?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 951
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 135
Бих се консултирала с HR, без да споменавам имена и детайли.

# 136
Хм, а дали не те привлича и омайва по някакъв начин?

# 137
Свободна договорка е, няма посредник, няма на кой да се оплача.
 Хай Спийд нацели като че ли нещата най- добре.
Плеър, около него е пълно с много и по- хубави жени, едва ли е допрял до мен точно, Освен да е мръсник и да се пробва навсякъде, пък  където върже. И двамата сме на 40 + , вряли и кипяли със сигурност. За съжаление, за части от секундата , допускам още по- лош вариант за интереса и натягането. Тогава вече света ще му се види тесен! Опитах се да споделя. Мъжа ми се изсмя и каза че съм луда едва ли не, но моята приятелка не мисли така. Виждам , че и тук  без  да давам точни обяснения , определено има над какво да се замисля и че не е много ок цялата ситуация. Точно затова се допитвам, и то анонимно. За съвети към другите ме бива, но сега..
Да, да , пазя поведение разбира се. Но ето, ако напиша дори нещо обикновено - не мога в събота, мога в неделя- отговора е - за вас съм готов на всичко, знаете! И сърца, роза примерно за добавка. Тъпо, неприятно, непривично, излишно. Ще видим. Като върна лентата, аз даже не обръщах внимание вероятно. Но бях болна с кв и писах , той знаел вече , да не обръщаме внимание как и защо е питал изобщо, не че е било тайна, но като казвам нямам обоняние, отговаря- очарованието е по- важно от обонянието! Бах мам у , да не си пиша със Шекспир или Пушкин по дяволите! Та , тънка е работата...

# 138
То стана хвалене малко ми се струва. Хем не ви стиска да му кажете, че не са ви комфортни подобен тип писанки, хем се оплаквате / ласкаете.
Всъщност, той е просто любезен и показва внимание към вас. Сексуален момент от споделеното не виждам аз. Емотикони сърца и розички не задължават с нищо и не вменяват желание за секс или каквото и да било.

# 139
Oт коя част на света е този ''палавник''? Това би могло да осветли малко използването на емотикони.
Ако по тукашните ширини завърша съобщение към колега с х, което означава целувка, то това би се приело съвсем friendly, а не, че му намеквам да букне хотел.

# 140
На мен повече ми прилича на галантност и лек, ненатрапчив флирт, не на сериозна свалка.
Наистина в някои страни мъжете са кавалери и се считат едва ли не задължени да оказват такива признаци на внимание на дамата, дори изобщо да не я харесват. Напълно вероятно е да е точно такъв случаят.
Което пък ме навежда на тъжната мисъл, че българските мъже явно са станали големи дървета, щом няколко леки комплимента се считат за сваляне и едва ли не сексуален тормоз. То май вече и не се сещат да кавалерстват на дамата до себе си, камо ли на чужда жена.
А само няколко десетки години назад това беше задължително за възпитания мъж...

# 141
  • France
Зависи от комплиментите и как са поднесени. В бизнес отношенията няма място за галантност

# 142
То стана хвалене малко ми се струва. Хем не ви стиска да му кажете, че не са ви комфортни подобен тип писанки, хем се оплаквате / ласкаете.
Всъщност, той е просто любезен и показва внимание към вас. Сексуален момент от споделеното не виждам аз. Емотикони сърца и розички не задължават с нищо и не вменяват желание за секс или каквото и да било.

О, глупости. Нямам нужда от внимание. Аз съм реалист до болка и съм доста рязка по принцип. Къде видяхте хвалене?? Точно обратното съм написала, че не се имам за нещо супер - дупер! Не е въпроса да ме приземите мен! Работя в голяма фирма, срещам всякакви. Никой не си позволява да се държи така! Дори от фирмите с които комуникираме. Да, вероятно ще помоля да спрат емотиконите поне. Не мога да кажа на някой как да се държи!
как Сийка, благодаря! Вероятно е точно това! Да речем, че най- вече е руснак. За съжаление , колкото и да е чудно не познавам такива. Мъжа ми твърди , че те са големи кавалери и дори подарявали цветя на жена ей така, без нищо! Благодаря ви, спирам. Напълно е възможно , след като приключим  с работата и зависимостта, да излезем семейно и да се приключи тая драма. Още малко остана Simple Smile

# 143
Да, вероятно ще помоля да спрат емотиконите поне. Не мога да кажа на някой как да се държи!
Точно така, тук е ключът. Затова се държите според себе си – или му казвате, или игнорирате.
...
Сийче, не мисля, че българските мъже са станали неджентълмени. То зависи и от жената, не само от мъжете.

# 144
Това с излизането с каква цел?

# 145
Това не е ненатрапчиво, а баш натрапчиво.
Анонимна, а ти емотикони пускаш ли? Смяташ ли, че ще се приеме зле, ако заявиш, че не харесваш емотикони?

# 146
Това с излизането с каква цел?
За успешно свършена работа например, от уважение. + това нали един път отказах. Близки сме донякъде покрай работата вече, нормално е да се видим. Децата ни се познават вече, че са и приятелки, въпреки разликата във възрастта. В едно училище. Ужас, не питайте повече...
Не. Не пускам човечета дори. Последните няколко пъти само си позволих, на майтап гледам да обърна като се стресна.
Не , не смятам че ще се приеме зле , а и ако е добронамерен , няма за какво да се сърди. Имам пълното уверение, че мога да кажа какво мисля. Аз се притеснявам да съм рязка. Между другото Нарциса, точно и това си мислех, да пусна и аз сърца да го стресна, да видя реакция, да види хубаво ли е да се закача така. Да го погне рускинята с точилката, тях поне ги знам Joy
Няма смисъл да пиша повече. Благодаря на всички! Kissing Heart

# 147
Не мисля, че искаш да се дистанцираш наистина, но ти си знаеш май-добре. Може би.

# 148
Не пускай емотикони.
Излизането -  благодари и откажи под претекст, че имате семейно събиране и ти е изключително важно.
Такива мяу-мяу ситуации са доста кофти, аз лично съм убедена, че подобно поведение никога не е без нищо, но когато няма директна свалка, другият винаги може да те изкара луд/а.

# 149
Не може да се дистанцира, пази си хляба.Би го направила, когато е невъзможно да се търпи.Галантно ,ухажващо или друго, озадачава.Топли отношения спомагат работата, но границата е тънка.
Тя пита в аванс, ако стане напечено ,не е станало за да реагира, Хайчето мисля го каза, недоказуемо е отношението, няма за какво да се хване.Ако реагира ще е виновна, че си въобразява.
Докато може, ще е така,  а среща със съпрузите може да помогне, да гледа мъжа си влюбено,  и той нея  ,дано се сети , че няма да стане важният галант.Или реципрочно мъжът и да е галантен с жена му да го види.Пък като спира да е зависима ,друго може да реагира, той губи козове.

Общи условия

Активация на акаунт