Да се оплачем... 2022

• 2 036 219
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 220
Дремнах си днес следобед малко и сега няма заспиване. Страшно съм уморена, но не мога да заспя. Поредната седмица, която започвам като пребита.

# 14 221
Приядоха ми се сладки картофи, но не знам в кой ден са режимни при разделно хранене.

Днес за първи път видях в един арабски магазин свежи лозови листа. Не се стърпях, макар че сега си отворих работа.

Тази нощ е лунното затъмнение - blood moon. Приготвих си големите очаквания и гигантския телескоп. Тук не е валяло сериозно от поне един месец, но Мърфи каза - тази вечер ще е потоп.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 04:26 от Aerin

# 14 222
Дремнах си днес следобед малко и сега няма заспиване. Страшно съм уморена, но не мога да заспя. Поредната седмица, която започвам като пребита.

Аз пък бързо си заспах, за сметка на това втори път се будя и няма заспиване. Часът е ясен..

# 14 223
Аерин, във въглехидратния ден бих ги яла.

Ето това ми попадна из нета и реших да споделя. За който си търси бански- новият тренд.

# 14 224

Не разбирам много от новите трендове, но не пише ли, че тоя “бански” не се препоръчва за плуване?

# 14 225
Интересен бански, ама да не се ползвал за плуване?

# 14 226
Къде сте виждали мацка с Гучи да плува, да вземе да си развали грима и прическата 😆

# 14 227

Не разбирам много от новите трендове, но не пише ли, че тоя “бански” не се препоръчва за плуване?
Той е само за шоу и фръц на плажа в Сен Тропе явно. Не е за плуване 😊
Видях го във Фейса и веднага се сетих как пишехме за бански наскоро.

# 14 228
500 кинта за фръц - твърдо нйе. На мен моите bleu rod ми се видяха скъпи, а даже не се доближават до тая цена. Отгоре на всичко бял:) Предполагам затова не препоръчват да се мокри, понеже прозират всички записки:)

Никакъв шанс да видим blood moon, гърми се и святка. Друг път.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 05:35 от Aerin

# 14 229
Цената е другата малка подробност 😊
При нас беше 20 градуса през деня, но е още светло за Луната ( 8.30 вечерта е) и навярно ще сме заспали до 10 и надали ще я видим.

# 14 230
ореховки от разбити белтъци, смлени орехи и настърган черен шоколад
Аз много се оплаквам от теб! Няма да мирясам, докато не направя, а Уишмастъров е в командировка и ще си дойде след 11 дена, така че няма кой да ми изчисти орехи. Жален подсмрък!

Бобч, ако още пише във форума blondorkata, пиши ѝ на лични за рецепта. Беше ми я дала, но къде съм я затрила, нямам идея. Сега правя тортата на око и е, поне за моя вкус, много ок.

# 14 231
Небето се изчисти. Луната е разкошна.

# 14 232
Утре пътувам за София рано сутринта,отивам на обучение от работата,притеснена съм до сега не съм ходила.. Надявам се влака да не закъснее Confused

# 14 233
Тази луна ми набра лайката през нощта Rage

# 14 234
Тази луна ми набра лайката през нощта Rage
И на мен и на мен...

Общи условия

Активация на акаунт