?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 297
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 1 680
didi, изгледала си си децата, какво си се вторачила в този мъж. Да гледа където иска, в свободна държава сме, слава Богу. Ти гледай тио какво искаш, ти къде гледаш, ти как искаш да живееш?

# 1 681
  • Варна
Имаме сериозна връзка от две години, живеем заедно...

И да имам чувства и мисля, че и той има все пак ме е поканил да живея с него и иначе се разбираме добре.

По принцип връзката ни е сериозна преди не е живял с друга освен с бившата си жена с която са разделени от 8години вече.

Тогава що гледа?!

# 1 682
  • волно калдъръмче
Това с поканването да живееш у тях като някаква привилегия за теб ли е, че не ми стана ясно. Ти нали не си бездомна?

# 1 683
Защото точно пред нея му минава номера, че подобно поведение  е нищо.

# 1 684
Ох каква велика привилегия, да те покани да живееш с него... май му е трябвало някой да му чисти и готви. Я кАжи честно защо си се набутала в съжителство с някой, който явно проявява неуважение към теб. И то жена на 40+ с пораснали деца.. вместо да си живееш сама и да си свиркаш и да го ползваш за уикенд забавление, ти си се навряла да му шеташ, докато той точи лиги по набори на дъщеря му... Ми чудесно, дерзай, нали се обичате.

# 1 685
Виж сега. Ние тук може да си пишем месеци наред относно нивото на простащина на твоя мъж. Никоя от нас обаче не знае и няма как да знае какво правят нашите мъже, извън присъствието ни.
С други думи, гледай как се чувстваш с него и без него и прецени колко тежи този клип, като махнеш чуждите мнения на килограм, че доста натежават в посока да се лишиш от другарчето си.

# 1 686
  • Сф
Малкото дете не беше ли на 13? Или 15 към момента? Не живее при вас?

# 1 687
  • Варна
Didist, такива мъже се заглеждат и на 70г. Някои са ценители, други с много авантюри. Навикът надделява.
Някои, дори флиртуват пред партньорките си или обсъждат физиката на жени.
Типично е за застарели "плейбои".
В твоя казус е унизително. Няма достоверно оправдание.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 13:49 от Viviana91

# 1 688
...Никоя от нас обаче не знае и няма как да знае какво правят нашите мъже, извън присъствието ни.
Пробвайте някой ден на място с повече мъже, особенно лятото, да обърнете внимание какво става когато в зоната им на зрение се завърти хубава жена. Осем от десет мъже ще погледнат на там. На казвам грубо или вулгарно "заглеждане". Просто "клик". То си е естествено. И жените не вярвам да пропускат незабелязано мъже, които изглеждат добре. За мен броенето на секунди е също малко филмиране.
Притеснително ще е, ако мъжът ви се заглежда по-други мъже.

# 1 689
И ти гледай унесено и демонстративно други мъже. Relaxed
Ама не се впрягай за такива неща по принцип. То е нещо като инстинкт - е, възпитано е да се прикрива, но твоят не е усвоил това умение за разлика от други.

Ти си достатъчно самоуверена, че си най-доброто за него, нали? (Май не си самоуверена, ама трябва да бъдеш.) Wink

И не забравяй да оглеждаш мъжете! Nerd

# 1 690
Е айде всички сме минавали покрай строежи, пък и повечето жени усещат кога някой ги заглежда. Принципно е ужасно и некомфортно и пак си е просташко. Човек не може да си носи късите гащи и роклички спокойно... Ама тук не става въпрос за това. Този мъж гомправи ПРЕД жена си, очевидно и явно просташко, щом всички разбират. То хватката е никой да не се усети. Ама за там си трябва акъл..

# 1 691
  • Варна
А, то е ясно, че всички гледат. Въпросът е да се прави дискретно. Другият знае, че гледаш ама се прави, че не знае. Да си уважаваме заблудата, казвам аз, а да не му го навираме в очите.

# 1 692
  • волно калдъръмче
Не е въпросът дали зяпаш жени, а дали го правиш в присъствието на жена си и пука ли ти поне малко за нея.

# 1 693
Тая сутрин докато бяхме с моята по работа, обърнах внимание колко жени заглеждах. Може би 10 или 15, при тва за не повече от час време. Имаше няколко по-готини, други дето стават, а и загледах няколко с които принципно не бих си легнал. Баси чак ме е срам като чета темата, идва ми да си посипя главата с пепел...

# 1 694
А на жена ти каза ли, побутвайки я: "мрЪдни малко, че не мога да го видя това маце"? Ако си постъпил така, имаш основание да се срамуваш. Ако си хвърлял само по един белтък, без да е натрапчиво и без жена ти да усети, че ги оглеждаш, нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт