?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 942
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 105
Не търси извинения или оправдания, понякога бялото и черното са си просто такива, усещанията ти са съвсем нормални. В чата лесно се влиза в роля. С тази настоятелност аз дори и за приятел ще го отрежа, няма смисъл ако ще те кара да се чувстваш неловко.

# 106
  • София
Не бъркай любезност с е**не.
Едното не води по принуда до другото.
Бъди любезна, но съвсем ясна с него, не давай разнопосочни сигнали.
Че и той човек.

# 107
  • Euskal Herria
Не търси извинения или оправдания, понякога бялото и черното са си просто такива, усещанията ти са съвсем нормални. В чата лесно се влиза в роля. С тази настоятелност аз дори и за приятел ще го отрежа, няма смисъл ако ще те кара да се чувстваш неловко.
На същото мнение съм.
Обаче дали и той ще се съгласи да си останете само приятели, или ще смени тона? И живото общуване ли ти е така приятно, както и виртуалното?

# 108
Авторке, отдалечавай се по-навреме от този интелигент, че ако сглупиш веднъж с него и си легнете, те чакат още по-големи проблеми. Той съвсем ще се влюби и прилепи.
Не се чувствай като повърхностен човек - когато говорим за любов, всичко има значение. Вярвам, че за другите неща от живота не съдиш по външния вид. Тук обаче трябва да има и физическо привличане, че то отначало ако няма, съвсем не чакай нищо добро с времето.

# 109
Аз не вярвам, че някой ще търпи мъж, който му е противен (по описнието), за да не го помислят за повърхностен. Това са някакви приказки от 1001 нощ.

# 110
  • София
Няма как да създадеш смислена връзка с мисълта дали половинката ти ще е по- готина от тези на приятелките ти и да очакваш да ти добави стойност в техните очи.
Чак се зачудих що за приятелства имаш.

Иначе да се насилваш с някой, който ти е неприятен и чак противен ...хмм дори вариант да продължите като приятели ми се струва нелеп. Въобще от поведението и начина на мислене ми бие  на отчаяние. Поработи върху себе си и това как се възприемаш ти самата.

# 111
Не е невъзможно, ако човек с определен произход не е превъзмогнал определен за този произход тип мислене, че изпуска влака и се оглежда за най-бързата опция.

# 112
А аз мисля, че тя поддържа комуникация с този мъж само заради самота и липса на внимание от други мъже, отговарящи на нейните предпочитания и критерии за външен вид, излъчване и поведение. И е наясно, че не го иска за нещо друго, освен за виртуална комуникация. Но явно неговата настоятелност, която ми се струва, че е тип "Я ме виж к'ъв съм готин, ше направиш грешка ако ме изтървеш и ше съжаляваш..." я разколебава и започва да се пита дали пък тоя няма да се окаже прав, дали пък да не вземе да се прежали.
Неспособността на човек да се справи с проблема на самотата, нуждата от внимание и липсата на подходящ партньор в момента, насърчават грешно мислене, грешни избори и грешни решения.
Оправданията й са абсурдни и излишни.
Анонимна, вслушвай се в сигналите на тялото си. То вече ти е дало отговора на твоите въпроси.

# 113
Безнадеждно е. Не е този твоя човек.

# 114
Хаха, забавни сте. Ами така ще действам, да. А какво правя с него - ами заради чувството за вина, че не трябва да се мисля за голямата работа и не трябва да съдя по външния вид...
То не е външният вид проблемен, просто цялостно не те привлича. Ако беше влюбена в него, външният му вид нямаше да ти пречи по никакъв начин и всеки негов недостатък щеше да ти харесва и щеше да си мислиш как очарователно оплешивява Grinning

# 115
  • волно калдъръмче
Мазен се разбира като да се слага, да се хили престорено на шеги, да е прекалено любезен и обстоятелствен, да не е мъжкар. Този, както е описан, ми прилича на мазен слагач. Даже няма куража да я сграбчи, само й се усуква и чака дали тя ще поддаде.

Не е твоят човек, ти не го искаш.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 15:01 от Вяра

# 116
  • Сф
Ох , добре де, защо тогава анонимна не се срещнете на живо, няколко пъти ако трябва и да преминат тия фантазии и трепети твои, които всъщност са нереални? Какво налага онлайн да водите такава комуникация във времето?

# 117
Ох , добре де, защо тогава анонимна не се срещнете на живо, няколко пъти ако трябва и да преминат тия фантазии и трепети твои, които всъщност са нереални? Какво налага онлайн да водите такава комуникация във времето?
Скука, липса на нещо по-добро.
Ако се появи влюбен Аполон с прав нос и коса, ще зареже кореспонденцията. Smile

# 118
Вярно, забравих за миризмата.
Говорех само за външен вид, но щом питащата говори, че като чисто човешки аромат не ѝ харесва - ами това почти винаги говори за несъвместимост в леглото.
Съвета ми е да спре да му дава аванси - защото да се води разговор с някой, който знаеш, че те харесва, точно на това прилича в неговите очи. И да го отрежи тактично и внимателно. Вярвам, че ако поиска, може. Успех.

# 119
ако не става тактично и внимателно, да го направи кратко и ясно.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт