Но си признавам, не ги харесах.
Всъщност малко мъже може да харесам....
За гласовете няма да коментирам, защото не разбирам от певчески данни. Като песни има много които ме грабват с текст и послание.
За чужденстранната музика нямам наблюдения, въпреки че и аз харесвам Фреди.
В българската поп музика ми харесваха и още харесвам гласовете на Миро, Графа и "Обичайните заподозрени".
Харесват ми и гласовете на двама от поп фолка, ама да не развалям доброто ви мнение за мен

Ето няколко снимки на мъжът, който аз харесвам отскоро.

Играе дедектив Мърдок в "Мистериите на Мърдок". Канадски актьор и режисьор.
Яник Бисон е канадски актьор, роден в Монреал през 1969 година. Започва да се занимава с актьорство още от тийнейджър. От 12 години той е в образа не детектив Уилям Мърдок в една от най-хитовите кандаски телевизионни продукции – “Криминалните случаи на Мърдок”. Действието на сериала се развива в края на 19-ти век в Торонто и във всеки епизод, Мърдок и екипът му имат случай за разплитане. Дясната му ръка е д-р Джулия Огден, с която публиката жадно очаква най-после да се съберат като двойка. Любовта на двамата главни герои обаче не е толкова лесна и те непрекъснато имат изпитания да стигнат един до друг да бъдат заедно. Яник има многобройни награди за ролята си на детектив Мърдок, а в личния си живот е горд баща на три дъщери със съпругата си Шантел.