?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 295
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 745
В различни болници сме,не е проблем болницата

# 2 746
А какво всъщност питаш, за какво искаш съвет? Няма да оставиш детето, разделяте се с новия... какъв е въпросът?

# 2 747
  • София
Или си продължаваш както досега, но без толкова емоции.

# 2 748
  • София
Как да върне три години и да започне начисто с любовника.

# 2 749
Аз още не разбирам мъжа на авторката къде е в цялата картинка? То с толкова емоции за три години,сляп и глух да си,е видиш, че партньора ти те лъже...
Моя съвет е да каже всичко на мъжа си. Той ще й реши всичките проблеми с любовника.

Боже, прибери си версиите и дано никога не попадна на "лекар" с такъв капацитет
Scream

# 2 750
  • Варна
Мислех, че само мъжете разсъждават с това, което е между краката им...

# 2 751
Аз останах с впечатлението, че вече е осмислила ситуацията, но търси съвет как да продължи.

# 2 752
  • София
О, не, не.
Жена след два орга**а колко неща може да накъдри.

Като авторката - хиперболизира любовника и му приписва качества, които никога не е притежавал. Въпреки отвратителното му отношение.

# 2 753
Ако сте се изяснили и нямате претенции един към друг, не виждам проблем. Как ще те представи - като "бившата ми приятелка"\"имахме връзка"\нещо подобно.
Една моя позната взела, че поканила на рожденния си ден в заведение много от бившите си. И станал един търкал.....

# 2 754
Абе то и аз се бях заканил да бия баджанака си, този следващия по пореден номер след мен на бившата ми, ама скоро след тва осъзнах, че трябва да го черпя

# 2 755
Какво за капацитета ѝ на лекар? Теб, каквото и да работиш, по това ли те избират - проучват личния ти живот и ти преценяват капацитета по това дали имаш мъж, деца, любовник. Я казвай каква си, що си, да се пазим от предразсъдъците ти, че не се знае знае ли се.

# 2 756
Все едно лекарите не са хора с лични проблеми и емоционални липси. И те са хора, като всички останали. Даже смея да твърдя, че точно трудното им ежедневие и голямата отговорност ги тласка към пороци и нестабилност в личния им живот.
Поне това е масово около мен.

# 2 757
Семейна жена съм на възраст около 40 г. Нямам проблеми в брака .Но наскоро се влюбих в друг мъж. Не мога да си го избия от главата.Някой ще кажат ,че е само за "чесане на крастата" ,но не е така. Макар ,че  дори този в когото  съм влюбена не е добре финансово обезпечен . Объркана съм .Искам да беше само някаква емоция и страст,но аз не мога да си го избия от главата. Чувствам ,че при него обаче не е така .Той е стар ерген и не съм сигурна дали има чувства към мен или просто не може да ги изразява .

# 2 758
В какъв смисъл сте влюбена в него,имали ли сте някаква по интимна комуникация или просто само мислите за него?Какви са отношенията със съпруга Ви,имате ли деца,Вие финансово обезпечена ли сте или сте зависима от съпруга си?

# 2 759
Имаш проблеми в брака. Дори и това, че е от няколко години може да ти е писнало вече леко. Иначе как срещаш стар ерген, как го опознаваш и как се влюбваш в него? То няма и време за това обикновено, даже и с проблемен брак да е човек.

Общи условия

Активация на акаунт