?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 288
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 1 725
Никой не може да ти каже какво да правиш. Прецени си живее ли ти се така, защото явно не е като да не се впечатляваш. Ти ще го живееш този живот, не ние.

# 1 726
  • Варна
Dudilist, оформила си тийн скандал. Ти се цупи и домакинствай. Той ще търси сексапил. Красиви жени и изкушения има навсякъде.
Отговори ще намериш в бившите му връзки. След развод, мъжете наваксват с авантюрите. Ако му е допаднал свободния начин на живот, ти си в периферията.

# 1 727
Да бе, ще мине покрай мен хубава жена и няма да я сканирам подробно.... Някой друг път. Иначе времето за сканиране варира според обстановката, важно е да не става прекалено очебийно, че не е приятно. По възможност и сканирания обект е добре да не го забелязва. От моята не се крия, някой път даже си коментираме. Слава богу поне за такива глупости не се караме.
Батко, знаех си, че има нещо странно в това твое често изтъкване, че жена ти те свалила. Един много добронамерен съвет от мен - гледай да не я приемеш за даденост, че от толкова майтапи и заглеждане на чужди да не стане да я оцениш леко късно.

# 1 728
  • Варна
Спокойно, ще ти мине. Ще се посърдиш, посърдиш и ще се сдобрите, а нещата ще продължат постарому.

# 1 729
Ами нали всички се обединихме около тезата, че е нормално да се "сканира", ама контекста беше да е дискретно. А при авторката явно, не е. Едно е да загледаш за няколко секунди ненатрапчиво, друго е да точиш лиги, да зуумваш, от горе до долу демонстративно  и тн.
 Пък най е яко ако са двама-трима и да те коментират от другия тротоар ама така, че да ги чуеш, да знаЙш, мега е яко за отсрещната страна. Винаги съм се чудила, какво се очаква? Дали ако някоя откачи и отиде, ще стане като в един епизод, май от Секса и града беше, където Миранда отиде и ги закова like a boss Sunglasses

Авторке, другия път като го направи, може да кажеш нещо от рода "здравей, явно моя мъж много те хареса, може ли номера ти да си направим тройка някой път" това към другата жена, обекта, дето я зяпа, ама нали пред него. И гледай сеир. После го зарежи.

# 1 730
  • София
А ти в позицията на другата жена как ще реагираш, ако някоя ти изцепи нещо такова?
Ако попадне на някоя серт, ще и стане още по- тъжно положението.

# 1 731
Да огледаш жена настойчиво пред очите на официалната не означава, че тази жена те кефи. Означава, че ти е кеф да унижаваш.
 И за онези осем от всеки десет мъже, дето автоматично се обръщали след хубава жена- и хубавите, и грозните търсим другите двама. Знам, че няма достатъчно за всички, но ако мъж реши да е от онези осмина, следва да е наясно, че е втори избор за жена си.

# 1 732
Е, чак пък да го зарежеш ,заради зяпане е несериозно. Нали и живееш с него ?

# 1 733
Той е болен от дискова херния и минава през доста мъчения и лечения.
Ох, аз добричка не съм, на моменти съм груба и заядлива, но се опитвам да проявявам емпатия.
Все се надявам, че не си пише с никоя или го прави много рядко...
Аз се  дразня от флирт на живо и от заглеждане по жени, иначе грам не съм ревнива
А и той след работа е вкъщи, няма опции и време за скитане по чуждо.

За твоя конкретен мъж не знам,  но принципно знам доста случаи на изневери в работно време,  че и на работно място.

Мадамата със зяпащия мъж  - надявам се вече разбра,  че мъжът ти е простак и не го интересува особено дали те наранява.

# 1 734
  • София
Да бе, ще мине покрай мен хубава жена и няма да я сканирам подробно.... Някой друг път. Иначе времето за сканиране варира според обстановката, важно е да не става прекалено очебийно, че не е приятно. По възможност и сканирания обект е добре да не го забелязва. От моята не се крия, някой път даже си коментираме. Слава богу поне за такива глупости не се караме.

А, ето я разликата Wink На твоята щом не й пречи, няма проблем. Но ако някоя не се чувства ок, редно е от уважение да има някакво съобразяване (не визирам крайности от хипер ревниви жени).

# 1 735
Да, това че човекът работи редовна смяна и се прибира навреме, нищо не означава.
Такива хора си взимат ден отпуска, или някаква компенсация .Не казвам, че мъжът ти прави така, далеч съм от тази мисъл, но и това го има.

# 1 736
Той е държавен служител и работи с клиенти. Демек винаги мога да го хвана натясно, хихи.
А и познавам колежките му, с едната си пишем във Фейсбук.
Ако заподозра нещо, веднага й пиша и ще разбера дали е ходил командировка или не ( понякога ги пращат по селата).
Не че няма как да ме излъжат колежките му, но доста трудно, освен ако всичките не е наговорил.

# 1 737
Значи, ако един мъж иска да ти изневери, няма как да го спреш. Ако стане, стане. Хич не го мисли. Ако го направи, значи не те обича и толкова. А ти не искаш да бъдеш с човек, който не те обича, нали? Елементарно е. Това поне.
А за чатенета и внимание от разни други.. аз лично съм "не, мерси" ама някои го приемат. Ти си прецени от кои си.

# 1 738
Ооо, няма смисъл да си затормозяваш живота с дебнене и следене. Ние не си пипаме телефоните, всеки има свобода да прави каквото иска, естествено не очевидно.
Колкото по- малко знам, толкова по- спокойно живея.

# 1 739
Да огледаш жена настойчиво пред очите на официалната не означава, че тази жена те кефи. Означава, че ти е кеф да унижаваш.
 И за онези осем от всеки десет мъже, дето автоматично се обръщали след хубава жена- и хубавите, и грозните търсим другите двама. Знам, че няма достатъчно за всички, но ако мъж реши да е от онези осмина, следва да е наясно, че е втори избор за жена си.

Те, другите двама, се заглеждат един в друг. Безмислено е да ги търсите тях.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт