Звездни компромати - Януари'22

• 343 566
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:30 от Rafiqa

# 3 091
  • София
Аз разлика във вкуса трудно намирам. Цената на този от белуга е такава, заради рядкостта и ограниченията за събиране.
Харесва ми, но си признавам, че предпочитам тарама на филийки.

# 3 092
И за да не съм само хейтърка. Simple Smile
Днес е петък все пак.Вярвам, че има за всеки вкус. Предназначено за зрели дами!  Simple Smile
Скрит текст:
, , , , , , ,

# 3 093
Maдона
Скрит текст:

Някаква жена съди Крис Браун за $20млн.. Твърди, че я е дрогирал и изнасилил на някаква яхта, а на др. ден я е накарал да пие хапче за спешна контрацепция.
Петканов е качил общо клипче как си играят тримата в снега преди няколко дни.
Брад Пит си няма нова приятелка, слуховете са отречени и казват, че последната им среща е била преди 2год.

# 3 094
Какво нещо са асоциациите, ееей!
Разправя Джаферович за разни музикални имена и някакви неизвестни факти за тях, а аз си мисля - приказвай си, не знаеш повече от наша Дейзи!
Честно!

# 3 095
  • софия
На Мадона гъзището е по-гадно и от това на Ким. Надявам се, че няма връзка между първата и втората ѝ снимки, че напоследък съм с разкрепостено и богато въображение Relaxed

# 3 096
  • Пловдив
Днес е петък все пак.Вярвам, че има за всеки вкус. Предназначено за зрели дами!  Simple Smile
Скрит текст:
, , , , , , ,
Одобрявам. Кой е той?

# 3 097
Защо, защо, защо?!! Толкова харесвам творчеството на Мадона, слушам я от както слушам осъзнато музика, знам нейни песни на изуст, въобще винаги съм я приемала като артист от космическа величина, наравно с лица като онзи-който-не-споменаваме. Защо по дяволите се излага така? Направо ми е гнусна!

# 3 098
  • Пловдив
Мадона - Защото остарява, а не може да го приеме.

# 3 099
Покрай Деси Цонева и на мен ми се дояде хайвер. Ще трябва да ходя до Берьозка. Аз съм яла хайвер от есетра и беше вкусен. Не знам дали има разлика с този от белуга като вкус или само това, че вторият е по-рядък. Но то си е до вкус, примерно мидите също се водят деликатес, но на мен не ми харесват. А обичам други морски дарове като калмари и скариди.

Джеферович са от двойките , които и те не знаят с какво са известни. Бивш футболист и гримьорка е просто каймака на хайлайфа. Joy

Мадона гласово не е на нивото на Лейди Гага дори, какво остава за някои други хора. Не ме разбирайте погрешно  Тя има талант- в това да прави шоу и да е провокативна. Но гласово, нивото й е средно и използва аутотюн дори на "живи" изпълнения. Но си е звезда и има хубави песни.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:13 от daizy_g

# 3 100
Ха ха Янтра, няма двама еднакви мъже, всички са различни. Нямам идея кои са. Попадна ми в инста страница на по-възрастни модели.

# 3 101
Значи семейство Клошарови (Дж и Л) се разделиха. Сега семейство ИнфлуенЦърови се разделят.. Накъде отива този свят, питам аз?!!
Тази пък яде нещо, което ние не можем да си позволим(цялата е посинена, но важното е деликатесът!)! Съсипаха я тази държава!
Снощи пък видях и чух за пръв път онези сем. Френскоривиерови.. Е кога, кога ще стъпим ние на Ривиерата, точно никога! И тук ме обзема една дива ярост и завист и се питам как, как ще живея занапред. Joy

Кои са тези сем. Клошарови?

# 3 102
Скрит текст:
, , , , , , ,
Красавци, браво Амбър! 😍

# 3 103
  • София

Мадона гласово не е на нивото на Лейди Гага дори, какво остава за някои други хора. Не ме разбирайте погрешно  Тя има талант- в това да прави шоу и да е провокативна. Но гласово, нивото й е средно и използва аутотюн дори на "живи" изпълнения. Но си е звезда и има хубави песни.

Красотата на гласа, Дейзи, не е в мощта, а в тембъра. Не е нужно да ревеш като излитащ Еърбъс за да пееш красиво. Успехът на Мадона, освен шоуто, провокацията, визията е и в това, че с бедния си като октави, но лиричен глас може да накара човек да повярва в това за което пее - когато е за любов - усещаш я, болка - тоже и т.н
Доста странно е да критикуваш нечии гласове, а в същото време да възхваляваш постоянно един друг талант, който извън детската си възраст не е изпял една нота на сцена, чиито концерти са на пълен плейбек от-до и дори в студио не пее, а говори и след това се нагажда от специалисти готовия продукт.
В което няма нищо лошо и не прави значимостта му по-малка. Но когато кажеш А, трябва да можеш да кажеш и Б.

# 3 104
Хайде сега, Мадона гласови данни няма, каквото и да си говорим.

Общи условия

Активация на акаунт