Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 462
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 815
И аз най-после с награди от Билла.
Какво се изисква, за да си ги получа?

# 1 816
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Четене на темата 😁

Само дето се заричах , че няма да се включваю в игри на Милка с покупка.Ваучер за Спорт депо обаче не пускат.Като започнат да включват и кроасаните на 7 Дейс ще имам още повече участия 😁.Чипита са ги купили Монделейз.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 10:10 от Захарчето

# 1 817

Четене на темата 😁

Само дето се заричах , че няма да се включваю в игри на Милка с покупка.Ваучер за Спорт депо обаче не пускат.Като започнат да включват и кроасаните на 7 Дейс ще имам още повепе участия 😁.Чипита са ги купили Монделейз.

Благодаря Sunglasses

# 1 818
  • Варна
Билла за първи път ми пусна печалба и от двата опита - бекон Орехите и дамски рол он Фа. ☺️

# 1 819

От 14-та бележка😜😜😜

# 1 820
Аз пък не ви разбирам коментарите за люляка - имам люляк до стена на къща и за десетина години си стои горе долу един и същ (естествено - подстригва се от време на време). Нито е избуял, нито се е размножил - нищо особено. Тези новите ще ги посадя някъде покрай него, надявам се да са по-цикламови (моят е синкав).

# 1 821
Спечерих ваучер. След 5 дни ще си го търся, но така ли трябва да е блед в менюто?

# 1 822
Спечерих ваучер. След 5 дни ще си го търся, но така ли трябва да е блед в менюто?

Така стои ваучерът, да. Той няма баркод, търсят ви в списъка, попълвате протокол и се подписвате.
 Аз като ходих да взема моя вчера служителите ме гледаха странно и ми искаха баркод за ваучера Joy Мина доста време, а явно някои все още не знаят нищо за играта Simple Smile Е, взех си го, с мои напътствия Joy

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 09:40 от Lettie

# 1 823
  • Сф
Редактирам, в била става със скрин шот

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 17:19 от PureLove

# 1 824
Била не ме зарадва днес, но кока кола ми даде ваучер за sport depot! Simple Smile

# 1 825
Аз от била съм взимала точно със скриншот. Не е нужно да се правят тези врътки с влизане и излизане в други профили.

# 1 826
Да ви обясня за била, ако някой ще праща наградата си. Не става със скриншот на кода, трябва да е директно от профила. Примерно Ани Праща на мен наградата си, която не може/не иска да ползва. Аз излизам от профила си за всеки случай 🤣 Ани ми праща линка на нейния профил по Вайбър ( има вече моя номер) и оттам аз съм в нейния профил и виждам наградата. Тя не пипа и активира нищо. Вече аз , на място в магазина, при наличност на наградата ( щото не винаги я има нали ) активирам и показвам на каса баркода.
После излизам от чуждия профил и си влизам пак чрез телефонния номер и новия линк на смс в моя . Нещо такова. Дано ме разбрахте. (С Хепи е подобно ,един път ми се случи като имаха награди ваучери покрай световното една съфорумка ми предостави, та разменяхме данни   😂 и добре че от място я взех поръчката ,че иначе трябваше от тях да си я взимам или да сменям данни по профила. С била е по- просто,ама раздвижих мозъка поне 🤣 )

Не е задължително.
Аз съм взимала на ММ награда със скрийншот от неговия тел, който той ми прати в месинджър.

# 1 827
  • Сливен
Здравейте.Идвам с нещо забавно- реших да видя,днес какво ще ми се падне в 8888,от тези "балони".И хоп-уцелвам 100 БОНУС ИГРИ,при депозит.Казвам си -не е лошо,може пък да се пробвам,ама първо да ги питам в чата,дали има някаква минимална сума.
И какво се оказва-При депозит от 80.00 лева и бонус от 25% , ще получите 100 БОНУС ИГРИ, всяка на стойност 0.20 лв.
Питам ги-добре,решавам да вкарам 10лв,ще ги получа ли тези 100 БОНУС ИГРИ?И отговора:
Минималната сума за депозит е 10лв. и ако депозирате 10лв. и при бонус 25% ще получите 2,50лв.под формата на 13 бонус игри .
Нямам думи...Да не се подведе някой,четете или ги питайте.
SmileSmile

# 1 828
Здравейте, искам да попитам някой получи ли си чашата от Престиж (само за одеалата видях постове тук). Защото ми звъннаха преди 15 дни и казаха до две седмици че ще дойде наградата, я още няма.нищо.

# 1 829
Чаши и пакети не са пращали все още.

Аз си взех печалба от Била със скрийншот по Вайбър без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт