Звездни компромати - Януари'22

• 343 428
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 820
Това бисквити ,,Сълзица” ли са? Sunglasses

# 2 821
Това е Топ лукс, нищо не разбираме ние. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Чудя се на какви наркотици са тези хора,  наистина искам да знам! Grinning

# 2 822
Това бисквити ,,Сълзица” ли са? Sunglasses

Сълзица, загниващи банани, това в центъра не разбрах какво е.. Свещта върху кутията от свещи, пвц бутилки на масата, .... какъв лукс... С подръчни средства и украса от Джъмбо мога да спретна истински луксозен вид. Гледам, че и от Нова ТВ са им дали трибуна. Потресох се!

# 2 823
Тези пиленцата наистина са преминали на тежки наркотици. Тук съм съгласна с Дейзи. Бисквити сълзица, списание на масата, бутилка кола….дали пък не са се хванали на бас с някого, че ще станат известни с адските глупости и простотии и сега просто да скандализират публиката? Няма да забравя преди време имаше една полу- човек полу- маймуна Мис Тигрова, на вид уж човек- върви, говори, на акъл- нещо като маймуна, но малко по- надолу в еволюцията. Та дори тази безмислица стана известна едно време. Публикуваше видеа, някакви хора я гледаха. Вече с всичко може да се стане популярен.

# 2 824
Ъъъъъъъ, това тя ли е?
Ми то затова дават Оскари за кинематография. Всичко е камера и осветление.

# 2 825
Рядко се купуват и албуми от стрийминг платформите. В Ютюб всеки може да си слуша албума на Адел, отделно има и платформа YT music на Ютюб, където пак човек неограничено си слуша срещу месечен абонамент. Някак се губи необходимостта да притежаваш нечий албум.  Адел може да си позволи да живее и без концерти и музика с това натрупано богатство, така че или прави нещо като хората, или не реве после в Инстаграм. Много хора са разочаровани от отпадането на концерта и може би изгуби Адел част от феновете си...

# 2 826
  • софия
Енчев става все по-крийпи. Явно упражнява професията си и спрямо собственото си лице.

# 2 827
  • София
Сестри Хилтън (не съм разбрала, че Ники отново е бременна).
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Роналдо
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:

# 2 828
  • Пловдив
Относно сестри Хилтън - Парис да подкъси буклите, че косата и изглежда зле. Я на Ники как стои по-добре. Иначе нямаше да забележа, ама има с какво да сравня.

# 2 829
Домът на Мария Шарапова в Лос Анджелис
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 830
Тези пиленцата наистина са преминали на тежки наркотици. Тук съм съгласна с Дейзи. Бисквити сълзица, списание на масата, бутилка кола…
Ама водата Перие хах, какво разбираме ние ...

# 2 831
  • Пловдив
Гледам, че и от Нова ТВ са им дали трибуна. Потресох се!

Ами като гледам и тук им даваме трубуна и то не малка. Аз така и не разбрах кои са тези, нямам намерение и да научавам де.

На всяка страница чета възмущения, че се пише за Майкъл Джексън и забрани да се споменава името му, а разни псевдозвезди, мутреси, държанки са добре дошли и за тях няма проблеми да се популяризират.

# 2 832
Палтото на Ники Хилтън е много интересно. Някой знае ли каква марка е?

# 2 833
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Палтото на Ники Хилтън е много интересно. Някой знае ли каква марка е?
  Вероятно някоя скъпа?😆 И на мен ми харесва.

# 2 834
  • Пловдив
На мен ми липсва Тоца.

Ама всъщност най-много ми липсва Божинката.

Общи условия

Активация на акаунт