?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 065
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 195
Напротив, не се хвали ,а жената явно е впечатлена от смесването на работната атмосфера с малко по фриволно поведение от другата страна.  Мен, това по никакъв начин  не би ме впечатлило ,но като нямаш опит в комуникацията олеее.

# 196
А аз смятам, че последната анонимна доста се е посмяла на чужд гръб.
Това или е пързалка, или много объркана жена.
Истината е някъде там, където е нейния ужас, за който "О, моля ви, не питайте..." 😱🤯

# 197
Момичета, казусът ми е следният. От месец започнах връзка с един мъж, преди 7 месеца той е приключил шест годишна връзка, живяли са заедно, по неговите думи просто не били един за друг. Профилът му във фейсбук  е пълен с тяхни общи снимки, разбираемо , били са заедно много време, но няма да излъжа, че вътрешно се дразня. Отделно майка и, на жената, му звъни за някакви неща, пак си казах добре, няма проблем. Преди две седмици бяхме излязли с негови приятели и тяхните жени, които са приятелки на въпросната бивша, и те са и казали за мен, онзи ден разбрах, че бившата му държала сметка за мен, доколкото разбрах тя иска да се съберат, но той не иска. Вчера тя пак му звъня  и без да искам видях, че в телефона  му фигурира като "моята мишка", при което вече избухнах. Не мога да кажа, че се е държал лошо с мен или, че не ми е обръщал внимание, но се чувствам като любовница в тази връзка, казах му, че не мога да продължавам така и не съм ок с начина, по който се чувствам и поисках да сее разделим. Чувствам се гадно, защото той наистина се е държа добре с мен, не ме е крил, но вътрешното ми горчиво чувство остава. Не знам, аз ли издребнявам? Ще се радвам да чуя вашите мнения.

# 198
  • София

И с 2те ми гаджета с бившите им сме били в една компания, както и моят тогавашен бивш. Веднъж даже  моят ѝ беше на гости (бяха само двамата у тях да репетират). Ми, грам не ме е притеснявало.  Приключили са, ако е искал да бъдат заедно, едва ли щеше да гледа напред и щеше да е с мен ( при положение, че тя го беше зарязала). А при теб след като той не я иска не виждам какво те смущава.
Ако някой се раздели с мен поради такава причина, значи не е за мен.

# 199
  • София
Анонимна, по мое мнение, излишно драматизираш нещата. Щом мъжът се отнася добре с теб, запознал те е с приятелите си и пр. (при връзка от 1 месец) - от какво си недоволна? От друга страна, той виновен ли е, че майката на бившата му звъни по тел.? А това, че в "контактите" в телефона му още фигурира бившата под някакво си "умалително" име - сигурно той си я е записал така, когато още са били заедно, а не всички хора си трият контактите, като скъсат с някого. Това нищо не значи.
Ти като му каза, че искаш да се разделите по изтъкнатите от теб причини, той как реагира, какво ти обясни?

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 08:39 от Reine Margot

# 200
  • France
Връзката е на 1 месец... малко истерично ми се вижда.

# 201
  • Пловдив
Връзката е на 1 месец... малко истерично ми се вижда.

А малко..?! Направо си е истерично.

# 202
  • София
Владейте се, госпожа.
Така няма да владеете положението Wink

# 203
  • София
Човека е имал живот и преди теб все пак, ако си искала мъж без минало е трябвало да си останеш а гаджето от гимназията.
Когато някой е бил част от живота ти 6 години, няма как да заличим всички следи от него за няколко месеца.

# 204
Скрит текст:
Анонимна, по мое мнение, излишно драматизираш нещата. Щом мъжът се отнася добре с теб, запознал те е с приятелите си и пр. (при връзка от 1 месец) - от какво си недоволна? От друга страна, той виновен ли е, че майката на бившата му звъни по тел.? А това, че в "контактите" в телефона му още фигурира бившата под някакво си "умалително" име - сигурно той си я е записал така, когато още са били заедно, а не всички хора си трият контактите, като скъсат с някого. Това нищо не значи.
Ти като му каза, че искаш да се разделите по изтъкнатите от теб причини, той как реагира, какво ти обясни?
Никак, извини ми се и каза, че не може да си промени миналото.
По повод другите коментари, съжалявам не съм достатъчно широко скроена явно, не ми е приятно като му отворя профила да ми се набиват в очите снимки как се целуват, аз също съм имала минало и то си е там, снимки с бивши имам само в телефона, но в социалните ми мрежи съм ги махнала, освен, ако не са някакви с общи компании. Аз като приключвам, приключвам от раз, ама то и затова хората сме различни.

# 205
  • София
Не е до широкоскроеност, а до увереност.Wink

# 206
В моя профил във фейсбук също има снимки с бившия. Бяхме 2 години заедно, пътувахме, качваме, статуси... Все още ми излизат като спомени. Майката и лрлята дъщо са ми в птиятели. Ако не бях сменила телефона, сигурно и името на контакта нямаше да сменя.
Човекът го е казал - няма как да си промени миналото. Истериите са излишни.

# 207
Скрит текст:
Не е до широкоскроеност, а до увереност.Wink
За това сте права, това му казах и на него, че не съм уверена дали това не им е поредната раздяла от многото. Бившият ми има дете от предната му приятелка, но не съм се съмнявала изобщо в него, не знам как да го обясня, може би шесто чувство.

# 208
На мен не ми изглеждат истерии. Миналото не се заличава, но ми се струва, че хора оттам се набутват в настоящето. А пък това с умалителното име съвсем. Не била за него, ама един месец след раздялата да му звъни и той дане може поне да ù смени заглавието? *ах аз таз широка скроеност. Предпочитам да пръскам по шевовете.

# 209
  • при късмета
По-важно ти е да му ровиш в профила или как е в реала? Отговора на този въпрос, ще ти даде и на много други. Как стана така, че хората се преценяват по профили в социални мрежи и телефонни устройства, вместо на живо, не мога да си обясня

Общи условия

Активация на акаунт