Да се оплачем... 2022

• 2 039 174
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 695
Изпуснах те теб, но видях моделите
Е то и аз значи нося таквоз Simple Smile много готино

# 13 696
  • София
Е значи нещо като 150 дена чорапогащник.

# 13 697
То точно така си изглежда .Аз под клин разбирам клин като тези за фитнес.Ама и аз се изразих 😂😂😂

# 13 698
  • Mediterraneo
Аз съм дебела, но си харесвам глезените. Нося предимно панталони и дънки, лятото къси панталони ( до около коляното). Гледам единствено собственото си удобство, дреме ми какво мисли Пена за гъза или глезена ми. Рокли имам сигурно 30, нося лятото много, стига да имам свободно време. Че на работа съм с маратонки и не върви да сложа ленена рокля. За материите- изключително и само памук, рядко с процент вискоза, и лен. Полиестер и лято за мен е оксиморон, няма по- противно нещо.

# 13 699
То точно така си изглежда .Аз под клин разбирам клин като тези за фитнес.Ама и аз се изразих 😂😂😂
Leggings имам предвид- памучен черен клин. Тези за фитнес са с джобчета и от по- плътна и лъскава латекс материя Simple Smile
Нищо не мога да обясня днес.

Ако бях кг, които съм била преди раждането, клин носех само във фитнеса.

# 13 700
  • Варна
Аз пък си нося полиестер като стой, та гледай Laughing Не знам защо е нарочен така, спортните дрехи не случайно не са от памук, а точно от полиестер. Спортистите да не би да се спарват? Памукът няма изсъхване, като се изпотя седя мокра половин ден. Полиестерът съхне за нула време. И от полиестер до полиестер балкан разлика, има много меки и приятни, има и пластмасови.

# 13 701
  • Mediterraneo
Айде пък да не се спарват, а. Това, че изсъхва бързо, не значи, че не се мокри. Отврат е, пък нека е супер дупер якият полиестер. Аз спортни дрехи не нося, някое и друго долнище имам, памучни  Виж, немачкаем е полиестерът, памукът изщска гладене.

# 13 702
  • София
Не харесвам чисто памучни дрехи. Кройките им не са за мен.

# 13 703
Не харесвам чисто памучни дрехи. Кройките им не са за мен.
И аз. Но не заради кройките. Всяка капчица пот се вижда от километри. Лятото, на жегата, никак не е красиво.

# 13 704
  • София
И аз си представих клин клин, набухан под
Скрит текст:

# 13 705
Онагледеното не е баш пола- молив, ама карай.

Аз също си харесвам глезените. И прасците.

Доспа ми се, а е рано. Ако легна сега, ще се случат две неща:

- домашните ще се шашнат, че съм болна;
- ще се събудя след 40 минути с главоболие и до два нощес минимум ще се въртя като пумпал.

# 13 706
Има обаче значителна разлика между полиестера на бързосъхнещите материи на спортните дрехи висок клас и полиестера на летните дрешки. Първите са измислени така, че влагата много бързо да се отвежда от тялото, а на другите материята запарва.

# 13 707
  • тук и там
Забравих си фактурата на една маса при зъболекаря-в коридора. Трябва ми -за да ми върнат парите.
Много съм завеяна. От това се оплаквам. Как може да забравям толкова много?!
Жаклина да се яви в темата,и да каже какво се прави с тази хранителна мая.Може ли да се ръси върху сурови неща, или си иска топлина обработка..Върху спагети примерно може ли да се наръси, ей така както е(вместо пармезан примерно)?
Ей,на -награбих три опаковки, сЯ не знам за какво да я ползвам...
Скрит текст:

# 13 708
  • София
Може Wink

# 13 709
  • Mediterraneo
Жаклина е наоколо( буквално), не я мислете. Сигурно не й е до хранителна мая, ми жули сангрия на някой плаж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт