Да се оплачем... 2022

• 2 039 038
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 725
Хранителната мая има вкус на нещо средно между пармезан и чипс. Поне за мен е много вкусна. Но НЕ трябва да се подлага на термична обработка, защото всичкото витамин в нея се разрушава. Поръсва се после, когато ястието е готово. Аз харесвам и салати, поръсени с нея. Правя и една симпатична мацаница за филийки - извара, масло или зехтин, хранителна мая се бухват в блендера, докато се получи гладка смес. Със зехтин е по-лесно за мазане, защото от маслото, като престои в хладилника, доста се втвърдява и трябва да престои на стайна температура, да отпусне.

# 13 726
  • ново
И аз като Тили трудно преживявам миризмата на конджак. Мият се няколко пъти преди готвене, но пак са ми неприятни. Хранителната мая обаче ми е вкусна.

# 13 727
Аз наръсих с нея картофи и ги пекох във фурна - нарязани , съвсем леко сварени, оваляни със зехтин. После поръсих пиле и го изпекох. Получава се хрупкава кора, на нас ни допадна. Ся ще я ръся и на риба .
За огромно мое съжаление, миналата нощ не се повтори. Тази беше традиционно кофти.

# 13 728
Къде да я търся тази хранителна мая? Има ли я в човешки, а не био--еко-вегански магазин?

# 13 729
  • тук и там
Благодаря за идеите.Значи ще я пробвам тези дни най-накрая. И да  е по темата- имам изпит днес по нидерландски, покрай зъболекаря вчера и ходенето  напред-назад,нищо не съм погледнала.Ей сега преди курса трябва да преговоря, за да не се излагам  много.Confused

Май във био,веган и др. подобни се продава само тази мая-щото идеята е (мисля) да замества сирене. Аз от Амазон я взех де..
Аз сирена обожавам, ама мнооого мазнини имат, а  аз съм на диета..Не че имам някакъв резултат-въпреки неяденето на сирена...

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 07:46 от Кайсия

# 13 730
Успех на изпита!

Аз три седмици имам изпити, сесията се води от 16 до 29, подадох график за отпуска да имам по два дни преди всеки, а първите два изпита се оказаха на 14 и 15. Не съм предвидила дни отпуска за тях.

# 13 731
Къде да я търся тази хранителна мая? Има ли я в човешки, а не био--еко-вегански магазин?
Има я в магазините на Мистър Алмънд и в едни подобни на тях на Женския пазар или до пазара "Димитър Петков"

# 13 732
Тази мая директно на дупето ли се лепи или има шанс да заседне да речем на "балкона" Sunglasses

# 13 733
Никъде не се лепи - самата полезност е. Съдържа основно витамини от група Б.

# 13 734
  • Бургас
Никъде не се лепи - самата полезност е. Съдържа основно витамини от група Б.

За тази група витамини имам по-добра идея,например биричка!

# 13 735
  • Точно където трябва
Тази мая директно на дупето ли се лепи или има шанс да заседне да речем на "балкона" Sunglasses
Ох, Ева! Joy
Честит рожден ден със закъснение. Да си здрава и все така духовита!
От много работа се оплаквам. Да мине и тая седмица, че ще лудна.
И от графика на детето в училище - ми то до края на май ще са през ден на училище. И после съм и намерила занималня, ама усещам как ще върти номера да не ходи.
И сутринта се оплака, че и било лошо на корема, цяла нощ се въртя. Да видим ще изкара ли до обед на училище. А аз толкова не мога да мръдна от работа... Ако нещо, ще я водя на обед на лекар и после да се връщам освен пак... дано не и е зле и да и размине...

# 13 736
  • Варна
Айде пък да не се спарват, а. Това, че изсъхва бързо, не значи, че не се мокри. Отврат е, пък нека е супер дупер якият полиестер. Аз спортни дрехи не нося, някое и друго долнище имам, памучни  Виж, немачкаем е полиестерът, памукът изщска гладене.
Хубу де, не ми се карай. Казах си мнението. Не помня да съм писала че е супер или дупер, а че не ме спарва! МЕН! Имам право на мнение или....?

# 13 737
И аз от мр алмънд я взимам
Там има вече доста интересни неща, тахани, брашна и прочие, ама те повечето на д-то се лепят

# 13 738
  • София
Големи сте подстрекателки, смао рокли гледам от вчера. Има доста яки, но все от полиестер, а аз не мога да нося. Другите, които не са от полиестер са доста по-скъпи. Харесах си една за 180 лв. Simple Smile ама като знам, че няма да я нося.
И хранителна мая ще търся.
Ще спра да чета темата, че не ми се отразява добре на бюджета.
И моите деца за през ден на училише, то не са празници, ДЗИ-та, отделно други неучебни, но поне присъствени дни. То кажи-речи май месец може изобщо да не се брои учебен. И после 3 месеца и половина ваканция. Отсега се изприщвам.

# 13 739
Аз тая си харесах.

Вискоза е.

Общи условия

Активация на акаунт