?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 207
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 910
Аз нямам много изисквания към бъдещата си половинка. Само 3 на брой са:
1. Да обича изкуството
2. Да е със светла кожа или коса
3. Да е добър човек
Blush

# 2 911
Ако е научен на работа и има акъл - да, ще си оправи.

Потенциала се наблюдава от рано, не се генерира в 40-те.

мъжът ми беше "бедняк с потенциал". В момента само 5 години по-късно получава голяма заплата, има собствена кола, има служебна кола и висок пост, собствено жилище и т.н.
И всичко това постигна сам - работа на две места, денонощно учене, воля и дисциплина.
Един друг който ме сваляше като абитуриентка - беден студент, който се лапваше само по баровки, но временно се беше объркал по мен (защото бе останал с впечатление че имам голяма къща в стария град 😁 ( признавам си, аз му го оставих нарочно за известно време 😉))... Още се мъкне по разни постове, защото разчиташе че като прави мили очи ще се издигне на висок пост. И още е беден 😝
А момичетата, с които излиза... тъй де вече са жени, са все баровки, ама го използват за единият секс и той все още не се е уредил с нещо с което да се похвали...
Така, че подкрепям.

# 2 912
  • Варна
Притежава ли качества мъжа, те ще се развият рационално. Дори да фалира и стартира многократно. Не всички се адаптират лесно в превратностите на живота.
Апартаментът ми го боядиса бивш даскал. С няколко непотребни дипломи. Преквалифицирал се навреме. Само за седмица взима чисто над 2000лв.

# 2 913
Парите или признанието. То пък едно преквалифициране…..питай го защо е трупал тези дипломи - интересни същества сме хората. Понастоящем имам огромен проблем с професионалното ориентиране на млади и недотам млади кадри. Хайде, ще го нарека предизвикателство. Ролята на семейството не е за пренебрегване и там повече пречат, отколокото да помагат.

# 2 914
  • Столичанин ама не в повече :D
Ако е научен на работа и има акъл - да, ще си оправи.

Потенциала се наблюдава от рано, не се генерира в 40-те.

мъжът ми беше "бедняк с потенциал". В момента само 5 години по-късно получава голяма заплата, има собствена кола, има служебна кола и висок пост, собствено жилище и т.н.
И всичко това постигна сам - работа на две места, денонощно учене, воля и дисциплина.
Един друг който ме сваляше като абитуриентка - беден студент, който се лапваше само по баровки, но временно се беше объркал по мен (защото бе останал с впечатление че имам голяма къща в стария град 😁 ( признавам си, аз му го оставих нарочно за известно време 😉))... Още се мъкне по разни постове, защото разчиташе че като прави мили очи ще се издигне на висок пост. И още е беден 😝
А момичетата, с които излиза... тъй де вече са жени, са все баровки, ама го използват за единият секс и той все още не се е уредил с нещо с което да се похвали...
Така, че подкрепям.
А защо човек трябва а се хвали с каквото и да било, а тея дето гледат дали някой имал къща сами се прецакват,
но преди замитането бях разказах за първата жена която ми обърна сериозно внимание (защото забежките в училище и университета не ги броя), та тя имаше къща, беше омъжена и мъжа и беше все по командировки (и със сигурност е изкарвал доста повече пари от мен), аз тогава бях барман на ниска заплата, но почнах и аз да хлътвам и заради това я режех непрекъснато обяснявайки и, че ако иска нещо от мен първо трябва да се разведе, е тя не го правеше въпреки, че имаше подозрения, че мъжа и изневерява и така около година, накрая отиде ненадейно при него (той беше на другия край на страната), и когато звъннала на вратата и му отворила любовница, се убедила в това, но въпреки това пак не се разведе с него, след това пътищата ни се разделиха, няколко години по-късно когато се видяхме случайно вече се беше развела и поиска да излезем, желаеща сериозна връзка с мен, (като ми се оплакваше, че в последващите и връзки след развода мъжете я ползвали само за секс и редовно и изневерявали), съгласих се но... чувствата от моя страна за съжаление си бяха отишли безвъзвратно, и въобще не беше от значение за мен, че имала къща в столичен квартал. А относно баровките (и баровците) все ми се струва, че е за предпочитане да те ползват за забавление, отколкото за поставяне на рога.
Притежава ли качества мъжа, те ще се развият рационално. Дори да фалира и стартира многократно. Не всички се адаптират лесно в превратностите на живота.
Апартаментът ми го боядиса бивш даскал. С няколко непотребни дипломи. Преквалифицирал се навреме. Само за седмица взима чисто над 2000лв.
Е виж, това е ключово, но то и във връзките е така, проблема и в двата случая идва, когато непрекъснато се прави едно и също нещо, а се очаква различен резултат.
Парите или признанието. То пък едно преквалифициране…..питай го защо е трупал тези дипломи - интересни същества сме хората. Понастоящем имам огромен проблем с професионалното ориентиране на млади и недотам млади кадри. Хайде, ще го нарека предизвикателство. Ролята на семейството не е за пренебрегване и там повече пречат, отколокото да помагат.
Имах един период в живота си, дето изкарвах пари четири-пет пъти мрз за съответната година (сега проверих), но изобщо не се чувствах щастлив, просто онова не беше моето нещо, сега изкарвам два пъти по-малко (всъщност като пари е същото, но все пак има инфлация), но се чувствам удовлетворен и съответно доста по-щастлив и спокоен.

# 2 915
Значи мъжът на 35-40 трябва да си е стъпил на краката, добра работа, жилище, хубавец, плочки, 20 сантима, либидо, неалкохолик, децалюбител, кола черна или тъмно сива, коса, парфюм...
И отсреща една гора с жени. Джунгла. Каква трябва да е самодивата дето да му пасне. Един примерен списък ако може.

# 2 916
За такъв идеален – само ССФ. Тя обединява всички списъци, че и отгоре. Simple Smile

# 2 917
  • София
Значи мъжът на 35-40 трябва да си е стъпил на краката, добра работа, жилище, хубавец, плочки, 20 сантима, либидо, неалкохолик, децалюбител, кола черна или тъмно сива, коса, парфюм...
И отсреща една гора с жени. Джунгла. Каква трябва да е самодивата дето да му пасне. Един примерен списък ако може.

Е как бе, Абуто, каква... тази, с най-големите ц*ци Satisfied

Шегата настрана, мъжът трябва да си каже какво очаква, не ние да му правим списъка. Но предполагам добре-изглеждаща, в добра форма, самостоятелна, стабилна работа, приятен събеседник, адекватна в домакинството, отговорна към семейство и бъдещи деца, емоционално зряла и знаеща както какво очаква, така и какво предлага в едни отношения. Това примерно аз бих предложила като добър вариант за един такъв мъж, ама все пак, той ще избира за себе си, не аз за него.

И все пак накрая... самодивата Joy

# 2 918
Аз само да кажа, че всички пухкави жени, които познавам, са щастливо омъжени. Simple Smile Така че правилата невинаги важат  Simple Smile Или те са си били в перфектна форма, ама щастливия семеен живот води натам... ?

# 2 919
Е защо трябва да избира? Да ги кара наред по списък, все пак нали тва е мъжът- мечта, нека това щастие достигне до повече желаещи Simple Smile

# 2 920
Е аз ако съм мъж, и то като гореописания, няма шанс да се закърпя с една единствена  преди 45-48.
То ще е грехота Laughing

# 2 921
Е аз ако съм мъж, и то като гореописания, няма шанс да се закърпя с една единствена  преди 45-48.
То ще е грехота Laughing
Би трябвало сериозно да му е писнало бройкането, още в 20тте. Тези индивиди не стават такива хубави и надарени на 35. Още в началото имат заложби и обикновено им писва към 30+ И се спират на една. Тези до 40+ имат други дефицити и те са им в главите най-вече, което понякога натежава над всички положителни качества.

# 2 922
Кой е този мъж, който се спира вечно на една? Не заблуждавайте хората Simple Smile Няколко години брак и пак може да са в обращение да радват нови жени. Simple Smile

# 2 923
Кой е този мъж, който се спира вечно на една? Не заблуждавайте хората Simple Smile Няколко години брак и пак може да са в обращение да радват нови жени. Simple Smile
Някой със семейни ценности и без личностни разстройства.

# 2 924
Късмет е до голяма степен. Разводите зачестиха много. На мен лично това ми е неприятно, но явно е неизбежно. И аз имам родители с 50+ години брак, но за днешно време не вярвам да има много, които ще постигнат такъв подвиг.

Общи условия

Активация на акаунт