Да се оплачем... 2022

• 2 056 758
  • 32 033
  •   3
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Бобчи, бе! Баш днес ли им е щукнало да се правят на интересни! Дано се успокои женицата!

Лютиче, ще ти кажа какъв идиот трябва да си- като моите съседи отдолу. Цяла нощ празнуваха, ок, затворих си прозореца да не ги чувам, че бяха на терасата. Но тази сутрин в 8 без 10 събориха нещо тежко, чу се като гръм направо. И заспаха. Е, аз станах, вече изпрах две перални( така са разположени апартаментите, че пералните ни са над спалните на долните съседи), пуснах прахосмукачка, изчистих си терасата, местейки столове и маси. Да спят душичките! Писна ми да съм бяла и добра точно с тези две говеда отдолу!

# 91
Черпя ви виртуално:

Днес синът ми е рожденик. Да ми е жив и здрав, да има късмет и успех да стане студент в желания университет и специалност.

# 92
Честит рожденик, Vita! Лесно да му се сбъдват желанията и винаги да е на прав път.

Още не съм станала от леглото. Мъжът ми с малкия се изнесоха във всекидневната, но аз мога да изкарам деня тук. Времето обаче е чудесно и по някое време ще излезем.

# 93
  • София
Честит да ти е, Вита! Да е здрав и щастлив! Да бъде добър и успешен човек!
И аз имам тази година кандидат студент. На същата вълна съм.
Тарталета, съчувствам!
Ние също сме доста шумни съседи, но при нас е по неволя и се стараем колкото може да удържаме положението. Най-малкият ни син е с увреждане и откакто е тийн е просто ужасно неспокоен и вдига много шум. В последните дни е толкова напрегнат, че спи по 5-6 часа на денонощие. За щастие точно снощи по време на фойерверките беше доста спокоен и заспа бързо след това. И тази сутрин като се разгърмя този идиот направо изтръпнах да не скокне пак недоспал. За щастие не се събуди, но аз направо побеснях от яд.

# 94
  • София
Лютиче, съчувствам ти. Моята дъщеря има подобни проблеми, много трудно заспива и през нощта не спи добре. На другия ден е ужасно нервна, заядлива у агресивна. Днес съм на тръни как ще е. Оставям я при свеки и ще я инструктирам да я сложи в 20.00 часа да спи, за да навакса тази нощ.
Ние сме на именни дни - досега бяхме при брат ми, сега отиваме при свекър ми и зълва ми, все именници.
Вита, да ти е жив и здрав синът и да влезе, където иска. И аз скоро имам рожденичка, юбилей ще има, не знам кога минаха 10 години.

# 95
  • София
Честита Нова година девойки, с пожелания за много здраве и късмет.

Аз направих гаф. Честитих на една приятелка, като писах да нацелува и баща си.
Звънна ми. Бяхме че чули на рожденият ѝ ден, звъня ми средата на декември, но бяхме в чужбина и не се чухме. Само си писахме по вайбър да се чуем като се приберем.
Баща ѝ бил починал ноември. Почувствах се като най-големият дебил.

# 96
  • някъде по морето
Честита нова година! Мирна, здрава и честита!
Във форума съм от почти 12 г. Толкова полезна информация съм получила  - благодарност и респект!
Тук намерих и приятелка....с която иначе едва ли щяхме да се срещнем!:heart:

# 97
  • София
За много години, мили момичета!
Здраве, споделени щастливи мигове с любимите хора и много късмет да имаме!
17 години съм въм форума, щастлива съм, защото тук съм срещнала уникални хора. Плакала съм с някои, мечтала с други, стискала съм палци и съм се чувствала удовлетворена...

# 98
За много години момичета ! Да сте живи и здрави , обичани и успешни ! Чувствам ви близки , може да съм ви смешна , но преживявам вашите проблеми , следя радостите ви . Луда работа , чувствам се най - самотният човек на света . Нещо се случва при нас , не разбирам какво , но го усещам . Странно ми е , че вече не "тичам по него " , някак съм си самодостатъчна , може би порастнах на почти 40г.

# 99
Поредна сутрин, в която закуската само я правя, но не ям от нея защото никой не ми оставя. Всичко се изяжда и даже не ме пита яла ли съм. Та, новата година , като старата...

# 100
Пийк, а защо не си заделиш преди да я сервираш? Или пък кажи, че ще хапваш и ти да ти оставят. Знам, че някой път искаме човека отсреща да се сети сам за някакви неща ама не винаги става така. Защото ако повдигнеш въпроса, ще ти каже “еми ти защо не каза, аз да не чета мисли” и донякъде е така.

Аз още се излежавам, има слънце навън, времето е хубаво ама май ще го пропусна. Здраве да е.

# 101
  • Fairbanks, Alaska
Поредна сутрин, в която закуската само я правя, но не ям от нея защото никой не ми оставя. Всичко се изяжда и даже не ме пита яла ли съм. Та, новата година , като старата...
А защо не направиш повече? Вместо за 4 човека, направи за 5 или дори за 6. Едва ли са толкова ящни, че да ядат за двама.

# 102
Вярвай... Всичко изчезва. Ако искам да стигне до мен, трябва да ям преди другите или тайно. Не съм изненадана от ситуацията. 4ти е близо, ще се наредят нещата.

# 103
  • Fairbanks, Alaska
Ето затова направи двойни порции. И тримата да ядат за двама, твоето остава. Правиш за 8 човека и една двойна порция е за теб.

# 104
  • Варна
За много години, момичета 🥳

Изкарахме страхотно,но след 1.00, до тогава успокоявах кучетата, всичките ми гости разбраха как се чувстват те, докато селяндурите се нагърмяха.

Общи условия

Активация на акаунт