Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 927
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 30
Здраве на всички през новата година!

Нутела звъняха ли от последното теглене? Аз си чакам грозен пуловер от там. Имам чувството, че не са звъняли от последното теглене.
Май никой в групата не се похвали да са му звънели от последното теглене.
Аз още си чакам пуловера от пред последното теглене.

# 31
Престиж на 5ти щяха да теглят, нали? А София мел?

# 32
София мел на 4-ти.

# 33
  • София
Анна Зарадна на 10.01 ще теглят и пращат мейли.
https://anna.triada-market.com/

# 34
Честита нова година хорааа! Бъдете здрави и заобиколени от хубави емоции и желани награди 🍀
Ей сега ми попадна една промо бутилка на Каменица и ще имат игра от 1.02 до 31.03

# 35
ЧНГ! Да е здрава и по-добра за всички ни!

# 36
# 37
  • Sofia
Да попитам отново за София Мел понеже не става ясно от обновените правила - който не е спечелил в предното теглене участва ли и за това?

# 38
  • София
Да попитам отново за София Мел понеже не става ясно от обновените правила - който не е спечелил в предното теглене участва ли и за това?
Да,участва!🍀

# 39
Честита Нова година!Нека ни донесе много здраве, щастие и желани награди! Чакам с нетърпение тегленията на София мел ,въпреки ,че досега винаги ме подминават. Престиж ,Ана и Куйнс ще е добре да ни зарадват и те.

# 40
  • София
Честита нова година! Много здраве и късмет!
В София мел имам едно участие, купих и по един билет в Кока- кола за слушалки и мултикукър. Ще се включа и в играта на Кауфланд.

# 41
Честита нова година! Да сте здрави и с много късмет!

София мел вкусен свят ще продължат ли с друга игра след като тази приключи, а срока на промоцията в правилата пише, че е до септември 2022? Някой срещал ли е инфо някъде?

# 42
Чудесен старт на годината!❤️
Успех на всички през новата година!
От предишни тегления, ако сте ги получили, за колко време идват?

# 43
Според мен, ако не веднага, то по Великден София мел ще пуснат подобна игра и за това са разработили сайта така.

# 44
Ваучера на емаг от имен ден ли е или друг?

Общи условия

Активация на акаунт