Да се оплачем... 2022

• 2 036 237
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 235
Стиснете ми по едни палчета днес! Предстои ми тежък разговор!

# 14 236
  • Страната на чудесата
ИдЯлен е банЦкия за фръц, тази кройка така ще ми разстели бюста, ще го слее плавно с липсващата талия и ще бъда в перфектната математическа форма😂
Мрън, от това се оплаквам.
А, и че до зимата има доста време, докато си разходя новопристигналите кубинки.

# 14 237
  • В полите на Пирин планина
За тези, които питаха за нисковъглехидратен сладкиш, изпитан от мен многократно и харесан от хора, които не са на нисковъглехидратно хранене:

Скрит текст:
4 чайца
1/2 бакпулвер
1 суп. л. заквасена сметана
1-2 супени лужици какао
1/2 пакетче канела или около 1 чаена лъжичка
1 банан (може без него, тогава се слага 1 с.л. мед или друг подсладител, но аз не си падам по разни стевии и еритроли)
1 с.л. смляно ленено семе или ленено брашно
3 - 4 с.л. бадемово брашно (ползвам млените бадеми от Лидл, като най-изгодни)
Разбъркваш, сипваш в кръгла тавичка върху хартия за печене и наръсваш щедро с натрошени орехи и черен шоколад. Пече се около 15-20 минути на 180 градуса с вентилатор.

По желание може да се гарнира със заквасена сметана.

За гости, които не обичат твърде несладки десерти може да се направи глазура от 1 ч.ч. прясно мляко + 1 млечен шоколад. Вари се на слаб котлон за 15-20 минути, кекса се надупчва с вилицата и се полива с горещата глазура. Отгоре се нареждат пресни ягоди. Става перфектно брауни. В този не толкова диетичен вариант обира овациите на доста хора. Simple Smile

# 14 238
Тази луна ми набра лайката през нощта Rage
И на мен и на мен...

А аз обвиних ММ, че ме е събудил с хъркане, което е спряло в мига, в който съм се ококорила. Grinning

# 14 239
Оплаквала се била Уиш!Тя все подкокоросва за манджи,кето сладоледи в леХени ,аз точа лиги само.А да видиш ся,хубу ли й 😁
Поне вече не са на мода май ония изрязани бански,дето отпред половината интимности се виждат,нали се сещате ?
Аз съм имала час за маникюр днес,но що съм решила ,че е утре 🤦.Запазих за утре все пак.

# 14 240
  • Страната на чудесата
А, Бобче, щом е имало час от днес за утре, добре е. Аз миналата седмица като бях дома опитах в 4 салона и бяха фул за 10 дни напред, всички часове!
Да не отварям дума за прическата на йорката, дето запазвам час поне месец напред...

# 14 241
Аз съм на село.Тука часове се намират 😁

# 14 242
Поне вече не са на мода май ония изрязани бански,дето отпред половината интимности се виждат,нали се сещате ?

Да, ама ся са на мода тия дето си закачаш долнището на ушите. Laughing Пак ней много добре.

# 14 243
Търся си обикновен цял бански ,все намирам с кофти презрамки или кофти долна част,или по над 100 лв.Искам нормален бански за 50.

# 14 244
  • София
Търся си обикновен цял бански ,все намирам с кофти презрамки или кофти долна част,или по над 100 лв.Искам нормален бански за 50.
Декатлон. И за 10 лв имат. https://www.decathlon.bg/C-57873-banski-kostyumi?gclid=CjwKCAjw7 … ooORoCreMQAvD_BwE
Ей, да минават тези матури, че детето вече не може да ме търпи с моите притеснения. 🙄

# 14 245
Недоспала съм, снощи легнах в 1.30, защото много силно не заинтригуваха клипове на някакъв азиатски козметичен салон как почистват черни точки. No Mouth
Оплаквам се, че няма да ми стигне времето за учене за изпитите тази седмица Sad

# 14 246
Стискам палци за матурата. За децата си се притеснявам даже повече и отколкото за мен, по онова време, когато се явявах на изпити.

# 14 247
Днес ходих да си взема един констативен протокол за по късно пусната декларация. На себе си се ядосвам. Че въобще я забравих. Но като първо нарушение се надявм на по малка глоба.

# 14 248
Йованка,гледах ги в Декатлон.Дали са добри?

# 14 249
Имам няколко цели бански от лидл за около 20-25 лв. Супер качество. Около началото на юни ги пускат.

Общи условия

Активация на акаунт