мъкна обратно и хвърлям, си ги изядох, но след втората така ми се драйфаше, че не си взех много време след това.
Сега вече си ям, но коментарът на Гал за трите консерви ми извика леко дежа ву. Joy

# 14 213
  • Great Britain
На кулинарен подфорум го обърнахме и ще си изпросим метлата, но следващия път ги поръси с пушен пипер. Убийствено е.

Мила ми Евче, в Лидъл има протеинов сладолед със солен карамел, в който вместо захар има еритритол. Stuck Out Tongue
Благодаря,ще пробвам.

# 14 214
  • Mediterraneo
Миленака, сладолед солен карамел Trollface
Или ягодов чийзкейк. И от двата имам по половин кофичка, да взема да ги нагледам как са?

# 14 215
Сладките картофи са ми любимото прегрешение. Печени с червен пипер и сол.

Захраних и щерката със сладък картоф първо преди 15ина години. Беше приключение да си намеря броколи, целина, авокадо и сладки картофи в Пловдив тогава.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 23:23 от Анонимен

# 14 216
Сладко не съм правила, аз достатъчно сладки неща приготвям и без картофи
Че и хубаво готвя, за съжаление
Имам много орехи и се развалят. Правих един кекс. Кажете по режимен десерт с орехи.
Кокосови бонбони съм правила с моркови. Адски вкусни са,но аз обожавам и двете съставки.
Не знам какъв ти е режимът. Кето Гараш можеш да си направиш. Ако обаче внимаваш и с мазнините, може да си направиш ореховки от разбити белтъци, смлени орехи и настърган черен шоколад. Стават много вкусни. Вместо шоколад, може подсладител.

# 14 217
  • Пловдив
Като прочетох объркала съм се, не очаквах това Joy
Такива в моите магазини май няма.
Във всяко Метро има.

За всички - от големите консерви риба тон има в Метро.

# 14 218
Нищо лично, нямам режим, просто не искам да е класически кекс. И да е изпитана рецепта, не просто от нета Simple Smile Лично пробвана. Харесвам ореховки, но не съм приготвяла, Гараш също

# 14 219
Френска селска по идея на Уиш, и кето гараш ще си спретна.Тия дни ще диря сладоледа в лидъл,дано е с малко В.

Общи условия

Активация на акаунт