Звездни компромати - Януари'22

• 342 727
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 150
Янтра, аз също помислих, че са постнати няколко различни мъже... Sweat Smile

Но си признавам, не ги харесах.

Всъщност малко мъже може да харесам....

За гласовете няма да коментирам, защото не разбирам от певчески данни. Като песни има много които ме грабват с текст и послание.

За чужденстранната музика нямам наблюдения, въпреки че и аз харесвам Фреди.

В българската поп музика ми харесваха и още харесвам гласовете на Миро, Графа и "Обичайните заподозрени".
Харесват ми и гласовете на двама от поп фолка, ама да не развалям доброто ви мнение за мен Sweat Smile Sweat Smile

Ето няколко снимки на мъжът, който аз харесвам отскоро.

Скрит текст:

Играе дедектив  Мърдок в "Мистериите на Мърдок". Канадски актьор и режисьор.
Яник Бисон е канадски актьор, роден в Монреал през 1969 година. Започва да се занимава с актьорство още от тийнейджър. От 12 години той е в образа не детектив Уилям Мърдок в една от най-хитовите кандаски телевизионни продукции – “Криминалните случаи на Мърдок”. Действието на сериала се развива в края на 19-ти век в Торонто и във всеки епизод, Мърдок и екипът му имат случай за разплитане. Дясната му ръка е д-р Джулия Огден, с която публиката жадно очаква най-после да се съберат като двойка. Любовта на двамата главни герои обаче не е толкова лесна и те непрекъснато имат изпитания да стигнат един до друг да бъдат заедно. Яник има многобройни награди за ролята си на детектив Мърдок, а в личния си живот е горд баща на три дъщери със съпругата си Шантел.

# 3 151
Ох, не ми говорете за Мърдок.

На мен ми харесват дискусиите за певческите умения, виждат ми се по темата. Все пак, да не си кой знае каква певица, но да си поп иконата на 90-те, си е компромат.
И за да не е само коментар, от мен поредния компромат от Бритни. Съчувствам й, но не е на център това момиче. Непрекъснато пуска клипчета как танцува по оскъдно бельо. Тук даже е пооблечена, трикото е в телесен цвят.
Скрит текст:

# 3 152
Ау новата песен на Darren Hayes хич не ми хареса и на мен. Frowning

# 3 153
Люк Евънс - не мога да му простя, че е гей.
Скрит текст:

# 3 154
Хедър Паризи /62г./
В прекрасна форма
Спомням си някъде към 90-те беше в България и много ме впечатли танца ѝ по телевизора. Скоро търсих да видя дали е качено в нета, но не намерих. Исках да видя дали пак ще ми въздейства по този начин.
Скрит текст:

# 3 155
С толкова много свободия, много мъже се отказаха да бъдат мъже.

# 3 156
  • Бургас
Уилям Леви, красавец

# 3 157
Никол Станкулова
Скрит текст:

Джорджина и Роналдо
Скрит текст:

Райна Караянева
Скрит текст:

Биометка деликатно показва гардероб
Скрит текст:

Камелия и Натали утре по тв
Скрит текст:

Току що видях тази снимка и съм тъжна, Толкова да го харесвам тоя Ед!!!!
Защо е зает ?? Triumph

Скрит текст:

# 3 158
  • Пловдив
То зависи и как си поддържа човек гласът, също така има стареене на гласа. На 20 пееш по-добре отлкото на 40.

Всъщност второто не е вярно. Гласът подлежи на обработка и  се развива с течение на годините. Остаряването е доста след 40-те, а тогава на много певци е в апогея си.

# 3 159
Никол Станкулова ми е толкова семпла и скучна персона, че въобще нямам обяснение как толкова години е в публичното пространство.

# 3 160
И за да не е само коментар, от мен поредния компромат от Бритни. Съчувствам й, но не е на център това момиче. Непрекъснато пуска клипчета как танцува по оскъдно бельо.
Ми  работата й е да танцува, буквално. Не виждам разлика в това дали ще танцува някой или ще се въргаля на пясъка, или ще се кълчи на тераса в Дубай.

# 3 161
Натали нямаше ли голяма бенка на ръката? Явно си е правила пластика
Стрина! Толкова много говори тази снимка - лицемерна, подмолна, фалшива, манипулаторка......Ужасна!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 18:25 от Г-жа Малдини

# 3 162
Бритни каза, че на нея й харесва да танцува и да се снима. Според мен жената си гледа кефа. В тази пандемия няма много нормален живот, не виждам лошо да си танцува в хола на къщата си и да се забавлява, щом това й харесва.

Русото "барби" Андреа с огромните джуки каза, че си ги правела в студио за красота. И лекарите й казвали, че е прекалено, но те били длъжни да се съобразят с желанието й. Освен това на нея явно й харесва да е известна, защото каза, че щяла да продължава да поддържа този интерес към нея. Освен това има Only fans, така че изкарва пари от цялата работа с джуките, гърдите и всички "подобрения" по нея. Та докато журналистите се занимават с тях няма да се отървем. Joy

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 19:39 от daizy_g

# 3 163
Има една група в Телеграм дето ѝ плъзнаха домашните клипчета, с клиенти, може би.
Много е гнусно това момиче.

Чичко-дядко на Деса, малката ми прилича на детенцето на Преслава ,
Скрит текст:
Аз колкото и да се чекна, така не мога да застана.

Скрит текст:

Сторитата  са от ресторант, представям си каква гледка е докато съседите, хапват гурме воловани.

Ким
Скрит текст:

Арт бай Константина Живова
Скрит текст:

Кристиано Роналдо подарил по случай РД на Джорджина, нейния лик върху Бурж Халифа

Батинкови да вземат пример Sunglasses

А нетфликс са направили сериал за Джорджина и животът ѝ като половинка на Роналдо.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 18:47 от alethea

# 3 164
Да си призная, без да ми се иска, но много ми харесва Стрина Ирина как се облича, стилът и на носене, така да се каже! Инак си е кофти човек.

Общи условия

Активация на акаунт