Звездни компромати - Януари'22

• 343 560
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Пловдив
Деса Цонева не пропуска, освен със синини по лицето, да се изфука и с хайвер от белуга, като си снима чинията
Скрит текст:
"За закуска аз ям... успеха!". За справка - кутийка хайвер от белуга - 900 лв.
Глупости. Кутийка 30 гр е 80 лв черния хайвер. Аз купувах за да опитат децата и да не си мислят, че е кой знае какво. А червения е 30лв за 50 гр.

# 3 076
  • софия
Деса Цонева не пропуска, освен със синини по лицето, да се изфука и с хайвер от белуга, като си снима чинията
Скрит текст:
Глупости. Кутийка 30 гр е 80 лв черния хайвер. Аз купувах за да опитат децата и да не си мислят, че е кой знае какво. А червения е 30лв за 50 гр.
Абе, истинският от белуга си е цифра. Твоят е бил на голяма промоция.

# 3 077
Скрит текст:
Скрит текст:

Нейният е в някаква консерва, както съдя от показаната кутия, тези тук са в бурканчета.
На мен не ми е вкусен хайверът, яла съм  в ресторант в Москва като част от вечерното меню за туристи. Сигурно не е бил най-скъпият, там хайвери бол като видове.
В България съм купувала за проба някакъв червен в бурканче, пак не ми хареса. А е супер полезен.
Плебейски вкус и това е, допирателната ми до такива скъпи храни остава единствено възхитата от Десините сторита.

# 3 078
  • софия
По-големите опаковки са в кутия като консерваSimple Smile Аз харесвам, но не с пържени яйца, няма да си кривя душата. Не купувам от този скъпия, по-евтиничък. На печена филийка с масло е ммммм!

# 3 079
Malia Obama
Скрит текст:

# 3 080
Значи семейство Клошарови (Дж и Л) се разделиха. Сега семейство ИнфлуенЦърови се разделят.. Накъде отива този свят, питам аз?!!
Тази пък яде нещо, което ние не можем да си позволим(цялата е посинена, но важното е деликатесът!)! Съсипаха я тази държава!
Снощи пък видях и чух за пръв път онези сем. Френскоривиерови.. Е кога, кога ще стъпим ние на Ривиерата, точно никога! И тук ме обзема една дива ярост и завист и се питам как, как ще живея занапред. Joy

# 3 081
  • Пловдив
Скрит текст:
В посочения от теб сайт 30 гр са 99 лв. 790 лв е половин килограм. Спокойно ви казвам, че за 80 има черен хайвер по 30гр кутийка.

А червен имам тук и в момента отворен в хладилника.

# 3 082
  • софия
Скрит текст:
Скрит текст:
В посочения от теб сайт 30 гр са 99 лв. 790 лв е половин килограм. Спокойно ви казвам, че за 80 има черен хайвер по 30гр кутийка.
Този е от есетра. "Аристокрацията" като Деса по-малко от белуга не хапва.

# 3 083
  • София
Подсетихте ме за хер Флик от Ало, ало. "Ядат ташачките на рибките".

# 3 084
  • софия
"Всеки с вкуса си", казало кучето и се близнало под опашката. Но без майтап ми се дояде. Ще се разходя до Берьозка за някой тридесетлевов Laughing Деса инфлуенцва.

# 3 085
  • На морето!
БТВ наистина ли ще ни причиняват тази Крещяща некадърност за събуждане всеки петък? Не се търпи Зейнеб, не се търпи!

Вчера си пуснах Тото в Ютюб, ама те интервютата му са над час-два, опитах да гледам Иван без Стрина и Андрей, обаче Тото е толкова дразнещ, че не издържах- прекъсва, смее се шумно, прави някакви неуместни лирически отклонения и неумело възхвалява госта си.

След малко ще гледам Георги Христов и като го видях на промото с какви очила е- явно и там ще имам "мил" коментар.

Днес съм хейтър, ама Зейнеб в БТВ е виновна, от сутринта ме метна с крясъци.

# 3 086
Какво пък й е на Вихра, не помня да е давала тъпи интервюта? Гледа си детето и живота. Ирина постъпи кофти, ама беше преди 100 години и вече си е минало - чакам да ме затрият Simple Smile

Ще, ще 🤣
тя продуценшЪтЪ е инкогнито тук и трие , трие, не търпи тя коментари ...

хайвери има в Берьозка за всеки джоб Wink
дори и имитация като за снимка на инфлЮенЦърки, на снимките няма разлика дали е от 1000лв или е от 4.50лв кутийката

# 3 087
  • софия
БТВ наистина ли ще ни причиняват тази Крещяща некадърност за събуждане всеки петък? Не се търпи Зейнеб, не се търпи!

Вчера си пуснах Тото в Ютюб, ама те интервютата му са над час-два, опитах да гледам Иван без Стрина и Андрей, обаче Тото е толкова дразнещ, че не издържах- прекъсва, смее се шумно, прави някакви неуместни лирически отклонения и неумело възхвалява госта си.

След малко ще гледам Георги Христов и като го видях на промото с какви очила е- явно и там ще имам "мил" коментар.

Днес съм хейтър, ама Зейнеб в БТВ е виновна, от сутринта ме метна с крясъци.
Пропусна семействоДжеферович, което в момента се изказва по актуални Хамерикански въпроси.
Скрит текст:

# 3 088
  • Пловдив
"Всеки с вкуса си", казало кучето и се близнало под опашката. Но без майтап ми се дояде. Ще се разходя до Берьозка за някой тридесетлевов Laughing Деса инфлуенцва.
За 30лв червен - https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272671024_102 … Q&oe=61F7DB01

# 3 089
Ъъъ, къде са ѝ очите на Джаферова?Astonished

Общи условия

Активация на акаунт