?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 964
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 8 715
Абе, хора, защо на него му викате стиснат, като тя е същата? Що не дал 5 лв тук, що не дал 15 там... Щом на мен ми става неудобно, дето съм дребнава селска материалистка, смятай.
Това сериозно ли? Аз останах с впечатление, че той не й дава да пазарува разни неща по 10 _15 лева, от ОБЩИТЕ пари, сакън да не се наложи да извади още някой лев от себе си за домакински разходи.
Пък и да и натяква, че дал 70!!! Лева повече от нея за коледен подарък...
Както някой писа, с 4 хиляди месечен доход, без деца, а и съдейки по наема - не живеят в София, могат да си живеят чудесно, че и ипотека да плащат, а не да правят тънки сметки на консумативите да тоалетната...
А и къв е тоя мъж, на 34 години, дето му е приоритет нова кола и айфона, а не жилище?
А прочетохте ли, че началото на връзката той бил болничен три месеца, после останал без работа, нанесъл се в квартирата на анонимната, и тя го е издържала?
Тоя само те лъже и използва.
Провери пръстена при някой златар, сигурно е някое менте...

# 8 716
  • София
Проблемът с коледния подарък не беше ли, че тя иска за себе си двойно по-скъп подарък от този, който тя е купила?
Е то бюджет за подаръците не си ли определяхме едно време в училище като си теглихме листчета с имена.

Проблема е, че той въобще не си е мръднал пръста… както и за всичко друго. Мен затова най- много ме изненада в историята пръстена.

# 8 717
Определяхме. И сега на работа определяме, ако разменяме.
Анонимната чака да ù дойде времето да получава плащане. Тя е тази, която брои къде е дала по 10, по 10, пък оня, видиш ли, не я компенсирал на секундата.

# 8 718
Значи щом мъжът ми ми подарява неща безвъзмездно, значи съм държанка. Така ли се тълкува, когато един мъж е щедър. :>

# 8 719
  • Пловдив
Значи щом мъжът ми ми подарява неща безвъзмездно, значи съм държанка. Така ли се тълкува, когато един мъж е щедър. :>
Споко, мен мъжа ми ме издържаше с години. 10-11 години.

# 8 720
Дали времената са измениха.
Чета и се чудя ..Анонимната, какво намира и счита за ллюбов?!

# 8 721
Проблемът с коледния подарък не беше ли, че тя иска за себе си двойно по-скъп подарък от този, който тя е купила?
Не, проблема беше, че той изобщо не й е купил подарък, а след като тя му подарила, се разбрали и тя да си избере нещо, за колкото струва нейният подарък, ама тя, завалийката, вместо за 80 лева, си избрала подарък за 150 и той не пропуснал да й го напомни...
Абе Нарцùса, разбрахме, че мъжът те кефи, а питащата - не, споко, анонимната като го остави, ще можеш ти да го прибереш и да се грижиш за него.

# 8 722
Ами нейна е била идеята да струва колкото нейния подарък, той не е поставял таван. Дава идеята, той се настройва за 80-100 лв и хоп - двойно повече се оказва. Ми откъдя-накъдя Joy

# 8 723
  • София
Е този мъж не е щедър. Оставам с впечатлението, че анонимната желае класически модел на семейство - тя се занимава с домакинството, той покрива разходите и я глези. Лошо няма, ама не е това мъжът. Този иска да даде някакви пари за разходи и повече с нищо да не го занимават. Можем в хор да пеем колко е лош, ама това няма да реши нещата. Ще стопли душата на авторката, но не и семейния бюджет.

Между другото, този може би е стипца (въпреки че аз не бих изключила варианта просто да не му пука за нея), но и много други мъже няма да се навият на желаната от анонимната конфигурация и ще очакват равностойно участие в бюджета. Така че със следващия това трябва да е основна точка при избора.

# 8 724
Макак така! Първа цедка да са финансите?!

# 8 725
Аномнина, тормози те!
Каквито и отговори да дадем, при вас не е любов !
Можеш да се нагодиш ако искаш за известно време.

# 8 726
  • Пловдив
Макак така! Първа цедка да са финансите?!
Не. Първа цедка е дали искам да правя секс с него. Обаче дали е щедър е важна цедка поне за мен за стабилни отношения.

# 8 727
За жена, ако е в по-малък град, изкарва достатъчно пари. Сигурно е за сметка на продължителност на работното време - има време за домакинстване, готвене, пазаруване, за децата(когато ги имат). Това е идеалната конфигурация на повечето семейства.
Подозирам, че ако авторката си намери работа за повече пари и има повече работни ангажименти, съответно не сколасва с къщните, ще стане още по-голяма война- щото трябва да дават повече пари за храна, полуфабрикати, за вкъщи и т. н.

Ама кажете честно, има ли жена, която няма да и стане неприятно, че мъжът и иска от нея наравно пари? На мен би ми станало много. Ако заплатата му е двойна и тройна на моята и се пазари за 100лв. направо би ми паднал в очите.

Да събираш пари за скъпа кола, пък да държиш сметка за един парфюм (и то от евтините явно, щом се е справила с тези пари и за сешоар). В тая кола кой ще возиш? Някоя елитна ли? Щото жена ти мирише на българска роза и ноктите и очукани, за да спести, няма да ти отива на колата и айфончиту.

# 8 728
Лъвице, в България от много години класическия модел семейство е и двамата да работят, освен ако жената не е по майчинство, с изключение на някои етнически групи. Също така, основната финансова тежест да се поема обикновено от мъжа, щото той има по големи възможности за кариера, повече мъже са на ръководни позиции, физически са по - силни и могат да вършат по - високо платена работа, като цяло заплатите са им по - високи и имат повече време за бизнес, след като са ангажирани по - малко с деца и домакинство. Авторката никъде не пише, че очаква той да плаща за всичко, а тя да не работи, а че той прави тънки сметки на това, което тя си купува със свои пари и постоянно гледа да не се прекара, да не даде някой лев повече за общото домакинство. Същевременно си купува айфона и пести за кола, ама че тя си купила парфюм и сешоар - много му се вижда. Ми да си намери някоя, която носи втора употреба, не се гримира, не се парфюмира, кремове не ползва, на фризьор и козметик не ходи, а пести ли пести. Ама сигурно пак няма да му харесва.
Сори, ама тоя я използва. Пак питам - знаеш ли колко струва пръстена?
П. П. Подкрепям, че за извън София, за жена на 28 години, заплатата, й е съвсем прилична. Колко мислите, че взима една учителка, банкова или общинска служителка, продавачка? Пък се оправят хората, и деца гледат.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 18:54 от Прекрасная Василиса

# 8 729
Доколкото разбрах, Анонимната я е заболяло от това, че онзи дори 150лв за нейното здраве не БИ дал, а не че тя му е искала. И то си е за болка.
Щом го е взела директно от майка му, ще бере ядове - там всичко е било безплатно и наготово, и горката жена не е искала подаръци. Къде се е чуло и видяло дядо Коледа да получава подаръци?!

Общи условия

Активация на акаунт