Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 062
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Честита Нова Година на всички. Здраве и късмет във всяко семейство пожелавам. Дано и игри с хубави награди да има през 2022. През миналата имах някой придобивки,дано имам повече късмет сега през 2022 година.

# 16
  • София
В новата игра на Милка мисля, че само бисквити ще може. Бисквити от всичките им марки.

# 17
  • у нас
За много години! Нека Новата година е здрава, успешна и по - щедра за всички ни!
По принцип януари и февруари са много зле от към игри, но явно сега са се активизирали, щом ще почват Милка, Кауфланд.

# 18
ЧНГ! Бъдете Здрави!
Дано Годината е Добра и всеки получи желаното! Simple Smile 🍀🍀🍀

# 19
  • Пловдив
Да е честита 2022!
Нека донесе със себе си здраве, щастие, късмет и да е споделена с близки и приятели!

# 20
Честита Нова 2022 година! Нека бъде здрава, успешна и ползотворна за всички!

# 21
Честита Нова 2022 Година! Да е здрава, силна и щастлива! Nature Star
В София мел не ми одобриха последната рецепта, не разбрах защо, и не можах да направя още едно участие. Обаче ако имам късмет, ще ме изтеглят и с другите две, които имам.
Чакам чашки от Мотто и бокали от Стела. Ще се включа в Милка и ще чакам тегленията на свършилите вчера игри. В Куинс успях в последния момент да си купя участие за хладилник. Нататък вече късмет, аз съм пуснала фиша. Grinning
Бъдете здрави и късметлии през цялата година! Flowers Four Leaf Clover

# 22
Много здраве, щастие и късмет през новата година!:heart_exl:

# 23
За Милка- само бисквитите са.

# 24
Честита Нова година!
Пожелавам ви много награди, здраве и любов! Heart

# 25
А добро утро😜Чакам с нетърпение тегленията на Куинс,Анна и Престиж.В Мото също имам участие за кафемашина.

# 26
# 27
  • София
Честита Нова Година!!! Нека е успешна, с много награди и изненади. Аз минала не успях да спечеля нещо което мечтая за мен, но пък зарадвах мъжът и племенник. Клавиатурата от Чио много се хареса от племенника ми и беше много щастлив на Коледа, та какво по- важно от това.

# 28
# 29
Честита да е новата година с много желани подаръци!

Тази сутрин видях, че вчера са ме изтеглили от игра на Матрицата в Синема Сити, така че с това закривам 2021 г.
Сега очаквам София мел (имам една неодобрена рецепта и една снимка, но така или иначе регистрирах всички кодове вчера и имам немалко участия).
Участвах и 3-4 пъти в Престиж. В Куинс така и не се наканих да купя още един сок и да се включа в последното теглене.

Общи условия

Активация на акаунт