Да се оплачем... 2022

• 2 040 095
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 665
Рокля нямам нито една,нито пола.Сега си харесах една дълга рокля тип риза,с цепки отстрани .Ще ида да я видя в НМ или ще я поръчам,все й се каня.Но искам да е дълга,не да ми седи като харизана.Не си харесвам глезените,много пъти съм го казвала,ужасни са.Но ходя с панталони и дънки с голи глезени,щото хич не ми дреме .С рокля се чувствам гола ,но може да свикна.

# 13 666
  • ново
Обичам и нося всякакви рокли. Дали ми отиват? Аз се харесвам и се чувствам удобно, това е важното. Не обичам да нося чорапогащник обаче и чакам още малко да се постопли, за да нося на босо. Дълги рокли не ми отиват, защото съм несъразмерна 😄  Ето от това мога да се оплача - горна част М, долна XXL.

# 13 667
Bobchita , ти си толкова красива жена, че се чудя как може такива мисли да се въртят в главата ти... особено за глезените.
Пък малка е голяма сладурана. 😍

# 13 668
На мен доста ми пука как се обличам първо заради самата мен. Много обичам да си гледам отражението и като видя нещо по него, дето не е ок, спихвам. Днес примерно обувките - кецове с ярки бели подметки - не ми ходеха много на тъмната рокля - еми усеща се, не е гот.
И за хорското мнение ми пука също така. Гледам и хората как се обличат, може нещо да ми хареса и като за мен.

Има 'развитие' с монитора. Говорих с шефа и ме пита колко е критично, че предстоят доста харчове. Обяснявам, че ми се напрягат много очите, каза ще помисля и това беше. Лошото е, че това помисляне значи, че вече даже е забравил, че сме говорили.

# 13 669
Bobchita , ти си толкова красива жена, че се чудя как може такива мисли да се въртят в главата ти... особено за глезените.
Пък малка е голяма сладурана. 😍
Благодаря ,Вита!
Успокоявам се,че самата Моника Белучи има тромави крака и глезени и си ги показва.Пък аз г-жа Никоя от Долно Нанагорнище крия моите .

# 13 670
  • София
Моника Белучи няма тромави крака. Grinning

# 13 671
  • Пловдив
Моника Белучи няма тромави крака. Grinning
Има.

# 13 672
  • тук и там
Аз не обичам да нося рокли просто.Отиват ми не отиват, като купя и все си стоят в гардероба.
Хепи, тази рокля много ми харесва и парите и също. Я подшушни от къде е.И е моят цвят-на мен гардеро- бът ми е  почти само в тъмно синьо -Navy май се води. Имам  най-много  дрехи в този цвят, но имам и  в други  нюанси на синьо. Нямам нито една дреха в червено -хич не ми отива този цвят ..Последно взех тази рокля, дето казах че малко като палатка ми стои-май трябваше да взема просто един номер по-мака,но ще държи хладно,надавам се това лято да я понося.Ленена е , Славче-а аз нося немско  42, което ще рече -44,46 на други марки..
Скрит текст:

И да благодаря за положителната енергия и стиснатите палци.Heart Не ми извадиха зъба, но не я ясно дали ще стане. Имам час за 09.06. Има шанс-ако корена е здрав, да сложа корона, която каза че направо на място ще направи. Но има шанс и да не става, та тогава хем ще ходя без зъб, хем ще търсим варианти-мост,или имплант. Та ще имам нужда от вас и на 09.06.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:09 от Кайсия

# 13 673

Моника Белучи има тромави крака.

# 13 674
Има да, но пък нали и някакъв кусур трябва да има.

# 13 675
То не може всичко да ти е хубаво. Даже и като си Моника Белучи. Краката в глезените са по яки.

# 13 676
Това да й е кусура на Моника! Страхотна жена е ❤

Аз нося поли всеки ден ( имам си униформа направо: пола молив, клин Wink и риза ( понякога и шал и жилетка)) и предпочитам рокли и панталони пред дънки, къси панталони и джинси с тениска.

# 13 677
  • София
Няма. Гледат се пропорции.
Тромав има друго значение.

# 13 678
  • Пловдив
Ок, Моника Бекучи има непропорционално дебели глезени. Тъй става ли?

# 13 679
  • На топло
Аз не обичам да нося рокли просто.Отиват ми не отиват, като купя и все си стоят в гардероба.
Хепи, тази рокля много ми харесва и парите и също. Я подшушни от къде е.И е моят цвят-на мен гардеро- бът ми е  почти само в тъмно синьо -Navy май се води. Имам  най-много  дрехи в този цвят, но имам и  в други  нюанси на синьо. Нямам нито една дреха в червено ...
От Зара е. Пробвай я 😊
Ето я в магазина.
Кайсия, сега видях, че въпросът не е към мен. Сори 🤭
Скрит текст:

Търсих си чанта по принцип и си харесах, барабар с коприненото шалче, но цената нещо ....😵‍💫
Това е моето оплакване.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:35 от Hello♥J

Общи условия

Активация на акаунт