?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 063
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Кат прегледа профила на мъжа си и като грабна един тиган, па лайк, лайк, лайк…

# 181
  • София
А приказките как всичко би направил за нея как се връзват със сърчицата? Пак елементарна любезност?

# 182
Помните ли капитан Берторели в "Ало, ало"? "Беллисима сеньора..." (такъв един възторжен, приповдигнат, поклони, сваля шапка...) Joy Ако имаше вайбър, чатът щеше да е пълен с емотикони... Ако е такъв, ясно.
Ако иначе сериозен и сдържан мъж почне със сърчицата... Scream

# 183
Ох, чак сега разбирам на какво се дължат зачестилите драми „ама как може така, нали уж ме обичаше, имахме връзка, защо не ме иска вече или си пише с други“. Пуснал младежът няколко сърчица за зарибявка, шаранчето решило, че е влюбен в нея и клъвнало... Тя си мисли, че са във връзка, а той дори не подозира. Тя чака вече пръстен, той се чуди коя друга ще му клъвне и дали ще му пусне.
То хората очи в очи се срещат и пак остава място за съмнения и недоразбраност, а какво остава в случаите, когато само се пише и нито израженията виждаш, нито интонацията на думите чуваш, нито езикът на тялото нещо ти говори...
Мисля, че анонимната е на прав път – добре е да се видят на живо и така много лесно ще усети дали човекът е просто учтив, дали това му е обичайният стил на общуване с жени, или има някакви определени мераци към нея.
То и мераци да има, пак е много относително. Някои мъже може само леко да флиртуват, но без да преминават границата. Други флиртуват, за да видят дали жената ще поддаде. Когато им се даде ясна заявка, че при нея няма да мине номерът, се кротват. Трети пък се настървяват и им се пробуждат ловните инстинкти...
Ама това не са неща, които са някаква тайна, всички ги знаем и все някога са ни са се случвали.

ПП А ако жена пусне сърчица на друга жена, това пак ли означава сексуални мераци? Scream Ама казвайте ги тези неща по-навреме, да не се излагаме...

# 184
Сийка изчерпа казуса. На същото мнение съм.

# 185
да не забравяме и, че тук се цитира само едната страна от диалога..

# 186
21 век, още има жени, които мислят, че това е при каквито и да е обстоятелства допустимо. Дреме ми какъв му е маниерът и в кое какво влага - на другата страна не й е приятно и тонът е следователно недопустим.

# 187
За съжаление, за части от секундата , допускам още по- лош вариант за интереса и натягането. Тогава вече света ще му се види тесен! Опитах се да споделя. Мъжа ми се изсмя и каза че съм луда едва ли не, но моята приятелка не мисли така.

Та , тънка е работата...

ако е добронамерен , няма за какво да се сърди. Имам пълното уверение, че мога да кажа какво мисля.

Близки сме донякъде покрай работата вече, нормално е да се видим. Децата ни се познават вече, че са и приятелки, въпреки разликата във възрастта. В едно училище. Ужас, не питайте повече...

Познавате се от доста време, станали сте си близки, общуването ви е излязло извън деловите отношения и онлайн комуникацията, но не си сигурна дали е добронамерен и дори имаш съмнения за някаква скрита цел с лоши последствия?

А и не каза защо това, че е чужденец е най-лошото.

Анонимна, или отговорите са в скриваната от теб информация, или сама си създаваш някакъв филм, или търсиш нещо, което ти се иска да го има, но реално вероятно го няма.

# 188
  • София
Ама, разбира се, че си въобразява.
Стереотипи с извинения националност, манталитет, пол. Още колко?

https://fb.watch/at99YfOz6w/

# 189
  • Варна
Всички неверници се хванахте за сърцата, но пропускате, че онзи и доста двусмислени реплики е пускал, не са само емотките. И двете неща нямат място в служебни отношения. Анонимната не си въобразява. Онзи се пробва, върти си дребните игрички и се забавлява.

# 190
21 век, още има жени, които мислят, че това е при каквито и да е обстоятелства допустимо. Дреме ми какъв му е маниерът и в кое какво влага - на другата страна не й е приятно и тонът е следователно недопустим.

Чудя се дали той осъзнава, че на другата страна не й е приятно. Доста често жените в стремежа си да "спасим" отношенията и да запазим учтивост, не поставяме ясно границите. Подобно поведение нерядко остава толерирано и безнаказано, което води до по-трудното му изкореняване като цяло.

# 191
Много голямо значение им придавате на тези сърца.
Не им придаваме значение. Само ги намираме за нелепи и неуместни в бизнес среда.

# 192
Чатят си по вайбър през уикенда от вкъщи. Може да съм старомодна, за мен това не е бизнес среда.

# 193

Чудя се дали той осъзнава, че на другата страна не й е приятно. Доста често жените в стремежа си да "спасим" отношенията и да запазим учтивост, не поставяме ясно границите. Подобно поведение нерядко остава толерирано и безнаказано, което води до по-трудното му изкореняване като цяло.

Разбирам какво искаш да кажеш, но струва ми се странно зрял човек с опит да не осъзнава кога минава граници и какво е допустимо в делова комуникция.
Иначе, лично аз бих му казала директно, ако не ми е приятно и ми минава границите, това беше и съветът ми към авторката. Не са приятни тия разговори, няма спор, но не бих си ги спестила аз лично.

# 194

Като е недопустимо другата страна го показва. Тя сама се определи като вряла и кипяла, пък не може да се справи с такава ситуация.... а, мъжът й също знаел. Чиста хвалба си е - ау, колко съм неустоима и още ставам.

Общи условия

Активация на акаунт