Да се оплачем... 2022

• 2 034 972
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 830
Оплаквам се, че заради тийна вися на огромна опашка в ИКЕА за кюфтенца, а те дори не отварят втората Каса и ми идва да им вдигна един скандал.

# 31 831
Вдигай скандал смело!

# 31 832
  • Бургас
Пия кафе,а ми пада клепача 😫

# 31 833

Само единият кепач ли?Simple Smile

# 31 834
  • ново
Оплаквам се от втори поред каръшки ден. Успокоявам се, че не е нещо фатално.

Минавам и да подшушна, че Операция "Плюшено мече" е отворена за желаещи ❤️

# 31 835
Оглупях и се изморявам зверски само след половин километър ходене. Баси тъпия ковид, кога ще се оправя??? Днес ходих до магазина и после половин час лежах.

# 31 836
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Само единият кепач ли?Simple Smile
И Кейти Пери е така, но не знам дали пие кафе...

# 31 837
Напълних пералнята, сега някой трябва да простре, а съм само аз вкъщи Worried

Пий оная водка с чили, ще се ококориш Smile А ако го направиш преди 17ч ще се ококорят и всички около теб.

# 31 838
Оглупях и се изморявам зверски само след половин километър ходене. Баси тъпия ковид, кога ще се оправя??? Днес ходих до магазина и после половин час лежах.
Съчувствам и симпатизирам.
Усещам различност във възприятията и една постоянна умора. И аз се питам кога ще се почувствам себе си отново. Почти месец ще стане скоро….

# 31 839
Аз май също ще пия едно кафе, че така не се живее. Уж плочки лепихме, а аз бях облегнала глава на дръжката на маламашката и едвам едвам гледах. Ей сега правя кафето, хапвам и в леглото за следобеден сън. Даже се чудя дали директно в леглото да не я свърша тая работа.

# 31 840
  • Наблизо
Лютиче,в твоето положение бих си лежала..
Детето пак е с 39 градуса.Заспа..

# 31 841
Хиперекстензия ли, Кайсия?

Майка пак е с ковид. Втори път тази година. В четвъртък трябваше да сме на юбилей на нейната леля, който тя отлага минимум три пъти, все заради нас. Сега пак ще го отложим.

Имам три мъдреца за вадене и утре съм на преглед за първия. Не знам дали веднага ще го вадят или просто ще видят какво е положението и ще дадат час за друг ден, но ми се ще бързо да приключвам с тази сага. После колко още ме чака е друг въпрос.

# 31 842
Момичета, ще се оправите след Ковид, но трябва да минат месеци...поне два. И пийте витамини от група В и витамин D, че след боледуване се получава голям дефицит  и от там се получава умора и мозъчна мъгла. Ако се появи и високо кръвно, не се стряскайте, моментно е състоянието. Същото важи и за объркване на менструацията.

# 31 843
Съчувствам и симпатизирам.
Усещам различност във възприятията и една постоянна умора. И аз се питам кога ще се почувствам себе си отново. Почти месец ще стане скоро….

Имайте търпение, момичета. И аз доста време се влачих така и се изморявах от няма нищо, при все че много леко го изкарах. Дори бях започнала да си мисля, че не е от ковида, а просто вече съм си остаряла Simple Smile Може би над месец не бях съвсем аз. Но се оправиха нещата и всичко си дойде на мястото. Ще мине.

Вита е писала почти същото преди мен, извинявам се дублажа, първо писах, после четох. Да оздравяват бързо всички болни! Търпение и кураж.

# 31 844
  • Бургас
Ефи,каква е тази водка с чили?
Серт люта ли е?

Общи условия

Активация на акаунт